Basketbol Organizasyonlarımız@18 Eylül Pazartesi (Pamukspor)

süper doğru söyledin valla atahancım

o zaman biz yine bunaklara kaldık :<p olsun kapı açık, 9-10 cokta geç değil. gelmek isteyen belirtsin lütfen

Utku Çapan' Alıntı:
süper doğru söyledin valla atahancım

o zaman biz yine bunaklara kaldık :<p olsun kapı açık, 9-10 cokta geç değil. gelmek isteyen belirtsin lütfen

abı bıde avrupa yakasında olsaydı cok uyu olurdu ama. aslında tahrık edıcı, ama bana cok uzak be abı!!!

18 Eylül'de bende varım.Pota altında Ardayı istiyorum. Birde hakem lazım ama hücum faülleri çalması için :)

Önder' Alıntı:
18 Eylül'de bende varım.Pota altında Ardayı istiyorum. Birde hakem lazım ama hücum faülleri çalması için :)

:D :claps Ben sert oynasam zaten bu fizikle karşımda kimse duramaz canım benim.

Hakemlere savunma faullerini pas geçmemeleri gerektiğini söylemelisin.

Utku Çapan' Alıntı:
bostancıdan tek araç taksim vs.
aramızda bir kıtanın lafı mı olur. basketbol için değer bence : )

dıyorum ya cok tahrık edıcı ama ısten altıda cık oraya gel sonra don. bıde zaten ptesı aksamı benım basket macımda var. bakalım yınede..

bi süredir adadaydım buralarda değildim organizasyonlar yapılmış fln :)
neyse 18 inde kesin olacakmı olacaksa ben de gelirim :) ancak bana ordan dönüşte birilerinin yol göstermesi lazım karşı tarafı hiç bilmem çünkü :)

Evet nedir durum Utku ? 18 Eylül geldi çattı , senden herhangi bir ses çıkmıyor.

Kadrolar tamam mıdır ? Organizasyonda bir değişiklik yok herhalde ?

Ali Emre' Alıntı:
Ben hazırım :) biraz halsizim ama olsun son çıkan polemiklerden sonra kendimi tekrardan ispatlamam gerek :) biraz idmanda yaptım maçın oynanacağı salonda heheheh :)

Eee peki senin elemanlar geliyor mu ?

Ali Emre' Alıntı:
ben iki kişi getiririm ama geçen seferki gibi eleman gelmez çünkü geç oldu biraz onlara haber etmek için

Utku' dan ses cıkmıyor ama senin de özürün kabahatinden büyük. 2 hafta öncesinden bu tarih ve yer belliydi Alicim :) Sen gec kaldık yazıyorsun.

Ali Emre' Alıntı:
İyide söylemedinizki be abicim adam getir diye :ehue :ehue ben adam bulma şirketimiyim :muhaha anlaşılan iptal bu akşam maç

Yok yok Utku ile konustum. Maç var akşama. Seni toplamda 3 kişi yazdı bilgin olsun. (Ali + 2)

utku
arda
arda ark
a.emre
a.emre 1
a.emre 2
wchen
önder

= 8

wchen den hala ses cıkmıyor. 7kişiolabiliriz heran
onun için ben bi kişi daha bulmaya calışıyorum varsa elinizde eli top tutan buyursun:)