BBL 11. Hafta | Fenerbahçe Ülker 74 - Galatasaray MP 67

Ergin Atamanın Furkanı unutması skandaldır Adam pota altını domine etti çıkardı.Ayrıca bence Gordonda çoğu pozisyonda gereksiz zorladı...

Transfer ihtiyacından bahsedilirken iki oyuncumuz sezonu kapattı hala transfer yapılacak mı ? Kaç tane transfer yapılacak bilmiyoruz.

Bu mağlubiyet yönetimindir!!!

Bu maça 2 hafta önceki Karşıyaka maçından daha az üzüldüm açıkcası. Zaten bir form düşüklüğümüz var son zamanda. Sanırım bu sezon tüm branşlarda fb'ye karşı ilk defa maç kaybettik :)

Sürekli üçlük deneyerek zaten maçı kazanmamız imkansızdı. İşin garibi ülker bir şey oynamadı. Bizim yapamadığımız savunma ile sayı buldular. Klasik hareketlerini yaptılar. Biz tabi maça hiç hazırlanmadığımız için adamlar çok daha rahattı. Neyse sağlık olsun. Bu şekilde devam etmemiz gerçekten zor ama. Az önce yazdım, hücum ederken artık aramızda oyun oynuyoruz acaba hangi oyuncumuz üçlük sallayacak diye. Çünkü başka tek bir hücum varyasyonu yok.

Hep yazıyorum kazandığımız maçların büyüsüne kapılıp zannediyoruzki şampiyon olacağız bende hep dedimki final maçlarında zorlanırız diye zorlandık ve kazanamadık. Ama ben takıma ve hocaya inanıyorum umarım takviye gecikmeden biranönce yapılır.

hani 3.sınıf takımlar olur ya bir oyuncuları vardır ,durmadan top ondadır durmadan dışardan şut atar o işte gordon'dur

adam gibi bir oyun kurucu lazım, diamantidis tarzı, papaluokas'da çok yararlı olabilir

Şimdi LÜTFEN rica ediyorum kimse sakatlıklar yada TRANSFER falan demesin. Bu takıma guard olarak Teodosic'de gelse Hakan Demirel'de gelse hiçbir değişiklik olmaz. Yahu elinizi vicdanınıza koyun izlediyseniz. Bana maç içinde oynadığımız 2 tane hucum varyasyonu sayın lütfen? Sayamazsınız çünkü YOK!.. Domercant sakatlanmasaydı ne olacaktı? Yine son saniye eline top gelecek ve atacaktı yada atamayacaktı. Aynı bugün SİSTEMSİZLİKTE bütün oyuncuların yaptığı gibi. Bu takıma transfer değil SİSTEM lazım beyler.

Gordon gördüğüm en kötü oyun kuruculardan biri.Bu arada Domercant ve Göksenin'den eksik Gordona rağmen son topa kadar mücadele eden takımımla gurur duyuyorum

Furkan maça iyi başlamıştı halbuki sonra resmen unuttu şutlarda ısrar ettik düşük yüzdemize rağmen savunmamız zaten bugün keyifsizdi f.ülker e bana kalırsa maçı elimizle verdik

açıkçası fb mağlubiyetleri içinde en az üzüldüklerimden birisi bu maçtır,çok net bir şekilde transfere ihtiyac olduğunu ortaya koymuştur bu maç..takım yinede elinden geleni yaptı ama yönetim hala durakta otobüs bekler gibi nie bekliyor anlayamıyorum..! illa bir oyuncumuzu dahamı kaybedelim bu kadar yoğun maç trafiğinde transfer yapmak için..bariz şekilde bench farkı gözüküyor işte efesle fenerle gerçekten anlam veremiyorum..Murat bey satranç oynar gibi oynuyor sanki taraftarla yok türkiyede daha once oynamış oyuncu bilmem ne,gerçekten yenilgiye değil yönetiliş tarzımıza sinir oluyorum,futbol gibi devre arasına 1 ay ara girmiyor,bir an once gelsin lütfen oyuncularda takım tekrardan toparlanma sürecine girsin..hawkins eleştirilebilir fakat gecen sene bütün yük onun omzunda değildi yan oyuncularla beraber ön plana çıkıyordu,şimdi sadece onun eline bakıyoruz..çok net eksiklerimiz var ve umarım koç ve yönetim bu konuda gereken özeni gösterir...

Şimdi LÜTFEN rica ediyorum kimse sakatlıklar yada TRANSFER falan demesin. Bu takıma guard olarak Teodosic'de gelse Hakan Demirel'de gelse hiçbir değişiklik olmaz. Yahu elinizi vicdanınıza koyun izlediyseniz. Bana maç içinde oynadığımız 2 tane hucum varyasyonu sayın lütfen? Sayamazsınız çünkü YOK!.. Domercant sakatlanmasaydı ne olacaktı? Yine son saniye eline top gelecek ve atacaktı yada atamayacaktı. Aynı bugün SİSTEMSİZLİKTE bütün oyuncuların yaptığı gibi. Bu takıma transfer değil SİSTEM lazım beyler.

Bu takıma önce Oktay Mahmuti sonra da onun isteklerine cevap verebilecek ve onu takımda tutmayı başaracak bir yönetim lazım.Fazlası değil...

bu sezonun geçen sezondan bir farkı yok.
geçen sezon da içeri kapanan takımlara karşı hücum edemiyorduk.
bu sezon da bu takımın en büyük hücum gücü domercant olacaktı.
sadece attıklarına odaklanmayın şu maçın son 5 dakikasında sahada domercant olsa fenerbahçe içeri o kadar kapanamayacaktı.
doğal olarak bazı oyuncular oynamanın yanında varlıkları ile takımı oynatır, domercant öyle bir adamdı.
şuanda aynı geçen sezon gibi bir takım içeri kapandığı anda bütün hücum çöküyor bizde.
sonra biri eline top alsın da atsın.

bu kadar kötü oynarken bile oyunun içinde kalabildik son dakikaya kadar son bir kaç kötü tercihi doğru kullanabilseydik şuan herkes farklı konuşacaktı eminim. canları saolsun aslanların sıkıntı yapmaya gerek yok ergin atamana güvenim sonsuz.

Hocanın roportajının en sonunu gördüm şunu dedi bence bakıyorum gerekli desteği göremiyorum yani eksiğim var dedi biraz isyan etti . Başkan hocaya ve bu şubeye ayıp ediyor futbola fatih terime bu kadar değer verip ergin atamana değer vermemek olmuyor . Gerçekten eksik bu takıma en az 2 transfer lazım 1 tane skorer oyun kurucu bir tane de içeri katedip potaya gidebilen güçlü oyuncuya ihtiyacımız var.