• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BBL 28. Hafta | Galatasaray MP 83 - 75 Banvit

+15...temiz, net, orhunun maçtan sonra kılıf bulamayacağı, gerekli yerlere mesajların ulaşacağı bir galibiyet olacak..

link alabilirmiyim lütfen

Açılmadı bende de.Kapattım bekedim açıldı sonra.

Kalaşnikof=Cenk

28-16 ilk çeyrek sonucu. Arroyo bitirdi.

28-16 geçtik,ilk çeyreği.

Ya bu takım inanılmaz bir takım, Ergin Ataman ne yapmış bilmiyorum ama bu takımı artık kimse durduramaz.

Arroyo fişi çekti tabir-i caizse. Çok büyük oyuncu.

Daha 8 dakika var ama 37 sayı'yı bulduk ilk yarıyı 50 sayı atarız herhalde.

Bu piliç çabuk kızardı :)

Böyle basketbol takımı olmaz! Yazıklar olsun haksız rekabet! :D

Şu anda tecavüz ediyoruz resmen Banvit'e :) Bu takım bu ligin standartlarinin çok üstünde bir takım. MaşaAllah. Allah nazarlardan saklasın :)

Cenk'in bi tokat yemediği kaldı neredeyse, ne hikmetse faul vermediler top Banvit'e geçti.

Alan savunmasına hucum edemiyoruz. Bayadır sayı atamadık, fark erimeye başladı. Kemerleri sıkalım. Gordon lazım...

Ender ve Macvan'la olmaz bu işler. Hele Macvan yılın kazığı etkisiz eleman. Sinirlerim oynadı. Ndong 3'ledi.

11-2 lik seri yedik. Ender ne zaman gelse fark eriyor. Cidden yazık yahu. Farkı 10'un altına indirmemiz gerekiyor...

İlk yarıyı 49-33 önde kapattık. 2. periyotun ortalarında bocaladık. Sadece Enderle olmaz playoff'lar için bir oyun kurucu almalıyız. Macvan'da her zamanki gibi felaket.

Ayrıca Marko'da şu şutlarını düzeltsin artık. Sadece 2 sayısı var.

Geri