BBL 18. Hafta | Galatasaray MP 77 - 70 Anadolu Efes

Cenk yok Gordon yok. Tek avantajımız taraftar desteğimiz ve Ergin Hoca olacak.
Aroyyo Engin ve Marko'ya çok iş düşecek bu maçta.
Pek ümitli değiim açıkçası.
Efes'in arkasında büyük bir rüzgar oluştu.. Ergin Ataman'ın da dediği gibi "Galatasaray'ın oynadığı hiç bir maçta, rakip takım favori olmaz"

Yenersek yine birileri kaybolur, yenersek uğramaz; Euroleaugue akşamı Türk takımı müdavimi olur çıkarlar. Çok ama çok fazla rakip var bize. Dışarıda, içeride..

Hep Efes kazanacak diyorsunuz, güle oynaya yeniyoruz. Bu kez 4 kısa, 4 uzunla rotasyonu oluşturuyoruz. Cenk de olmayınca, tek 3 numaramız Marco kalıyor. Dar rotasyona ve bunca sıkıntıya rağmen, lige galibiyetle döneceğimize inancım tam...

kesinlikle katılıyorum... dışarıda ki rakipler belli, asıl tehlikeli rakipler içeridekiler...

EN KÖTÜ GÜN BUGÜNSE, BUGÜN DAHA YÜKSEK SESLE
GALATASARAY....

Evet renktaş, dışarıdaki rakipleri biliyoruz; tartıyoruz ve ona göre davranıyoruz zaten.

Mamafih içeridekiler çok önemli. Ben bu sitede 6 senedir okuyan, takip eden, yazan bir üye daha doğrusu Galatasaraylı olarak bu denli bir tutum daha önce görmedim. Herkese örnek olması gereken moderatörler (adminler) dahil birçok kişide anlamlandıramadığım davranışlar sezdim, hissetim ve gördüm..

Herşeye ve herkese rağmen biz Galatasaray arması yanındayız, sarı-kırmızının tarafındayız.

En önemlisi kişilerin peşinden koşmuyoruz, aslımız tek armamız tek en önemlisi hedefimiz tek !

Sezon başında bi kadro kurmuşsun, hedef 3 kupa demişsin, harika da başlamışsın, öyle ki maçları daha ilk çeyreklerde +15-20'lere getirirken, sonra bir de bakmışsın ilk 5'inden 3 kısan sezon kapatmış, 4.'sü atılmış oynamıyor, 5.'si dün zatürre oluyor ve yarın Efes'le oynuyorsun.

Söyleyeceklerim bu kadar.

Allah yardımcımız olsun.

Kupa maçında bundan daha kötü şartlar altında çıkmamış mıydık?
Hawkins olayı üstüne Efes'le oynamıştık. Sonuç belli!!!

Abdi İpekçi'de Efes'e üstünlüğümüz de malum (Geçen sene lig maçı şanssızlığını saymazsak).
Oktay Hoca bir mağlubiyet daha görecek. Euroleague onların, lig bizim...

Herkes Face'de Twitter'da eşde dostta bu maçın haberini yaymalı. Bİr kere dolduralım şu salonu bu sene:( Maçın teknik taktik analizine girmeyeceğim. Shipp EL maçlarında oynuyor ama ligde yok. Sİnan o anlamda katkı veremiyor. Bu yüzden Efes'in EL maçlarına bakıp bu maç için değerlendirmede bulunmayın

Çok kritik maç, dönüm maçı.

''Biz her şeye rağmen varız'' mesajını vermek için çok önemli bir fırsat.

İnşallah geçen yılki tribün atmosferi de oluşur çünkü o salon dolu olduğunda resmen 2-3 basket önde başlıyoruz maça, büyük destek oluyor.

Kazanmak şart.

Bu arada içime doğdu; yarın Milan Macvan 20 küsür sayı atıp maçın yıldızı olacak.

Dusko'ya da selamı çakacak...

Gordon cezalı, Cenk zatürre oldugundan bu maçtaki kısa rotasyonumuz; Arroyo Ender Engın ve Manu olacak. Mecburiyetten Can'da oynayabilir. İşimiz zor.

ender arroyo manu üçlüsü 35 dk 1 2 3 numaralarda oynar.engin atsür dinlendirme işini yapacak tabi enginde 30 dk civarı süre alacak.4 kısa ouncumuz ile 3 pozisyonu geçmek zorundayız.ergin ataman dar rotasyon ile oynuyordu zaten jamont ve cenk kadroda olsaydı jamont 35 dk civarı süre alırdı.efes in kısa rotasyonu ligin eniyi rotasyonu.bu bölgede efes e ezilmezsek işler bizim adımıza gelişecek.uzun rotasyonunda semih in pek ketkı vereceğini sanmıyorum taraftar baskısı ile bitiririz 5 sayıyı geçemez ayhan şahenk te 700 800 kişi ile yaptığımız baskı onu oyundan kopardı,bugün ise işi daha zor.barac'ın da fazla katkı vereceğini sanmıyorum.pota altında üstünlük kuracağımızı düşünüyorum.ersin dağlı verdiği katkı bakımından standartları olan bir oyuncu aynı performanslarından birini oynayacaktır.furkan aldemir'in de iyi maçlarına bir yenisini ekleyeceğini düşünüyorum.bizim adımıza maçın yıldızı furkan olabilir.macvan ve ndong'tan katkı almalıyız.tempoyu düşürmemiz gerekiyor yüksek tempoda farmar, sasha ve savanovic ten yiyeceğimiz fast break üçlükleri bizi oyundan koparır.fb ülker maçına benzer bir maç bekliyorum ama bu sefer pota altını daha etkili kullanmalıyız.arroyo ve ender pota altını iyi işlemeli.

bizim adımıza en fazla çekindiğim oyuncular kerem tunçeri ve gönlüm.bu oyuncular taraftar baskısı hissetmiyorlar diye düşünüyorum, bizim maçlarımızda çok rahatlar.ikiside galatasaray lı ve bu onlar üzerinde nasıl br psikolojik etki yapıyor merak ediyorum.kerem gönlüm bir maçımızı kenarda izlerken atılan basketlere seviniyordu.bu oyuncularla yapılan röportajlarda gs taraftarına karşı oynamanın nasıl etkilediği sorusunun sorulmasını isterim.

ergin hocanın dar rotasyonlar ile neler yapabildiğini biliyoruz o yüzden sahaya çıkacak 5 kişi olduğu sürece galatasarayın olduğu yerde favori diye birşey olmaz YÜRÜYEDUR.