Bahçeşehir - Galatasaray NEF

Mola öncesi 7 sayı fark, mola ile farkı kapa, rakip mola aldı bakalım ne olacak korkusunu hisset. Böyle iddaları olmak çok zor
 
Dakikalardır sayımız yok. Hakemlerin olmayan 3 atışı çalıp Bost’a 3 atış artırdıkları dışında basket yok. Solomon da yerden aldığı topu havada çembere gömüyor. Kravish sakat mı nerde ?
 
Bu maçı bize çözse çözse Kravish çözer. Başka türlü zor görünüyor. Pota altından çok ekmek çıkarıyorlar ve hücumda pota altını kullanamıyoruz. Özellikle Solomon ve Erkan parçaladı.
 
Kafamı taşlara vurucam arkadaş b*k var şu 9 metreden 20 saniyede el üstü üçlük huyunu bırakamadın bi ! Tam almışız momentumu rakibi geri getiriyorsun
 
Dee Bost'un tam inisiyatifi alacağımız dönemde denediği ve kaçırdığı saçma sapan üçlükler maçın kaderini çizdi bugün.
 
Yani maçı izlemiyorum , ama daha önceki maçlara ve şu anki istatistiklere göre ; De Bost gene saçmalıyor , yahu ne gerek var 11 kere 3 lük atış yapmaya , 2 adet 2 lik denemiş.
 
Savunmada zaman zaman biraz işler yoluna giriyor, ribaund alamayınca yine başa dönüyoruz. Bu kadar tempolu oynamayı seven takımız, savunma ribaundunda ezilince işler direkt zor giriyor. Serbest atış çizgisine giderek maça tutunduk, 4 dk.kala 6 sayıya indirdik, bu sefer biz geriden gelip kazanalım.
 

Üst