B.Kolej:70-Galatasaray:85

çok iyi maç oldu sonradan bazı arkadaşlarımıza kendini bilmezlerin saldırması hiç iyi olmadı takım artık iyiye gidiyor ama yine fazla destek yok bu takıma sahip çıkalım onlar herşeyi hakediyorlar....
_______________________________

SONSUZA KADAR GALATASARAY!!!

ŞEREFTİR SENİN RENGİNE ÖLMEK
ANDIMDIR SENİ KEFEN DİYE ÖRTMEK
 
arkadaslar takım cook guzel bi hava yakaladı bu cook iiiyi bir olay ama gercekten anlamıyorumbiz dacka ya nasıl yenildik bu olmamalıydı yazık oldu ama nese buyuk koolej macı bizi yola sokar isallah bole devam eder ve suandaki en buyuk istegim su fener macını kazanmak...
 
bir maçta silmeyin ya bizi, biz de kazanmak istiyorduk! o zaman sırf beykoz maçını da gösterip halil üner'in istifa etmesi gerektiğini söylerdik. ama ben de bu sezonun bitmesini ve halil üner'in öyle gitmesini istiyorum.
 
Maç biletlerinin 10 milyon olması gerçekten çok düşündürücü. İçeri girince Serdar Abi ile birlikte menejerimiz Müge Hanım'ın yanına gittik, dışarıda taraftarımız olduğunu bilet fiyatlarının çok yüksek olduğunu belirttik sağolsun kendisi de ilgilendi, fakat saygı değer yöneticimiz banane der gibisinden kafasını salladı. Güzellikle hayır dese falan , gönlümüzü alsa neyse.

Maçın ilk yarısı oldukça çekişmeliydi, başa baş giden ilk yarıdan sonra az ama öz Galatasaray seyircisi inanılmaz bir destek vererek maçı koparmamızı sağladı.

Halil Üner'in hemen önümüzde kendi oyuncusuna hemde benchde ki diğer arkadaşlarının yanında hakaret etmesi gerçekten çok ayıp. Kendisini kınıyorum.

Maç sonrasına gelince, şerefsiz a.güçlüler tek buldukları renkdaşlarımıza saldırdılar. Allah hepsinin belalarını versin. Bazı arkadaşlarımız yaralandı. Burda banane diye suratını çeviren muhteşem yöneticimize duyrulur, belki utanır. İnsanlar ne şartlarda takımlarını desteklemeye geliyorlar diye.

A.güçlülerin hain saldırısı bizzat tarafımdan Alpaslan Abi'ye iletilmiştir. İstanbul gelince türlü yalakalık yapan A.gücü bunun burda kalmayacağını iyi bilmelidir.

B. Kolej yönetimine mailler atarak gerekli protestomu da yaptım. sizlerin de İstanbul'da aynı tepkiyi vermenizi bekliyorum.

Saygılarımla..
 

Üst