Banvit:83 - Galatasaray:84

kadro

anladığım kadarıyla Fatih,güökhan,valentin,umut yeniceden yararlanılamamış sadece 7 oyuncu ile götürmüşüz maçı.Bu randy ne zaman iyi oynayacak dün yine ilk 5 çıkmasına rağmen hayalkırıklığı yaratmış.Allah şemsodan razı olsun maçı kurtarmış.Burak kaptanın dönmesine de çok sevindim.Burak bu sene göstereceği performansla milli takıma bile yükselebilir.Ama valentin in kullanılmama sebebini Halil ağaya sormak lazım çocuk ne güzel oynuyodu dün hiç süre verilmememiş.Anlamak mümkün değil yani!tamam anladık umut formda değil ama valentin çok iyi oynuyordu.neyse çok önemli bir galibiyet,bu hafat kesin ahmet cömertte miyiz?
 
Dikkat çeken bir özellik : Ersin Görkem , Önder Külçebaş ve Ufuk Gürgen
Galatasaray'ın eski oyuncuları ve maçta en istekli en hırslı Banvit oyuncuları şuana kadar ki galibiyetlerinde bu üçlnün rolü büyük ! ! !
 
bu galibiyete emeği geçen herkesi kutluyorum.en nihayetinde güzel bir galibiyet almayı başarabildik.umarım ve dilerim bu galibiyet bundan sonraki haftalar için takımımıza yukarı doğru bir ivme kazandırır.ama buna halil ünerin izin vereceğini zannetmiyorum ;)

haftalardır üstüste alınan rezil mağlubiyetlerden sonra ortadan kaybolan kişileri yeniden görmek çok güzel.hoşgeldiniz. :claps
 
izlemediğim maçın istatistiklerini yorumlamak doğru değildir bazen ama yinede aklıma takılanları paylaşmak istedim.

De Sean Hadley maç boyunca yüzde yüzle oynamış.. ve dünyada en sinir olduğum oyuncular %100 le atanlardır.. çünkü korkacak bişeyleri olmaması lazım. 34 dakikada 1 şut atıp 4te 4 serbest atış sokarak 6 sayı kazandırmış. ki savunması kadar olmasada hucumu cok kötü değil. neden zorlamamış gibi gözüküyor bilemiyorum.
Şemsonun 8 ribauntu 21 sayısından daha önemli bence. zira 25 tane rib. alan takımda 3te 1 ribauntu kısa forvetin alması cok enteresan. ki şemsonun 21 atmasına hayat boyu şaşırmadım şaşırmamda.
malik in asist sayısının düşmesini (attığımız sayının artmasına rağmen= beğenmesemde yüzdeli soktuğu için bişey diyemeyiz. fatih in sadece 5 dakika oynaması ise yorumsuz geçeceğim başka bi konu.
neyse yemek molam bitti işe dönüyorum:)
 
Dün gecenin tek sevindirici haberiydi!Umarım Tekel ve Ksk maçlarını da alır Efes maçına artı bir motivasyonla çıkarız.
 
Maçı seyredemediğimiz için hakkında yorum yapabilme şansına sahip olamadık...

Ama 1 sayıyla da olsa galip gelmek iyi olmuş...
 
1 sayısımı var bu isin sadece 1 sayıyla yenmedikki adamlar dun 2.ciydi bugun 4 e dustuler bide bu tarafı var işin bizde cıkmaya basladık 10.sırada ilk 7 ile aramızda 1 puan varhaydi hayırlısı
 
Öncelikle izlmediğimiz bir maç için bu denli seviyeli! yorum yapan arkadaşlar siz olmasanız bu fener maçı sonrası nasıl gülecektim :)

Fatih bir türlü kendine gelemedi ama şu varki kendini toparlması lazım bu denli kırılgan bır uzun daha görmedim!
 
Sürpriz bir galibiyet oldu. Öyle ya da böyle şut sokmayı başarabildiğimiz için kazandığımız bir maç izlenimi edindim bu maçtan. Sayıları genelde kimlerin attığına bakınca bu izlenimim daha da perçinleniyor. (Zaten Banvit'te Cameron denen adam varken bizim uzunların pota altını iyi işlemesini beklemiyordum.) Bir de kazanmak için çok çabaladığımızı tahmin edebiliyorum ancak. Bu da çok güzel bir şey, demek ki takım Banvit maçına mahsus bile olsa (umarım daha genel olarak da) pes etmeyebiliyor. Kadrodan ne kadar yararlanıldığı ise muamma. Kulübe yakın arkadaşlar bir istatistik kağıdının dökümüne ulaşıp buraya aktarabilseler biraz daha sağlıklı fikir yürütülebilir belki. Özellikle kimin kaç dakika oynadığını çok merak ediyorum. Şayet 6-7 oyuncuya yük bindirilip maç bu şekilde kazanıldıysa gelecek haftalar pek iç açıcı olmaz. Ayrıca Halil Üner'in başı sıkıştığında anlatacak yeni bir başarı hikayesi olması da sorun yaratabilir.

Öte yandan ben hala Dixon giderse daha iyi bir takım olacağımız inancındayım. Maçı seyrettiğimden değil, adamın bir maçla değişeceğini düşünmediğimden.
 
duman 1905' Alıntı:
bu arada yüzde 85 ile faul yüzde 46 ile 3 lük atmamız sevindirici

hayret etmiştim bu sonuca. buradan belli her maç 11/24 3 sayı istatistiği tutturalım diye açıp ellerimizi dua edelim

bu arada itü hariç 75 den az yediğimiz maç yok değil mi?
 
roberto baggio' Alıntı:
[quote="duman 1905":dcd09]bu arada yüzde 85 ile faul yüzde 46 ile 3 lük atmamız sevindirici

hayret etmiştim bu sonuca. buradan belli her maç 11/24 3 sayı istatistiği tutturalım diye açıp ellerimizi dua edelim

bu arada itü hariç 75 den az yediğimiz maç yok değil mi?[/quote:dcd09]


yok hyr
en düşük mersinden 77
beykozden 78 yedik sanırım bi yanlışım yoksa

içerde Fatih gibi caydırıcı bi adam varken çok sayı yiyoruz whisbyde geldi
artması gerekiyor biraz daha müdafanın
yoksa bu müdafayla 1 maç alırız 1 maç kaybederiz
 
Tavuk böyle şişlenir! :)
Halil Üner döneminde aldığımız belkide en güzel galibiyet.İyi kapak olmuştur eziklere.
Yalnız 7 oyuncuyla oynamak soru işareti.Valentin,Serhat filan rotasyona girmezse çok zorlanırız.
 
Banvitide yendik beyler... Sıra geldi Tekel ve Karşıyakaya eğer onlarıda yenersek Efes maçına rahat çıkarız ve Efeside yenebiliriz. Beşiktaş yendi zaten bizim Beşiktaştan eksik yanımızmı var sanki bizde yenebiliriz. Aslında hücumda sorunumuz yok tek sorun müdafaa (halil üner sorununu saymazsak tabii).
 
arkadaşlar banvit i yenmiş olmamız bana büyük bir mutluluk verdi... ne diyeyim... fenerbahçe yi yenmek bile beni bu kadar sevindirmezdi herhalde..
 

Üst