• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Barış Alper Yılmaz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:59
3 yıllık sözleşmesi var.
İstediğimiz parayı vermediği takdirde 3 yıl alt yapı ile antrenmana çıkması gerekiyor.
3 fb li menajerin arkasına sığınıp bizi zor duruma sokan bir futbolcu bir daha bu formayı giymemeli.

Yapmamız gereken aynen budur.

Son düzenleme:
Hiç zorlamaya gerek yok, 40 milyon bonservis getiren araplara hemen verilmeli, lakin satılan kulüple yapılan sözlesmeye 5 sene Türkiye' ye satılamaz maddesi eklenmeli.

Son düzenleme:
yaptığı kabul edilmez. o paragöz menecerini kovup özür dilemedikten sonra bir daha bu formayı giymemeli.

Herkesin derdi para sonuçta bu saatten sonra oyuncudan hayır gelmez,oyleydi boyleydi demeden yollamak gerek.Yeri nasıl dolar derseniz her oyuncunun alternatiflerinin belli olması gerek büyük kulüpsen.

Özellikle “Türkiye’ye dönerse sadece çobanispor’a dönebilir” maddesi eklenmeli. Karakteri oraya çok yakışıyor zira. Herkes layık olduğu yerde bulunmalı.

Seni baştacı yapalım.
Gözümüzün nuru diyelim.
İnanalım, güvenelim.
Ama sen para için vizyonsuzluk yap ve Avrupa dışına çıkmak iste.
Hemde antrenmanlara katılma.
Kime güvensek hep böyle yaptı.
Arda son günlerde Madride gitti.
Yunus kafasına göre Leicestere gitti.
Kerem Benficaya gitti.
Sana güvendik. Yapmaz dedik.
Ama sen antrenmanlara çıkmayarak çok büyük ayıp ettin.

Yönetim dik durmalı.
Gerekirse kadro dışı veya alt takıma göndermeli.
Yoksa herkesin önünü açarsın, herkes istediğini yapar.
bizi yarı yolda bırakan oyuncular nedense önce güzelleme yapar, bu camia her şeyim der. Avrupa'ya gider sonrasında kadim, ve duayen,galatasaray düşmanı camialara gelir imzayı basar. Sonrasında ailece bu takımın taraftarı idik, merhum dedem, yada babam, bana çocukken onların formasını giydirirdi der.kerem fatih terim hocanın çabaları sonucu bize transfer oldu takımın vazgeçilmezleri arasına girdi taraftar onu bağrına bastı.ama onun burnu büyüdü.daha şampiyonluk görmeden Okan hoca öncesinde bile bırakın gideyim havalarına girdi.okan hoca döneminde üst üste iki şampiyonluğu ben getirdim havalarına girip bazılarınında gazına gelerek benficaya gitti. elin oğlu ona hak ettiği değeri verip yüz vermeyince şikecilere haber saldı ve onlarla anlaştı.bu böyledir işte alırsın adam edersin bu camiaya layık bir çocuk dersin güvenirsin oda seni arkadan hançerler. barış fena biri değil.ama fenerli olduğu tescilli menejerler vasıtasıyla bir anda daha bir kaç gün önce yönetim ile görüşüp anlaşıp imzaladığı anlaşmanın mürekkebi kurumamışken beni bırakın demesi akla ziyan bir hareket.bu arada geçmişi anımsayıp bazı olayları hatırlayalım. Örneğin gedson bir sonraki transfer döneminde bize değilde bjkye imza attı orda gerçi Burak elmasın ağırdan alması etkili oldu. Ve sonrasında bjkde istediğini istisnalar hariç bulamadı Rusya'ya gitti.irfan can Kahveci,mert Hakan yandaş bize geldi geliyor derken şikecilere imza attılar.ne oldu istediklerini bulamadılar. milot rasicha bjkye gitti oda aynı akıbete uğradı.emre Belözoğlu denen zat takımı sabote etti Allem kullem etti intere gitti. o sezon onun yüzünden şampiyonluk gitti.ancak hiç biri mutlu olmadı.herkes Galatasaraylılık ruhu, ahlakı,olmadan bu asırlık çınara aidiyet duygusu ile bağlanmadan bu camiaya adapte olamaz.bu camiayı kaldıramaz.bu camia diğer camialara benzemez.şimdi aynı olay barış Alper Yılmaz da yaşanıyor yaşanacak gibi.bu kardeşimizde gidecek Arabistan'a orda bir müddet sonra mutlu değilim diye menejerine haber yollayıp klüp arayacak.suyun karşıki tarafı bunu değerlendirip imzayı attıracak.tabi bunlar öngörü ancak canlı örnekler çok.bizde keremler, barışlar,bitmez.bu böyle biline.gidenin yeri dolar.isimler değil aslolan Galatasaraydır.kerem gitti yunus parladı onu aratmadı. barış gider bir başkası parlar.hiç sorun değil.hata yaptığının farkına varıp kalabilirde.ancak gözünü para hırsı bürümüşse zaten Durmaz. bizede ona yolun açık olsun demekten başka iş düşmez.

Son düzenleme:
Geri