Banvitspor : 74 - Galatasaray CC: 77

bu ligdeki en tehlikel takım banvit.çünkü ne zaman ne yapacakları belli olmuyor.bir bakıyorsun tt yeniyorlar.bir bakıyorsun kötü bir takıma yeniliyorlar.ama son zamanda kadrolarını çok güçlendirdiler.bu maçı en iyi şekilde atlatmamız lazım.önümüzdeki üç maç çok kritik sessiz sedasız ted kolejide geliyor arkada.

Umarım bu seriyi kazasız geceriz.6. ile aramızda 3 galibiye fark var o yüzden ben en kötü ihtimalle ligi 5. bitireceğimizi düşünüyorum..

banvit artık eskisi gibi zevk veren bir takım değil ama eger telekom maçının ilk periyotundaki fitch olursa sahada rahat kazanırız gibi... yeni amerikalımızda takıma pozitif etki yarattı gibi pota altında biraz rahatlarız artık....

1-0 önde başlamamız için bu maçı mutlak almamız gerekiyor...
birde banvitin 2 sene önce yaptığı şerefsizlikleride göz önüne alırsak bu maçın önemi daha da artıyor bizim açımızdan...
haydi aslanlar

2 haftalık bi yenilgi serisinin ardından tekrar kazanıp çıkışa geçmemiz açısından çok önemli bir maç. banvit geçen sezonki kadar olmasada bu sezonda ligin iyi ekiplerinden ve çok zor bi deplasman olacak. eğer kazanırsak takım çok büyük havaya girecektir. iyi hücum ediyoruz ama müdafada pek iyi sayılmayız. eğer savunmamızı biraz sertleştirirsek ve iyi hücum edersek maçı kazanırız. güzel bi maç olur inşallah kazanırız ve olası bi eşleşmeye avantajlı gireriz.

arkadaşlar VİRGİNİJUS PRASKEVİCİUS oynadığı takımdan kovulmuş.20 maçta 20 dk. 6.3 SAYI 2.8 RİBAUND 1.0 ASİST ortalaması tutturmuş.
adam boşta hollmanın yerine düşünülebilir bence.3 sayılık atışı da var onun içingerek dışarıdan.gerek içeriden sayı bulabilen bi oyuncu .bence hollmandan daha çok katkı yapar.hem ligimizede hiç yabancı değil..eskiden ülker ve beşiktaş formaları giydi..

praskevicius birazcık yaşlı değilmi ayrıca türkiyede en son oynarken pota altından kaçırdığı bikaç basit basketi ve üçlükten nerdeyse çemberi kıracağını hatırlıyorum sanki tabi belkide başka biriyle karıştırıyorumdur bilemem ama bnm hatırladıım praskevicius böyle ve ben böyle bi oyuncunun takımımızda olmasını hiç istemezdim doğrusu

Eğer Holman gönderilecekse bu bian önce gerçekleştirilmeli.Bu konu hakkında sağlam bilgileri olan varsa lütfen paylaşsın.

Praskevicius sezon bası sakatlık sorunu ve hocası ile tartıştığı için smaçlanmış...İstedikleri verimi alamamışlar.

Bize asıl Daçka da daha önce oynayan ve büyük ses getiren RİCHE FRHAM tarzı bi oyuncu gerek bir üst sınıfa atlamamız için.....

Ersin Çelik' Alıntı:
arkadaşlar VİRGİNİJUS PRASKEVİCİUS oynadığı takımdan kovulmuş.20 maçta 20 dk. 6.3 SAYI 2.8 RİBAUND 1.0 ASİST ortalaması tutturmuş.
adam boşta hollmanın yerine düşünülebilir bence.3 sayılık atışı da var onun içingerek dışarıdan.gerek içeriden sayı bulabilen bi oyuncu .bence hollmandan daha çok katkı yapar.hem ligimizede hiç yabancı değil..eskiden ülker ve beşiktaş formaları giydi..

Vay anam vay ıstatıstıklere bak 6 sayı 2 rıbaund :?
Boyle oyuncu altyapıdan da cıkartsan olur ..
Bu takım anca bı tane Burak Sezgın kaldırır ıkıncıye hıc gerek yok ..
Maca gelınce orda kı seyırcısı baskısını gecebılır myız pek emın degılım :?

Kazanamazsak Bjk'in üstünde bitirmemiz inanılmaz zor.Bjk- Daçka maçının tekrar edilme ihtimali olabilir.Kural hatası oldu çünkü maçta ; ama karar verilse çoktan verilirdi.Her halükarda kazanmak zorundayız.Umarım Tufan kenarda çok oturmaz, Bjk maçında gereğinden fazla oturdu kenarda , Tolga'ya katlanmak zorunda kaldık-krizler geçirdim...

BANVİT MACI

Banvit Edwards ve Long transferleriyle pota altında bize ustunluk sagladı gibi ve mac bandırmada zor olacak Holmanın yerine Prascevicius degil NBA-D liginden 2.00m civarı atletik 3-4 oynayabilen hareketli pas yetenegi geliskin birileri gerekli,Dijon Thompson,Roger Powell,Renaldo Major,Julius Hodge gibi..

insallah kazanırız pota altında ki eksikligimiz kısa oyuncularımıza bu macta daha fazla yük bindirecek insallah altından kalkarlar