BBL 24. Hafta | Galatasaray MP 94 Pınar Karşıyaka 73

Murat özyer de biraz yürek varsa seyirci yoksa bizde sahaya çıkmayız desin ama nerede onda bu yürek sorun onda değil onu bu şubeye getirenlerde hepinize yazıklar olsun.Biran önce basıp gidin bu kulüpten

bu tahrik olayı da yanlış yorumnlanıyor?
adamlar "gelin" diye tezahürat yapınca tahrik olmaz. tahrik bire bir müdahalede başka bir şansın kalmadıysa söz konusu olur.
kusura bakmayın ama, tribünde tahrik olmaz! oturacaksın ve efendi gibi kendi takımını destekleyip rakibe de ıslık, mıslık çalacaksın!
fenerli ve karşıyakalı güruhlar gibi davranmanın âlemi yok!

Turgay Demirel'i aramışlar. Seyircisiz oynansın demiş. Birde taraftara laf söyleyenler komik duruma düşüyor. ultrAslandan zerre hazzetmem ama adamlar sana kendi salonunda artistlik yapacak sen gelecek maçı düşüneceksin. Tribün raconu neyi gerektiriyorsa o yapıldı.

Neyin raconu kardeşim. Sahaya kavga için gidenlerin tahrikine uyanlar bu işin sorumlusu. Zaten federasyon çifte standardın Kralı'nı uyguluyor sende onların ekmeğine yağ sürüyorsun. İşte o da federasyon raconu yaptı.
Bak bakalım Ergin hoca ne diyecek seyirciye. Bu maç yada seyircisiz oynanması durumunda diğer maçların kaybedilmesinin sorumlusu bu zihniyet zaten. Umarım şimdi mutlu olurlar biz raconu kestik ama takımızın da önünü kestik diye.

Kim takıp edecek ağabey. Bugüne kadar olumlu bir iş dahi yapmayan Murat Özyer mi !! Böyle bir beklenti içinde değilim hiç vallahi.

Galatasaray her şeyin üstesinden gelir rahat ol.

Ben Galatasaray ın uzun vadede yapılanları cezalandırmadığını hiç görmedim.

Ama bağıra çağıra değil sessiz ve sakin cezayı keser.

Bu yaşıma geldim herzaman böyle olduğunu gördüm.

Hesap kesilir.

Şu anda Galatasaray a yanlış yapıldımı? Evet yapıldı.Hesap zamanını bekleyelim görelim.

Şu maçı kazasız belasız atlatalım. Muhtemelen fenerle yapacağımız maç'ta seyircisiz olacak ona yanarım.

Birde o gözlemcinin Allah belasını versin. Şimdi raporunu'da süsler püsler.

Taraftar olarak Beşiktaş TSB maçından gerekli dersleri ne yazık ki çıkartamamışız.
Bu tarz maçlardan önce motive olmamız güzel. Çifte standart olduğunu da kabul ediyorum. Ama bizim de ayarımız yok be kardeşim.

Bu maçın seyircili olup olmaması çok önemli değil. Asıl FBÜ maçı önemli. Umarım o maç için bir ceza çıkmaz. Gerçi TG Federasyonunu düşününce...

Bağıra bağıra lig liderliğini zora sokan zihniyete yazıklar olsun. Ne diye tav olursunuz bir avuç çapulcunun tahriklerine. Çık adam gibi takımını destekle !

Hala racondan bahsedenler var. Bu kadar olayın üstüne tesbih çekersiniz artık...

Bu arada takımlar ısınmaya başladı.

fenerasyon zaten boyle bir sey bekliyordu emniyet garanti veriyor kulüp garanti veriyor ama degisen bir sey olmuyor ve fenerasyonun istedigi oluyor

Şu maçı kazasız belasız atlatalım. Muhtemelen fenerle yapacağımız maç'ta seyircisiz olacak ona yanarım.

Birde o gözlemcinin Allah belasını versin. Şimdi raporunu'da süsler püsler.

İzmirdeki maçta hakemler içeri gittikleri halde oynandı, maç devam ediyordu ve sonuçta 15 bin tl ceza geldi. Şimdi seyredin gümbürtüyü. Maç seyircisi oynansaydı maçtan önce çıkan olaylar denebilirdi. Sonradan da olay çıkmazsa ceza da verilmeyebilirdi. Bu riske girmediler ve sahayı boşaltarak cezanın zeminini oluşturdular. Gözlemci artık şovunu yapar, seyircisiz oynanması için bu kadar bastırdıktan sonra can güvenliği yoktu bile der.
Böyle taraftar varken başka düşmana da ihtiyaç yok maalesef

İçim acıyor benim yahu. Vallahi kahroluyorum. En çokta Ergin Hoca için üzülüyorum. Hiç haketmiyor o bunlari. Taş olsa çatlar. Saha dışı olaylar ve Murat Özyer başarısizlıği için çaba harcarken birde bizim gereksiz taraftarlar eklendi bunlara. Başlarım racona. Sampiyonluğu kaçırinca istifa dersiniz ama. Su durumda en suçsuz kisi Ergin Hocayken ona yapılacak bir haksizlik beni Galatasaray'dan soğutur. Lanet olsun böyle işe...

buradan seyircisiz oynama cazsı geleceğini sanmıyorum. bir kere oyunculara yönelik bir eylem olmadı. (ki adamlar kafası kesik aslan resmi çekmişti göndere). ikincisi maç esnasında olan bi olay yok. sadece tribün kavgası var. evet yanlış yaptık, filan ama, ksk'nın aldığı cezanın yarısını hakediyoruz en fazla.

Alpaslan Dikmen:"Galatasaray taraftarı hiçbir zaman saldırgan olmamıştır,ama kendisine saldırıldığı zaman da en sert tepkiyi koymuştur"

Şu topicte ağlamayı bırakın artık.

Cenk Akyol 3/3 üçlük isabetiyle başladı. 13-8 öndeyiz.

KSK üst üste 2 üçlük ile 13-14 öne geçti. Tv molası.