Basketbol kombineleri hakkında!

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Bir ankette daha taraftar sayısı olarak %5 fazla çıktık en yakın rakibimizden, böyle bir potansiyele sahip olupta bunu bukadar kötü değerlendiren bir camia yoktur heralde!!!

Futbol Maçlarımızı 23 binlik A.Samiyen vede Basketbol maçlarımızı 3.400 kişilik A.Şahenkte oynuyoruz, oysaki kendisini mafya kişiliği sebebiyle pek sevmesekte karşı takımın başkanı nasılda yoluna koymuş herşeyi, maximum destek alıyor camiasından, bunun nedeni yandaşlarının takımlarını klüplerin daha çok sevmesiyle ilgili değil kesinlikle!!!

Büyük düşünmekle alakalı, hedefleri olmakla alakalı!!!

Dün other team-telekom maçına gittim A.İPekçi'ye(hanımla çocuk other teamden olunca), gözlerime inanamadım maçın başlamasına 5 dakika vardı ve salonun etrafında abartmıyorum 10.000 kişi vardı, demekki yatırımını yaparsan, bazı şeyleri cazip hale getirirsen, şampiyonluğu hedeflersen, bazı şeyleri başarabiliyorsun!

Herkes diyecekki sezon içindede 200 kişiye oynadılar maçları!!!, evet bende çok kez yazdım bunları ama sonuçta bir çok maçtada doldurdular salonu, bence ilerliyorlar büyüyorlar bu branşta, daha büyük hedefleride yakalayacaklar öyle gözüküyor!!

Çünkü salon ufak olsun dolması kolay olur diye bakmıyorlar meseleye, daha fazla insana nasıl ulaşabiliriz diye bakıyorlar!!!

Tekrar hatırlatıyorum!!!

2000 kişilik salonları öneren arkadaşlarıma biz bu other teamden çok daha büyük bir camiayız %5 daha fazlayız!!!!

AMA HEDEFLERİMİZ KÜÇÜLMÜŞ BİZİM MALESEF!!!!

Ne yapmalı????

Hedefler büyük konmalı, 15 sene önce ben buraya uefa kupasını ve süper kupayı alıp avrupa şampiyonu olacağız diye heralde 13 yaşındaki forum üyesinden 53 yaşındaki forum üyesine kadar maytap geçerdiniz benimle, ama o zaman hayal bile edilemeyecek bir başarı gerçek oldu, Büyük düşünelim diyorum, küçük olsun bizim olsun değil, büyük olsun herkesin olsun bunu başarmaya çalışalım!!

Yöneticilerimiz, oyuncularımızla ve biz tek yürek olup basketbola olan desteği büyütelim, kombine alalım, forma alalım, maçlara gidelim, hatta sadece gitmekle kalmayalım çevremizi bu işin içine çekmeye çalışalım!!!!

Galatasaray'lı A.İpekçi'nin kırmızı koltuklarını onu kirleten lacivertten kurtaralım!!!!
 

Üst