Bayanlar Euroleague

Fowles haberi yalandır umarım. Hadi Taurasi için Seimone'umuz var diyorduk ama Nevriye, Sutton Brown ikilisinde zorlanırken işin içine Fowles girerse pota altımız kevgire döner. Ama sanmıyorum bu transferin olacağını. Zaten olursa Aziz Yıldırım bayan voleybol takımının diğer bir versiyonunu kurmayı kafaya loydu demektir.
 
Değerli Arkadaşlar;

Sn. Taurasi haberi artık İspanya basınına düşmüşse doğruluk payı yüksek olabilir...Bunun yanında sponsor desteği ile S. FOWLES neden olmasın ama bu isimler marka isimler olduğu için ülkemize iyi oyncuları çekebilirler...Burada önemli olan diğer takımların neler yapacağı , planlamaların neler olduğu...Öyle ya da böyle zaten rakibizmiz Fenerbahbahce Bayan takımı el mücadele edeceği için sorun yok...El de olmasını Fiba da isteyecektir...Burada bzilerin neler yapacağı önemli bence...

Saygılarımla
 
eger alırlarsa iyi iş yaparlar ülkemizde böyle oyuncuları izlemek güzel...ama taurasi aldılar eyvah yandık gibi laflar dolaşıyor forumda bu çok yanlış bence...eger iyi bir yapılanma ile onlarla baş edemeyecegimiz alan yok...sımoane saglıklı olur ışıl bildigimiz ışıl olur bi kaç iyi takviye ile hertürlü başederiz...
 
Diana Taurasi'yi duyan balon medyamız hemen Sylwia Fowles'ıda getirdi Fenerbahçeye. Hatta yanlarında Pokey Chatman,Janel McCarville ve Lauren Jackson'ıda getireceklermiş.Bu sene Galatasaray'ın getirdiği oyuncular medyayı çok heyecandırmış olsa gerek.

Bizim bi hamlemiz yokmu diye soran arkadaşlarıda sükunete davet ediyorum.Ne bekliyorsunuzki? Bir yöneticimizin çıkıpta " Arkadaşlar bu sezon daha bitmeden hemen açıklama yapalım seneye şunlar gidiyor şunlar geliyor haberiniz olsun şimdiden " demesinimi bekliyosunuz.Öncelikle şu sezonu bi şampiyon kapatalım,yada ne olacaksa olsun.Ondan sonra yaz döneminde konuşulur bunlar.
 
Ne zaman FB yenilse, Bir kupayı kaybetse (türkye kupası) hocası istifa etse, anında bu tarz transfer haberleri başlar. Taraftarlarına, merak etmeyin her şey kontrol altında mesajı verirler medya aracılığıyla hemen.:) Bizde de ne zaman işler yolunda gitse, hemen takımdan biri gitmek istediğini söyler:)
 
Sylvia Fowles Transferinde İlginç Gelişme
Dün Fenerbahçe'nin Birleşik Ameriaklı yıldız oyuncu Sylvia Fowles ile ilgilendiğini ve sarı lacivertlilerin bu transferde büyük yol kat ettiklerini yazmıştık. Ancak oldukça güvenilir kaynaklardan yıldız basketbolcuyla ilgilenen bir başka Türk Takımı'nın daha olduğu ve bu transfer için büyük çaba sarf ettikleri bilgisine ulaşıldı. Henüz diğer Türk Takımı'nın hangisi olduğu yönünde ki bilgiler tarafımızdan teyid ettirilemediği için bu kulübümüzün ismini şu an paylaşmayı doğru bulmuyoruz. Ancak görünen o ki Sylvia Fowles büyük olasılıkla önümüzdeki sezon TBBL'de forma giyecek ve kulüpler arasında rekabet yeni sezondan önce transfer çalışmalarında da tüm hızıyla yaşanacak.
http://potaalti6.blogspot.com/2010/04/s ... lginc.html

Bu takım biz olabiliriz.
 
Değerli Arkadaşlar ;

Rakibimiz salon inşaatınıda 2010 Aralık ayına doğru bitirebiliceği bilgileri var...Zaten tranferlerde bu doğrultuda yapılıyor.Sn. Aziz YILDIRIM'ın gözbebeği durumunda ki takımına FB ACIBADeMden sonra yatırım yapmaması düşünülemezdi...Haber balon veya değil mutlaka transfer çalışmaları yapıyorlardır...
Bizlerde boş durmayacağımız kesin...Ama önce şampiyonluk serisi tabii ki düşünülmeli bunu yanında da profesyonelce düşünülmeli planlama yapılmalı...


Saygılarımla
 
ÖNCE LİG şampiyonluğunu kazanalımda bunada sıra gelecektir.
İsterlese kobeyi getirsinler,augustusa değişmem.
eğer olurda onlar alırsa taurasiyi biz çok daha iyilerini alırız.Hele ki Sofya Türk olur,Işıl ve Augustus seneye oynarsa.
 
Serdar Gürel isim yapmaya çalışacak bir insan değil arkadaşlar. Basketdergisi'nde, Cumhuriyet'te falan da yazdı hatırlarsanız. Taurasi'yi de önceden yazdı. Haber doğru olabilir. Muhtemelen, ikinci takım da bizizdir.
 
Serdar abinin bayan basketbolu çerçevesinde isim yapmaya ihtiyacı yok, Sarp'ın da dediği gibi. Haber doğrudur/yanlıştır ayrı bir olay, blog/yazar isim yapmaya çalışıyor ayrı birşey. Öyle bir niyeti olmadığına emin olabilirsiniz.
 
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Fowles haberi medyada değil, Serdar Gürel'in blogunda çıktı.
Kanarya'dan müthiş hamle
Amatör branşlara verdiği destekle bilinen Fenerbahçe, uzun süredir Türkiye'de hakimi olduğu bayan basketbolunda, Avrupa arenasında da başarılı olmak için kolları sıvadı. İspanya medyasında çıkan haberlerde, bu sezon da Euroleague'de Final Four'a kalamayan sarı lacivertliler, bu ligde Avrupa'nın zirvesinde yer alan ve kendilerini eleyen Spartak Moskova'nın yıldızı, WNBA'de geçtiğimiz normal sezon ve playoff'ların MVP'si Diana Taurasi'ye kancayı attığı belirtiliyor.
Yeniden yapılanma çerçevesinde yapılacak tek hamle elbette ki Taurasi değil. Aynı takımdan, bir diğer NBA yıldızı Sylvia Fowles ve takımın head coachu Pokey Chatman ile de ilgilendiği gelen bilgiler arasında...

Anlaşılan sarı kanaryalar, Avrupa'da zirveye çıkabilmek için, en iddialı rakibini zayıflatmayı düşünüyor.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
 
Tolga Kaplan' Alıntı:
Doğrudur,ben tanımadığım için öyle düşünmüştüm,afedersiniz.
Bence bunlar medyanın şişirmeleri onlar Rusya'daki düzenlerini ve rahatlıklarını bozacaklarını pek sanmam.Bu aralar Mehmet Topal'la Valencia flörtünün doğruluk payı için İspanyol medyalarına bakıyorum.Taurasi haberinde bizim medyada kaynakça olarak İspanyol medyası olarak gösteriyor ama ben öyle birşey bulamadım.
 
İspanyol medyasında çıkmış haber. Çağlarlar'ın blogda linkini vermişlerdi.

Rusya'daki rahatlık diyorsunuz; ama iyi para kazanan, yabancı birisi için Moskova'da yaşamaktansa, İstanbul'da yaşamak gece hayatıyla, boğazıyla, lüks semtleriyle, iklimiyle yeğdir bana göre.
 

Üst