Basketbol Süper Ligi 11. Hafta | Onvo Büyükçekmece Basketbol 63-67 Galatasaray Nef

3. periyot başında rüzgarı arkalarına alıp hızlı başlamak isteyecekler muhtemelen. İzin verirsek rakibi bir daha yakalayamayabiliriz.
 
Sadık faul problemine girince hücumda tıkandık devrilen 4 lere alan bırakmadılar. Mahir 'i transfer eden akla ne diyeyim yetersiz olduğu için oynatamiyoruz süre veremiyoruz.
Ennis yerine McGee daha fazla sahada kalmalı. Ennis'in topsuz oyunu zayıf basit hataya fazla meyilli. Umarım seneye kalmaz.
Takımın gücü bu kadar. Çekmece basit pozisyonları sayıya çeviremedi top kayıpları skoru belirliyor.
Bu takım böyle gidecek gibi. İnşallah kazanırız bugün.
 
Rotasyon oyuncularımız skoru yukarı çekemiyor. Set hücumlarımızda topu hızlı dolaştıramıyoruz. Sıkıntılarımız bi yana hakemler onların savunmasında temasa izin verirken bizim savunmamıza sürekli faul düdüğü çalıyorlar.
 
2 hücum haricinde tüm hücumlarımız rezalet 2.yarı başladıktan sonra.

Bu arada 1 kerede boş şutu sokan biz olalım.El üstüyü geçtim boş şutu sokun bari ya.Hem kaçırıyorsun hem kötü hücum ediyorsun hem kötü savunma yapıyorsun.
 
Yunus emre'ye çok sataşıyor crawford. Yunus emre senden hücumda üst düzey beklentimiz yok ama bari bu kadar rahat sayı atmasina izin verme be usta.
 
Aynen hakemlik bir şey yok aynen göremiyorum aynen .. . Tekniği vermediği yetmiyormuş gibi bir de Ennis'e olmayan hücum faulü verdi sırf seyirci tepkisinden maçı dengelemek için.
 
Aynen hakemlik bir şey yok aynen göremiyorum aynen .. . Tekniği vermediği yetmiyormuş gibi bir de Ennis'e olmayan hücum faulü verdi sırf seyirci tepkisinden maçı dengelemek için.

Yok hocam farklı olacaklar marjinal olacaklar ya hakemlik bir mevzu yokmuş :D Hakemlerin bu kadar bariz Galatasaray aleyhine düdük çaldığı yerde hala farklı olacağım diye hakemlik bir şey yok diyebilenler var çok acayip. Sadık'a çalınan saçma sapan 2 hücum faul, maçın sonucuna etki ediyor şuan. Neyse hakemik bir durum yok devam :)
 
Son düzenleme:

Üst