BBL 24. Hafta | Galatasaray MP 94 Pınar Karşıyaka 73

Federasyon Karşıyakadaki maçı seycili tamamlamamışmıydı?

Oyunlar oynanmıyorsa be neyim.

Ancak takımımız çok güçlü.Her türlü oyunu bozacağına eminim.

İster seyircisiz oynatın ister patagonyada.

Herkes şampiyonluğumuzu ister üzülerek ister sevinerek görecek.

şampiyon olacağımız kaçınılmaz bir gerçek.

Elinizden geleni ardınıza koymayın.

Karşıyaka'daki maçta da boşaltılması gerekmiyor muydu salonun?

Çok mu nezihti o salon?

%100 haklısın, ama tabiki ağırlığını koyacak adam lazım. Bir de gözlemciler önemli, söylenenlere göre onun israrı ile seyircisiz oynanacak. Tabiki takımın önünü kesebilmek için bundan daha iyi bir fırsat olmazdı. Umarım yanılırım ama bu moral ve seyircisiz oyun ile maçı kazanmamız zor.

Maçın seyircisiz oynanma kararı bana göre şube yönetiminin başarısızlığıdır. Yaşanan olayları savunmak mümkün değil -tahriklere rağmen- ama önünde onlarca örnek var. En azından ilk maçı hatırla...

Bu maçta seyircili oynanmasını kabul ettirsek yaşanan olayları para cezası ile atlatırdık. Maç başlamadan yaşandı, ağır tahrik vardı vs. diyerek. Şimdi seyircisiz oynama cezaları kapıda bekletilir. Emniyet güvenliği sağlarım demesine rağmen seyircisiz oynanması için direnen ise gözlemci! Şaşırdık mı, kimin adamı bu gözlemci?

Federasyon Karşıyakadaki maçı seycili tamamlamamışmıydı?

Oyunlar oynanmıyorsa be neyim.

Ancak takımımız çok güçlü.Her türlü oyunu bozacağına eminim.

İster seyircisiz oynatın ister patagonyada.

Herkes şampiyonluğumuzu ister üzülerek ister sevinerek görecek.

şampiyon olacağımız kaçınılmaz bir gerçek.

Elinizden geleni ardınıza koymayın.

Doğru söze ne denir.
daha kötüsü bizim kendini taraftar sanan seyircilerimiz onların ekmeğine yağ sürüyor. En az 3 maç seyircisiz ceza da verirler işlem tamam

Federasyon taraf tutuyor bu açık ve net. Ama bunda en büyük hata bizim 30-40 tane gereksiz taraftarimızındır. Ne olursa olsun tahrike kapilmamaliydilar. Bayramımızî bozanlarin,şu güzel gûnû batiranlarin hesablari kesilmeli. Kimin bu iğrençlikte emeği varsa hepsi cezalandırîlmalı. En başta önlem almayan şube menajerimizin. Haikaten yazik..

Turgay Demirel'i aramışlar. Seyircisiz oynansın demiş. Birde taraftara laf söyleyenler komik duruma düşüyor. ultrAslandan zerre hazzetmem ama adamlar sana kendi salonunda artistlik yapacak sen gelecek maçı düşüneceksin. Tribün raconu neyi gerektiriyorsa o yapıldı.

Ben seyircisiz de olsa TBL de yenemeyeceğimiz takım olmadığını düşünüyorum.

Tek şansları Arroyo veya okalitede bir oyuncumuzun sakatlanması olabilir.

Allah korusun artık o sakatlık kontenjanını da doldurduğumuzu düşünüyorum.

Karşıyaka filan her türlü vız gelir tırıs gider.

Artık bu şube yönetiminin tamamen lağvedilmesi, dağıtılması lazım. Ünal Aysal masaya yumruğunu vurmalı ve sorumlu ne kadar yönetici varsa hepsini derhal kovmalı. Yeter ulan artık, şamar oğlanı olduk iyice.

Ergin hoca ve aslanlara başarılar, ne diyeyim başka.

Ftw @FtwGS Korumalı hesap
1 dk

Son dakika Veli Yigit : "Hala seyircisiz oynama kesin degil emniyet gerekli sartlari saglarsa seyircili oynanabilir "

tribün raconu neymiş acaba?
bu nasıl bi kafadır?
maç gidiyor, bu yüzden lig zora girecek belki ve racon'dan, tahrikten bahsediliyor?
değil miydiniz ksk taraftarına en ağır lafları sarf eden? e n'oldu? aynısını biz yapmış olduk. ne farkımız kaldı?
git adam gibi takımını destekle, o çapulcuların tahriklerine de en kötü (tasvip etmesem de) küfür et geç!
yazık, çok yazık!..

böyle kepazelik,böyle çifte stendart olamaz,gs baskette gerçekten sahipsiz....yönetim maçtan sonra fedrasyona yönelik sert açıklama yapmalı,çirkef ksk kadar olamadık....ilk maçta izmir de salondaydım,maçın oynanmaması için her neden vardı ama maç oynatıldı,rezilliğe göz yumuldu....

Peki şimdi bizim seyircileri tahrik eden karşıyaka takımına ne ceza gelecek onu merak ediyorum.

Üç kişi gelsin tahrik etsin hemen maç seyircisiz.

Bu iyi usulmüş.Organize eden iyi düşünmüş.Yok öyle yağma hasanın böreği.

Olayı takip etmek lazım.

böyle kepazelik,böyle çifte stendart olamaz,gs baskette gerçekten sahipsiz....yönetim maçtan sonra fedrasyona yönelik sert açıklama yapmalı,çirkef ksk kadar olamadık....ilk maçta izmir de salondaydım,maçın oynanmaması için her neden vardı ama maç oynatıldı,rezilliğe göz yumuldu....

Ya hocam GS basket tamamen teknik ekip ve basketbolcularımız sayesinde ayakta. Yönetici kılıklı aciz heriflerin bir nane yediği yok.

Haram zıkkım olsun, Galatasaray'dan kazandıkları her kuruş burnundan çıksın, zehir olsun.

Yemin ederim sakin kalamıyorum artık.

ha şunu da atlamış değilim:
evet bi çifte standart var; izmir'deki maçta nasıl oynattılar da maç öncesi çıkan bi olay nedeniyle saha boşaltışıyor o da ayrı konu.
olmaması gerken bi olay olduysa da; suçlular cezasını çekmeli, takımlar ve diğer taraftarlar değil.
ayrıca emniyet de bi acayip.
kardeşim ilk maçtran belli değil mi bugünkü maçın risk taşıdığı? daha erken getirsen çevik kuvvetini olmaz mıydı yani?
o kadar taraftara da yazık!

Peki şimdi bizim seyircileri tahrik eden karşıyaka takımına ne ceza gelecek onu merak ediyorum.

Üç kişi gelsin tahrik etsin hemen maç seyircisiz.

Bu iyi usulmüş.Organize eden iyi düşünmüş.Yok öyle yağma hasanın böreği.

Olayı takip etmek lazım.

Kim takıp edecek ağabey. Bugüne kadar olumlu bir iş dahi yapmayan Murat Özyer mi !! Böyle bir beklenti içinde değilim hiç vallahi.