Basketbol kombineleri hakkında!

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Özellikle 16-22 yaş grubu şimdiden bir kenara 2-3 ytl atmaya başlasınlar :) yarın birgün bombalar patlayınca para biriktirmem gerek filan demesinler geç kalıyorlar.


Bu arada Gökhan Üçokların üstündeki sweeti çok beğendim elinde bulunduranla kaynaşabiliriz :)
 
Önder abinin önünde olduğum foto iyiymiş yalnız. :)
2-3 yılda sonra fena geçmeyen bir sezon yaşıyoruz.Sonu hüsran oluyor,bu parıltının sonu ezeli rakibimizin şampiyonluğuyla bitiyor.Sonuç olarak sezonun bütün kazanımları çöpe atılıp rakibimizin kupaları kaldırdığı sezona geri dönüş yapıyoruz.500 kişi ortalama süper olur seneye.
 
Eğer salon Abdi İpekçi olursa fiyatının ne kadar olduğu hiç önemli değil kombinemi kesin alırım ...
En az 3 arkadaşıma da aldırtırım GALATASARAY taraftarı olmak ayrıcalıktır ...
2006'da ki fotolorı görünce daha da duygulandım herşeye rağmen İpekçi de olmalıyız ...
 
Şayet umutsuzluk havası vermeyi bırakırsa bazı dostlarımız bence iyi bir sezon geçireceğiz A.İpekçi de!!!
 
Burak Ceyhan' Alıntı:
Aslında bende ilk zamanlar Abdi İpekçi'ye olumsuz bakıyordum ama Eyüp abi konuşmandan sonra fikirlerim değişti.İnşallah seneye herşey istediğimiz gibi olur.Dolu bir salon,harika atmosfer,harika takım.Rüya takımı gibi. . .
 
Burak Ceyhan' Alıntı:
[quote="Burak Ceyhan":3e6tsi8x]Aslında bende ilk zamanlar Abdi İpekçi'ye olumsuz bakıyordum ama Eyüp abi konuşmandan sonra fikirlerim değişti.İnşallah seneye herşey istediğimiz gibi olur.Dolu bir salon,harika atmosfer,harika takım.Rüya takımı gibi. . .
[/quote:3e6tsi8x]İnşallah haklı çıkacağım!
 
Abdi İpekçi iyidir..güzel salondur..play offlarda ve uleb de önemli maçlarda dolması yeterlidir..takım iyi olup hoca da Murat Özyer olmassa lig içinde çok sorun olucağını sanmıyorum..
 
abdi ipekçi salonunda maçlarımızı oynarsak iyi olur.inşallah orda oynarız ama galatasaray yönetimi izin verir mi? oda ayrı bi konu ...bekleyip görecegiz.
 
Herşeye rağmen kombine almak lazım aslında, sonuçta Galatasaraylıyız biz, kulübümüze her şekilde destek olmalıyız.
 
Arkadaşlar geçen sene iyi bir hizmet görmedik evet ama yinede ne olursa olsun kombinemizi alalım, şubeye destek olalım!!!
 
karşı boşuna karşılıksız bir sevda dememiş.

yönetim asla vaadlerin 100 de 100 ünü yerine getiremiyecek arkadaşlar.biz o kombinelri alarak sadece takıma destek olacaz.karşılık beklemeden.
 
Tamam kabul vaadlerin hepsi yerine gelmesin . Benim tüm istediğim sezon başında hangi koltuğa kombine aldı isem oradan maçı izlemem . Bunu sağlamak çok zor değil sanırım
 
GS Basket org için saha kenarına yakın özel bir yer ayarlansın , bütün arkadaşlarımız kombinelerini ordan alırsa daha iyi olmazmı. ? maçlarımız daha zevkli olur :) t blok gibi :) ama şimdiden söyleyim herkes oraya gelecek ve sonradan başka yerlere kaçmak yok :) eyüp bey kulaklarınızı çınlatıyorum :)
 
Cevdet Akay' Alıntı:
GS Basket org için saha kenarına yakın özel bir yer ayarlansın , bütün arkadaşlarımız kombinelerini ordan alırsa daha iyi olmazmı. ? maçlarımız daha zevkli olur :) t blok gibi :) ama şimdiden söyleyim herkes oraya gelecek ve sonradan başka yerlere kaçmak yok :) eyüp bey kulaklarınızı çınlatıyorum :)
Eyüp abi bu sefer ipekçide nasıl dolaşacaksın malum cok büyük sen şimdiden git gez ögren heryeri maç sırasında kaybolma :) :p
 
futbol kombine alanlara basket kombine verdiler.3000 kişi kombine aldığını düşünsek basketbol kombineye yer kalmıyo bu yüzden yönetim abdi ipekçiyi ayarlar bana göre.
 

Üst