Bu işe de girdim de son zamanlarda pek ilgilenemedim. Bana ulaşan arkadaşlar vardı ama peki geri dönüş yapamadım.
Pazar günü turnuva esnasında birebir görüşmelere girebiliriz. Bilgilerinize ...
Hiç tasvip etmediğim bir olay ama maalesef birçok defa kendisine çeşitli iletişim araçlarıyla ulaşmaya çalışmama rağmen başarılı olamadım ve burada ifşa etmekten başka çıkar yol kalmadı.
Emre Doğan; mayıs ayının sonunda yapılan turnuva bitiminde kendisine elden teslim ettiğim iki adet formanın ödemesini henüz yapmamış ve yukarıda da belirttiğim gibi türlü iletişim araçlarıyla kendisine ulaşım çabalarımı dikkate almamıştır. Kendisine ulaşmaya çalıştığım bu süre zarfında
"Görünmez olarak foruma girilmesi" de olayı daha da vahim hale getirmektedir. Bu görünmezliğin gerçekten görünmez olmayı sağlamadığı da herkesin malumudur.
Burada olay maddiyat değil; biz burada senelerdir bir aileyiz ve iyi niyeti kötüye kullanmak bu aileyi hiçe saymaktır. Bu platformda bu tarz olayların yaşanması çok yazık.