Basketbol Organizasyonlarımız@18 Eylül Pazartesi (Pamukspor)

Yeni topic acalım, mevcut eski topic deki mesajları da yenisine taşıyayım derken beceremedik birkac mesaj otomatikman silindi.

Kendimi çömez bir forumcu gibi hissetmeye başladım açıkçası :?

perşembe günü saat 22.30-23.30 u saati 90 ytl den kiralamak üzereyiz. ancak şuraya ben gelicem diyecek insanların yazmasını bekliyorum.
kontenjan malum sınırlı cabuk olunda bizde ona göre yeri alalım.

pamukspor nerde?
şurda: maltepe minibüs yolundan kartal tarafına doğru gidiyosunuz. maltepe merkezden 3 dakika sonra tugay yolu ayrımı var. o köşede inip 4-5 dakika bile sürmeden tugay yoluna doğru yürüyün sağda karşınıza gelicek. minibüsle gelirseniz zaten şöför söyler size yerini.

utku-arda-önder-a.emre- ardanın ark. tamamdır
3 kişi daha yazsın gün içinde kapatayım bende sahayı

Bu durumda ben de topiği editliyorum.

17 Agustos 2006 Persembe saat 22.30' dan itibaren Maltepe Pamukspor' dayız.

Arda
Arda2
Ali Emre
Utku
Önder
Fek
Fek2
Fek3

Şu an için 8 kişiyiz ama daha fazlasına da hayır demeyiz.

gulyas ve asım:)
güzel bi maç olacak akşam inşallah. fevzinin de baby shaq olduğunu düşünürsek, ali emre nin sırp şutör olmasınıda eklersek, wild card ile japonyadaki şampiyonaya bizide çağırabilirlerdi:)

Utku Çapan' Alıntı:
gulyas ve asım:)
güzel bi maç olacak akşam inşallah. fevzinin de baby shaq olduğunu düşünürsek, ali emre nin sırp şutör olmasınıda eklersek, wild card ile japonyadaki şampiyonaya bizide çağırabilirlerdi:)

Eski Yugoslav ekolüyle büyümüş birinin yanında yeni yetme çocuklara (Ali Emre gibi) Sırp şutör yakıştırması ne kadar gerçekçi olur :ehue

Toni Kukoc ARdaQue' i es geçmeyin :D

asist görmek lazım başkan :)
toni kukoç olmak zor iş, avrupanın gelmiş geçmiş en büyük 3 basketbolcusundan birinden bahsediyoruz:)

Saat 21.30' da Koşuyolu' ndan Önder' i alacağım. Yol üzerinde ikamet eden ve maça oyuncu ya da izleyici olarak iştirak etmek isteyen arkadaşlar varsa geç olmadan haber versinler.

Maç öncesi özellikle msn deki iddialı konuşmalara bakılırsa gayet zevkli ve çekişmeli bir maç olacak gibi eheh az laf çok iş demiş atalarımız.

İcraat görmek istiyoruz gençler . Aman dikkat edin veteran bir oyuncu sizi madara etmesin :ehue

valla arda abı bana gel dedı maca ama trabzonda oturdugumu soyleyınce hatırladı :D :)
olsun valla genede gelmek cok ısterdım baklavasına mac yapardık yaw :(

Boluda oturuyorum gelebileceğim zamanlar sadece haftasonları ..

gerçi 25'inde takım sezonu açıyo ama Belki bi başka organizasyona gelebilirim .

Kolay gelsin herkese :eek:key

O halde cuma akşamı ya da haftasonu organizasyon yapma konusuna eğilelim ;)

Kadrolar tam olursa benim için haftaiçi ya da haftasonu farketmez. Basketbol is life !

Güzel bir akşam/geceydi.

Kağıt üzerinde kadro üstünlüğümüz dolayısıyla bir hayli konsantrasyon eksikliği yaşamamıza rağmen sonuçta maçtan galip ayrılmayı bildik.

Bundan sonraki organizasyonları daha makul saatlerde yapmamız iyi olacak gibi sanki. Yarın iş var ve saat de gecenin 1.30' u. Başka söze ne hacet ....

Bu Saatte Forumu Sırf Bunun İçin açtım Ve Açarken Dedmki Bişi Yazılmamışsa Arda Abi Yenilmiştir Bişi Yazılmışsa Arda Abi KAzanmıştır ve öle Oldu Tebrikler Foto Varsa Bekliyoruz

uAtahan' Alıntı:
Bu Saatte Forumu Sırf Bunun İçin açtım Ve Açarken Dedmki Bişi Yazılmamışsa Arda Abi Yenilmiştir Bişi Yazılmışsa Arda Abi KAzanmıştır ve öle Oldu Tebrikler Foto Varsa Bekliyoruz

Galibiyetimiz benim sayemde olmadı; zaten rakibe karşı bir hayli güclüydük ama yine de kazandıgımız icin mutluyuz.

kaybeden takımın oyuncusu olarak önce rakibi tebrik ediyoruz

ancak özellikle tribünlerden takımımıza yapılan yoğun desteğin sebebini de açıklamadan geçemeyeceğim. kadro olarak oldukça zayıf olmamıza rağmen 61-55 gibi yakın sayılabilecek bir skorla sahadan mağlup ayrılmamız binlerce seyircide sempati uyandırdı. 4kişinin boylarını topladığınızda iki takım arasında enaz 40-50 cm fark vardı diye düşünüyorum. ki kariyer olarak bizim şanlı mazimizde yok:)
sonuçta kaybettik ama çok zevk aldık. saatin geç olmasına gelince boş yer yoktu salonda o yüzden böyle oldu. ama bundan sonra erken davranacağız nasıl olsa. sorun çıkacağını sanmam.

önümüzdeki haftaki organizasyonda görüşmek üzere