BBL 11. Hafta | Fenerbahçe Ülker 74 - Galatasaray MP 67

Her şeyi bıraktım. Şu Ender'in salladığını Fenerli biri sallasaydı o top 20 kere çemberden seker yine girerdi. Şans da lazım. Ama maç hiç umut vermiyor açıkçası

Fark 10 sayı. Geçmiş olsun bu maç gitti. Bu oyun anlayışıyla maç dönmez. Bence maça hiç hazırlanmamışız. Ömer'in Emir'in çok klasik hareketleri var mesela, özellikle yapsınlar diye boş bırakıyoruz heralde.

Hücum da herhangi bir set falan görmedim. Dış atış var o girerse sayı oluyor. Bir de Gordon herhangi bir plan dahilinde olmadan içeri giriyor arkasını dönüp dıştakine veriyor o yandakine veriyor süre bitiyor o arada yada gene dış atış deneyip kaçırıyoruz. Olan bu.

Ender'İn yerine Engin niye hiç süre almıyor. Form durumunu bilmiyorum ama oyunu daha az riskli ve şutu Ender'e göre çok daha güvenilir bir adam Engin

Belkide hayırlı bir yenilgi olur bu şube bu kadar üvey evlat muamelesi görmeyi haketmiyor futbola tonla harca bu şubeye gelince bütçeyi aştık savsataları murat özyerde dahil buna. Galip gelirsek çok şeyin üstü örtülür mağlubiyet bazı gerçekleri ortaya koyacaktır.

Geçen yıl ligin ilk yarısında BJK ye yenildiğimizden beri bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum basketbol takımına. Gerçekten yazık şu oyuna . Bari Lakovic'i oyuna alsa hoca. Şu an yerine gireceği kişiden eksik oynamaz.