BBL 24. Hafta | Galatasaray MP 94 Pınar Karşıyaka 73

Konsantrasyonu bozmadan; farkı koruyarak değil, farkı arttırmaya çalışarak devam etmeliyiz ikinci yarı. Bu maçın anlamı böyle olur.

Yazmadan yapamayacağım. Herkezin görüşüne saygım var ama bu Macvan'ı nasıl beğeniyosunuz arkadaşlar aklım almıyor. Seneyede takımda olmalı falan diyorsunuz. Delirtti beni eğer kafamda saç kalsaydı hepsini yolardım. Boyu bu kadar uzun olupta pota altında bu kadar etkisiz nasıl olunuyor. En sonunda dayanamadım. 3. çeyrekte bitime son 30 sn falan var. Top eline geldi potanın tam altında. Gitti kaptırdı topu. Delirdim, bunun gibi okadar çok pozisyonu varki bu maçta. Herkez karşı gelecek biliyorum ama, seneye gönderilip yerine başka yabancının alınması gereken en baştaki oyuncumuzdur. Maçı falan bıraktım bu mesajı hırsla yazmak için.

Bu maçla çok büyük ders verdik özellikle oyunlarla bu maçı alabileceğini düşünen bazılarına.... Umarım onlarda kapılarının önünü temizlemelerine neden olacak cezaları alırlar. Tüm olanlara rağmen konsantrelerini bozmayan Ergin Coach'a ve oyuncularımıza ellerinize sağlık diyorum. Ayrıca Galatasaray gibi saygın bir kulübü idare edemeyen şube yöneticileri bir an önce istifa ederler, gerçekten artık hataları çok fazla zarar verici oldu.

Sanki çifte standarda ilk kez maruz kalıyoruz!!!
Sanki basketbol yöneticilerinin acziyetine de ilk kez maruz kalıyoruz!!!
Asıl rakiplerimiz sahada ki oyuncular değil bunlardı.
Biz bunlara karşı da takımımızı yalnız bırakmamalıydık ama 3-5 kendini bilmez takımı sattı.
Şu an mücadele edenler bunu haketmiyordu. Başta kadınların olduğu tribünleri basan kendinibilmezlere, sonra da gözlemciye, emniyete, KSK ve GS basketbol sorumlularına yazıklar olsun...

Para cezası verilir olur biter. Karşıyaka ne ceza aldı bizim maçtan sonra taraftarlarının yaptıklarından dolayı. Bugün olanlar ne yazık ki Karşıyaka yönetiminin yıllardır kendi evinde tribün terörüne ses etmemesindendir.

artık şu yönetime suçlama yapmayı bırakın lütfen.
başka zamanlar belki hataları olmuş olabilir, tartışılır. Ama bu maçta hataları yok ne yazık ki.
bir kere, içeri dahi alınıp, görüşleri sorulmamış. sorumlu hakemler ve gözlemcidir. onların borusunun öttüğü bir vak'aydı, öyle oldu.
ha, kimi hakem vardır, emniyeti dinleyip maçı seyircili devam ettirirdi, kimisi de böyle yoğurt yiyor. yapacak bi şey yoktu maalesef.
yönetimin dolaylı bir hatası, daha doğrusu öngörüsüzlüğü olmuştur. izmir'deki maçtan sonra bazı grupların "tribün raconu" kesecek kadar ihanet içinde olabileceklerini tahmin edip (ki geçmişte Fener maçlarında defalarca aynı filmi seyrettik, onlar bize, biz onlara) daha fazla emniyet gücü talep etmeleri ve ksk tribününü net bir şekilde ayırmaları gerekirdi. burada bir hata vardır. ama federasyonun yetkililerin kararlarına karışmamalarında günahları yok diye düşünüyorum.
asıl görevleri şimdi başlıyor. ilk maçtaki görüntüleri alıp iyi bir kulis yapacaklar ve bizi fener maçına seyircili çıkaracaklar. aksi halde, size katılmaktan başka çarem kalmaz.