Barclays Premier League...

Hakemler Chelsea'yi zorla zirveye bağladı.Sonra Sir konuşunca vay efendim hakemlerimizi artık korumalıyız al sana FA'dan 5 maçlık ceza.İyi be.
 
Arsenal,Manu'yu devirdi.Ben işime baktım kazandım sende kendi işini gör dedi.Çift hanelerden düşmeyen bir ara 15 lere çıkan fark 3e indi.
Haftaya şampiyonluk maçı Manchester United-Chelsea

Umarım Chelsea kaybettiği dandik dundik puanlara yanmaz :)
 
Portekiz ekiplerinden Porto'nun teknik direktörü Andres Villas-Boas, Chelsea'nin başına geçmek için görevinden istifa etti. Porto kulübü ile faks çekerek iletişime geçen ve istifasını veren Boas, bu kararı sonrası Porto kulübüne 15 Milyon Euro'luk tazminat ödeyecek.

Chelsea ile anlaşması beklenen genç teknik adamın bu istifanın ardından mavilerin başına geçmesi için hiçbir engel kalmadı. Villas Boas'ın istifasından sonra teknik adamın kulübe ödemek zorunda olduğu tazminat bedelini ise İngiliz kulübü ödeyecek.

Bu gelişmelerin ardından Porto kulübü de Villas-Boas'ın istifasını doğrularken teknik direktör Villas Boas'ın çektiği faksta hiçbir sebep belirtmeden ayrılmak istediğini açıkladı. Öte yandan Porto kulübü Boas'ın serbest kalma maddesinin 15 Milyon Euro olduğunu da açıkladı.

Ayrıca genç teknik adamın Londra'da bulunduğu ve Abramoviç ile görüştüğü belirtilirken, Porto'dan öğrencileri Falcao ve Moutinho'nun transfer edilmesini istediği iddia edildi.
 
O 15 Milyon Euro gene Abramovich tarafından karşılanır o çok önemli değil de antrenörün bu işte bu kadar aceleci davranıp hemen Chelsea'ye atlaması beni düşündürdü,yaşı da genç.Yerinde olsam Mourinho gibi Porto'da biraz daha kalıp başarılarımı perçinler öyle giderdim.
 
Beklenen gerçekleşti ; Chelsea'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada Portekizli teknik adam Andre Villas Boas'la 3 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.
 
Tugay'ın da dediği gibi, Manchester United Aston Villa'dan hücum oyuncusu Ashley Young ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını resmi olarak duyurdu.

Dün sağlık kontrolünden geçen Young'un bonservisiyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Ashley Young, Blackburn Rovers'tan 16.5 milyon sterlin karşılığında alınan Phil Jones'tan sonra Şeytanların yaptığı ikinci transfer oldu.

Hayırlı olsun, güzel transfer
 
İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United, Atletico Madrid'in genç file bekçisi David De Gea'yı transfer etti. Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada 20 yaşındaki De Gea ile 5 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu. Transfer ücreti hakkında ise herhangi bir bilgi verilmedi.

Transferi hakkında konuşan İspanyol kaleci; "Çok gururlandım, Oynamak için sabırsızlanıyorum" dedi

De Gea; Manchester United'ın Phil Jones ve Ashley Young transferlerinin ardından bu sezon kadrosuna kattığı 3. isim oldu.
 
Arsenal Gervinho ile anlaşmaya çok yakın.Lille Gervinho'nun yerine Payet'i aldı.Bu transfer çok önemli olacak bizim için.Bir kaç gün içinde açıklama gelir.
 
Manchester City bombayı patlatıp Aguero'yu transfer etmiş..

Daily Mail'de yer alan haberde, Agüero'nun bonservisinin 35 milyon sterlin olduğu ancak ek ödemeler de dahil edilince 38 milyon sterline denk geldiği yazıldı. Bunun yanında 23 yaşındaki Arjantinli için haftada 200.000 sterlin ödeme yapılacak olması, 5 yıllık anlaşmanın toplam maliyetini 85 milyon sterline yükselteceği belirtildi.
 
United ilk yarısını 2-0 geride kapattığı maçı 3-2 kazandı City karşısında.Para herşey değildir.Endüstriyel futbol bir kez daha kaybetti.Ne mutlu bizlere :)
 
Geçmişte birçok geri dönüşler oldu ama şu 2000'lerden sonra modern futbolun oynandığı dönemde finallerde böyle bir durumda kupanın kulbuna yapışmışken elinle kupayı karşı tarafa iade etmek için çok uğraşmalı.Yani Manchester City kimi alırsa alsın teknik direktör faktöründen kaybetmeye devam edecek.
 
Mancini takımı ileri gitmesin diye her şeyi yaptı. Helal olsun valla bir takımın içine anca böyle edilirdi. Her sene forvet aldırır tek forvet oynatır 3 defansif orta saha falan. Silva olmasa kaleye gidemeyecekler.
 
Liverpool 11 yıl sonra Arsenal'i deplasmanda yendi.Tatsız tuzsuz bir maçtı.70'de Arsenal'in yeni bebelerinden Frimpong atılınca Liverpool ofsayt olan saçma sapan bir golle öne geçti.90' da Suarez'in golüyle 2-0 lık sonuçla döndü.Arsenal son 10-12 haftaya kadar götürebildiği şampiyonluk yarışına bu sene katılamayacak net bir şekilde.Liverpool'da bir yere kadar gözüküyor.

Ligin flaş takımı olma potansiyeli bulunan Newcastle,Sunderland'i deplasmanda 1-0 ile geçmiş.2 maç 4 puan iyi başlangıç :)

Başında da belirttiğim gibi Manu favori Chelsea ve City sonuna kadar zorlayacaktır.Şeytanlar için City daha büyük tehdit gibi gözüküyor ama lig uzun bekleyip görmek lazım.Eğer defans hattında adamı kalmayan Manu bu en zorlu maçların olduğu 3-4 haftayı en az hasarla ya da kayıpsız atlatırsa tutulmaz gibi.
 
Manchester United 3-0 Tottenham

Old Trafford'ta geçen sezon 19 maçta 18 galibiyet 1 beraberlik alan Manu gene içerde kayıpsız başladı.Bu kadar sakatla mükemmel sonuç.
 

Üst