Harikaydık ilk çeyrekte 23-17
Kubilay Yelkenci 0 17 Şub 2013 #63 Aroyyo ndong ikilisi ayakta tutuyor takımı engin ve furkanda çok iyi önde kapadık ilk periyotu. Link istiyenler profilimde var.
Aroyyo ndong ikilisi ayakta tutuyor takımı engin ve furkanda çok iyi önde kapadık ilk periyotu. Link istiyenler profilimde var.
Alper Atabey 0 17 Şub 2013 #68 Her şey bir kenara Yalçın Dümer'in haykırarak anonslarından bıktım artık
Tunahan Kıyak 0 17 Şub 2013 #69 32-17 öndeyiz Macvan-Vujacic eşleşmesini cevher madeni gibi işliyoruz.Çok garip bir eşleşme oluyor.
M Muhammed Selçuk 0 17 Şub 2013 #70 Her zaman diyorum bu takıma yeter ki inanın ! Varsın kaybedelim ama çıkıp da ''galibiyet çok zor, kaybederiz'' tarzı konuşmayın.
Her zaman diyorum bu takıma yeter ki inanın ! Varsın kaybedelim ama çıkıp da ''galibiyet çok zor, kaybederiz'' tarzı konuşmayın.
Y Yılmaz Eroğlu 0 17 Şub 2013 #72 Allah tan aslanlarımız çok iyi mücadele ediyorlar.Helal olsun hepsine!
U Ufuk Meydan 0 17 Şub 2013 #79 Ağlamalar başladı yine. Sahada karşımızda duramayanlar başka işlere başvuruyor yine...