şu anda kesinleşen bişey varmı ipekçidemi oynayacağız? :?
Mustafa Yanar' Alıntı:şu anda kesinleşen bişey varmı ipekçidemi oynayacağız? :?
[/quote:1mzfucvr]Öyle gözüküyor!Mustafa Yanar' Alıntı:[quote="Mustafa Yanar":1mzfucvr]şu anda kesinleşen bişey varmı ipekçidemi oynayacağız? :?
[/quote:3lt2l0zr]Öyle gözüküyor![/quote:3lt2l0zr]Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Mustafa Yanar":3lt2l0zr][quote="Mustafa Yanar":3lt2l0zr]şu anda kesinleşen bişey varmı ipekçidemi oynayacağız? :?
Burak Ceyhan' Alıntı:Aslında bende ilk zamanlar Abdi İpekçi'ye olumsuz bakıyordum ama Eyüp abi konuşmandan sonra fikirlerim değişti.İnşallah seneye herşey istediğimiz gibi olur.Dolu bir salon,harika atmosfer,harika takım.Rüya takımı gibi. . .
[/quote:3e6tsi8x]İnşallah haklı çıkacağım!Burak Ceyhan' Alıntı:[quote="Burak Ceyhan":3e6tsi8x]Aslında bende ilk zamanlar Abdi İpekçi'ye olumsuz bakıyordum ama Eyüp abi konuşmandan sonra fikirlerim değişti.İnşallah seneye herşey istediğimiz gibi olur.Dolu bir salon,harika atmosfer,harika takım.Rüya takımı gibi. . .
Gökce Başaran' Alıntı:Herşeye rağmen kombine almak lazım aslında, sonuçta Galatasaraylıyız biz, kulübümüze her şekilde destek olmalıyız.
Eyüp abi bu sefer ipekçide nasıl dolaşacaksın malum cok büyük sen şimdiden git gez ögren heryeri maç sırasında kaybolmaCevdet Akay' Alıntı:GS Basket org için saha kenarına yakın özel bir yer ayarlansın , bütün arkadaşlarımız kombinelerini ordan alırsa daha iyi olmazmı. ? maçlarımız daha zevkli olur t blok gibi ama şimdiden söyleyim herkes oraya gelecek ve sonradan başka yerlere kaçmak yok eyüp bey kulaklarınızı çınlatıyorum