Basketbol Organizasyonlarımız@18 Eylül Pazartesi (Pamukspor)

24 Agustos Persembe aksamı 20.30-22.00 arasında Suadiye Miltaş' da oynuyoruz.

Maltepe Pamukspor' da yaşadığımız saat sıkıntısı nedeniyle diğer alternatif yöneldik ve Suadiye Miltaş Tesisleri' ni ayarladık.

Ücret Pamukspor' dan biraz daha pahalı, saati 125 YTL. Bilginize ....

Sonuç olarak Perşembe saat 20.30' da Miltaş' dayız !

Ali Emre ve Utku' ya duyurulur :)

duydum:p

adam gibi kadro kuralım, bu arada benim şimdi aklıma geldi, mümkün olduğunca perşembe yapmayalım. (bu hafta için demiyorum) sonra anlatırım neden diye:)

Ali Emre' Alıntı:
evet bu akşamda maçımızı yaptık ve kahretsin gene kazandık :D. Gerçi rakip takım bu kez daha bir takım görüntüsü içersindeydi ancak formsuzlardı biraz. Bizde herzamanki gibi kordine oynayınca :) (arada bir koptuğumuz oldu ama olsun) ben bugünkü performasımdan en azından son bölümü olmak üzere memnunum fazla satmamaya çalıştım drive ettim sonlara doğru isabetli atışlar kaydettim diğer arkadaş utku ve Ardaque de yine takım oyununu ön plana koydular özellikle utku bey savunmamadaki gayretlerimiz alkışa değerdi doğrusu ;) :)

Öncelikle salona gelen arkadaşlara teşekkür ediyoruz 8)

Biraz maç ve takımımız hakkında yorum yapalım. Takım arkadaşlarımızı poh pohlayalım.

Güzel bir maç oldu. Utku 1 , Ali Emre 1-2 , Oğuz 3-4 ve ben de 4 numara mevkiilerinde konuşlandık. Dış adamlarımız iyiydi, içeride gerçek bir 5 numara center ımız yoktu ama yine de pota altında ezilmedik.

Ali Emre aldığı kiloların da etkisiyle biraz yavaşlamış gibiydi ama özellikle dış atışlar ve asistleriyle takıma güç kattı :)

Oğuz' un steps kokan :ehue ağır çekim tavşan adım drivelarını rakip takım durduramayınca zaten kendileri için yenilgi kaçınılmaz oldu.

Utku the Glove Çapan ( Gary Payton' dan esinlendik biraz idare edin eheh ) rakip guardlardan çaldığı toplarla özellikle savunmada çok faydalı oldu. Öldürücü dış atışlarından bahsetmeye gerek yok herhalde ;)

Herkes kendim hakkımdaki yorumumu bekliyor biliyorum sabırlı olalım lütfen :D

Oynamaya pek de alışık olmadığım 4 numarada eski Yugoslav oyunlarından örnekler gösterdim. Özellikle rakip pota altı oyuncularının fiziğe bakarak kolay lokma olarak görmeleri pota altında işimi rahat yapmama yardımcı oldu. Eee aramızdaki tahminimce 5-6 yaş farkının da tecrübesi ortaya çıksın artık. Ali Emre' nin asistlerini pek kaçırmadım :hi

Haftaya görüşmek üzere. Tekrardan teşekkürler.

çok eğlenceli idi. kapalı salonda oynamanın tadı her zaman başka oluyor. maç için herkese teşekkürler.

teknik yorum:p
içerden ardayla sayı bulunca içeri gömüldüler, o zamanlarda dışardan oynayıp oğuz ve a.emre yüzdeli 3lük soktular, dışarı çıkınca savunma arda içeriyi domine etti. sadece 4-5 dakikalık bir periyotta konsantrasyon bozukluğu yaşayıp bir kere beraberliği yakalama fırsatı verdik (38-38) ondan sonra zaten 52-40 gibi bir skor hatırlıyorum. zaten dahada sonra farkı açarak 76-50küsür olarak bitirdik.
bu arada ben bide serbest atış diyorum başka bişi demiyorum:)

yaw 19da 19 attım ondan önce yanlışlıkla bi 10da 9 attım diye böyle mi oldu.:) hemen %90 de sen bana
gerçi salona girdikten 10 dakika sonra ardayla atışırken de 17de17 gibi bir skor daha tutturdum. sen tanık olmadın ama a.emrecim:)

kısacası milli takımdan davet bekliyorum son saniyeler için özellikle:p

Utku Çapan' Alıntı:
kısacası milli takımdan davet bekliyorum son saniyeler için özellikle:p

İyi serbest atış atanlar milli takıma giremezler ki :ehue
Milli Takıma girmenin olayı zaten kötü serbest atış yüzdesine sahip olmak ...

yok abi onun için dedim zaten. son topları bana bırakırlarda abuk subuk kritikleri kaçırmayız bende takımı dünya şampiyonu yapardım arada:p

2 rakibim var biri thy diğeri majaiuskas : P

Utku Çapan' Alıntı:
2 rakibim var biri thy diğeri majaiuskas : P

FLASH FLASH FLASH UTKU ÇAPAN BOMBALADI !!!
- Çapan sadece GSbasket.Org' a konuştu -

A Milli Takımımızın son dönemdeki yıldızlarından Galatasaray altyapısından yetişme Utku Çapan; Ali Emre Dedeoğlu' nu kendine rakip görmediğini belirtti.

GSbasket.Org muhabirlerine çarpıcı açıklamalarda bulunan Çapan; Ali Emre Dedeoğlu' nun şişirilmiş bir balon olduğunu ima ederek, kamuoyunca kendisine rakip olarak gösterilmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Ali Emre Dedeoğlu' nun altyapılardaki ününün kendisini hiç ilgilendirmediğini üzerine basa basa vurgulayan Çapan, sözlerini şöyle sürdürdü :"Ali Emre gitsin altyapılarda oynasın, bizler onun için 10 gömlek büyük geliriz."

ya siz süpersiniz..
topii muhteşem derecede merakla takip ediorum.. ben bölesini itiraf.com da bile görmedim.. şok itiraflar :D

:kop :kop :kop :kop

bide bizi alıştırdınız başından beri..

ben foto istiommmm :( :( bu arada rakip kimdi ben çözemedim.. ortada sadece bi takım var yada bana mı ööle gelio :roll:

Son Dakika

Oda Ne Ali Emre İsimli Basketbolcu Kendisi ile Konuşmaya Röpörtaj Yapmaya Gelen GSBASKET muhabirlerine Saldırıp Kovalamaya Başladı Utku isimli Basketbolcunun Söylediklerine Çok Sinirli Olduğu Her Halinden Belliydi

Hakkında çıkan haberlere çok kızan ve ısrarla GSbasket.Org' un yalan haber yazdığını söyleyen Ali Emre Dedeoğlu, isimlerinin Barıs Hersek ve Bora Paçun oldugunu öğrendigimiz genc basketbolcular ile beraber gövde gösterisi yapıp bizleri sitemizi hacklemekle tehdit etti.

Utku Çapan' ın bu tür açıklamalarda bulunacak kadar kendini kaybettiğine inanmadığını belirten Dedeoğlu; "Utku Çapan aklı başında biridir, gereksiz yere bu tür polimiklere girecek biri olmadığını biliyorum. Sonuçta kimin daha iyi olduğu bellidir. Çapan' ın reklam uğruna bu tarz açıklamalarda bulunmayacağına inanıyorum" dedi.

GSbasket.Org' un illa ki eline düşeceğinin altını çizen Dedeoğlu; kendisinin basketbol camiasında belli bir yaptırım gücüne sahip olduğunu ve bundan zararlı çıkacak tarafın GSbasket.Org olacağını belirtti. Her ne kadar yalan haber dahi olsa, Utku Çapan' ın içten içe böyle düşünceleri varsa büyük hata edeceğini belirten Dedeoğlu; "Sahada kazanamazsak, saha dışında kazanırız; herkes aklını başına alsın" diyerek sözlerini bitirdi.

hakkımdaki dedikolara cevap vermek istiyorum efendim,

Ali Emre gerçekten özel bir oyuncu, her coach'un takımında görmek isteyebileceği türden bir yetenek, ama bu a.emre'nin benim gibi bir starın gölgesinde kaldığı gerçeğini engellemiyor.

iyi oyuncular 3-5 yılda bir gelir ama özel oyuncular 30-40 yılda bir gelir.
bunu herkes bilsin..

Kamuoyuna saygıyla bildiririm

Utku Çapan

18 eylül p.tesi günü yine kukoçların sabonislerin, petroviçlerin yetiştiği saha olan Maltepe (cevizli) PAMUKSPOR'da bir araya geliyoruz.

benim gibi çene değilde, aksime icraat yapacak genç yıldızları bekliyoruz maça:)
yaşlı yıldızlarda olabilir arda gibi mesela:D
sahaların ağır makineli tüfeği Murat the X factor sende gel uzun zaman oldu maç yapmayalı beraber:)
yeni yüzleri de bekliyoruz unutmayın.

ali emre. geliyosun sen boşa davetiye beklemiyosun dimi