Basketbol Süper Ligi 11. Hafta | Onvo Büyükçekmece Basketbol 63-67 Galatasaray Nef

Fark 4'e indi. Crawford yavaş yavaş havaya giriyor. Yani, söylenecek söz yok hakikaten içimden gecenleri yazarsam ban yerim gerek yok hiç
 
Hücumlarımız sürekli tıkanıyor,ribaund alamıyorsun,bomboş kaç tane şut verdik sayamadık bile.

Hani senden iyi olmayan takımlara karşı oyuncu kalitesiyle veya koç kalitesiyle kazandın diyelim ne olacak ? Oyun kötü,oyun iyi olsa bile ribaundlarla rakibi ortak ediyorsun.

Ben bu takımı hiç sevmedim.
 
Hakemlik bir şey görmedim = Sadık'a çalınan 2 saçma sapan hücum faul ile oyuncunun gardının düşürülmesi. :D
Devamında söylediğin şahsi bir elestiri. O konuda hepimiz hemfikiriz ama olanı da görün bir zahmet.
 
Rakibin pivotları az iyi olsa gerideydik. maçı erkenden koparmak varken de ilk periyotun sonundaki rotasyon bizi aşağıya çekti. o ara 4 dakika sayı atamadık.
 
Adamların çemberin içinden çıkan rahat 3-4 topu ve kaçan trilyonlarca serbest atışı saymazsak tabii... Bunlar olsaydı 15 sayı farkı yiyen biz olacaktık. Hakemler de rüzgar esse faul çalıyor Sadık'a. İnanılmaz kötüler.
 
Yani öyle bir maç ki 15 sayı öne geçebileceğimiz bir çeyrekte,en az 7 tane kaçan serbest atışlarını sayarsak,10 sayı farkla geride falan bitirebilirdik.

Böyle anlarda Pistoilis hocanın olumlu etkisi olmalı takıma.

Takımımız uzun süre bu kadar savruk oynayamaz.Sen Çekmece gibi oynayamazsın buna hakkın yok.
 
Büyükçekmece biraz şanslı olsaydı ilk yarıyı geride bitirecektik. Hakemin hatalı kararları vardır yoktur şu aşamada beni ilgilendirmiyor. Sen Hummer ve Muhaymin ile boyalı alandan hücum edeceğine onları köşeye gönderip üçlük attırırsan olacağı buydu. Sadık da 3 faul ile kenara gelince oyunumuz tamamen çöktü. Pivot transferi elbette gerekiyor ama Sadık gibi dış şutu olan bir 4 numara bence daha iyi olur.
Ben olsam Blackshear'i hemen alırdım. Ama bütçe meselesi yine karşımıza çıkıyor.
 

Üst