Tebrikler tebriler,gecen gün moralim bozulmustu bu iyi geldi sıra erdemirde ve sora Feneri dize getirecez ayıptır solemesi
Virginandhardly' Alıntı:Şimdi keşke Daçka maçını da kazanabilmiş olsaydık demekten alamıyorum kendimi.Bu galibiyetle haftayı 6. ya da 7. sırada kapatacağız diye düşünüyorum.Şu an puan olarak yakın olduğumuz ekiplerden Banvit Daçka ile,Fener Karşıyaka ile ve de Tekel de Türk Telekom ile oynayacak.Dolayısyla üç rakibimiz bu hafta puan kaybedecek ve önümüzdeki hafta kazanmamız muhtemel Erdemir maçı var Ahmet Cömert'te kısacası işler ii gidiyo.Tebrikler tüm takıma.
Fatih Solak bu maçta yer almamış gibi gözüküyo.Hoca'nın seçimimi yoksa bi problemimi var acaba Fatih'in.Bilgisi olan var mı?
Dixon 5' Alıntı:Virginandhardly' Alıntı:Şimdi keşke Daçka maçını da kazanabilmiş olsaydık demekten alamıyorum kendimi.Bu galibiyetle haftayı 6. ya da 7. sırada kapatacağız diye düşünüyorum.Şu an puan olarak yakın olduğumuz ekiplerden Banvit Daçka ile,Fener Karşıyaka ile ve de Tekel de Türk Telekom ile oynayacak.Dolayısyla üç rakibimiz bu hafta puan kaybedecek ve önümüzdeki hafta kazanmamız muhtemel Erdemir maçı var Ahmet Cömert'te kısacası işler ii gidiyo.Tebrikler tüm takıma.
Fatih Solak bu maçta yer almamış gibi gözüküyo.Hoca'nın seçimimi yoksa bi problemimi var acaba Fatih'in.Bilgisi olan var mı?
Fatih saatmış maçı tribünden seyretti ve de valentin de oynamadı...
Dixon 5' Alıntı:büyük kolej de bi amerikalının smacından sonra potanın 24 saniye kutusu kırıldı...