BBL 28. Hafta | Galatasaray MP 83 - 75 Banvit

Play-off çeyrek ve yarı finallerinde(serinin durumuna bağlı olarak) Arroyo'yu olabildiği kadar dinlendirip,Ender'i de o kadar çok oynatmalıyız(Ender'in ritim bulması lazım).
Çünkü inşallah finale kaldığımızda Arroyo'ya 35-40 dakika arası süre düşecektir.

Gordon ne ayarı bozuk adamsın ya. Attığı pasa bir bakın hele. Macvan reis'te artık oynarsa iyi olur. Şu Chuck Davis yine çoşuyor bizim maçlarda.

Mavcannnnn elindeki topu tut ya.

Fark 8'e indi. 1:29 var. Macva'nın yerine Ndong'u almalı koç.

Şu maçta Macvan doğru düzgün bir katkı verse maç bu hale gelmezdi.

Bu kadar rezil hakem yönetimlerine rağmen hala bu konumda olmamız inanılmaz gerçekten.
Davis in en az 8 faulu var iki faulle bitirdi maçı.
Bu kadar skandal yönetime ne zaman nasıl bir tepki vereceğiz merak ediyorum.
Rezillik tek kelimeyle....

83-75 yendik. Uzun rotasyonunda sıkıntı yaşasakta kazandık. Rakip oyuncuların yardımıyla ikili averajı kazandık. Özellikle Macvan ve Marko'nun kendine gelmesi lazım.

İkili averajı da aldık. Kalan 2 maçtan birini alırsak liderlik garanti.
Efes bu zor fikstürde 1 maç kaybederse iki maçı da kaybetme hakkımız oluyor.
Bu iki maç da düşmesi kesinleşen Hacettepe ve evimizde Telekom..
Büyük konuşmak istemiyorum ama....
Gülesim geldi :)

İkili averajı almamız güzel oldu. Savunmada çok etkisizdik ama bunu 14 maçın verdiği rehavete ve N'Dong'un erken faul problemine bağlıyorum. N'Dong varken kısalar o kadar rahat penetre edemiyor. Carlos Arroyo'da her zamanki klasını gösterdi onu da ayrıca tebrik ediyorum.

İnanılır gibi değil. 20 küsur farka kadar çıkardık ama zar zor 8 sayı farkla kazandık. Bunda rezil hakem hatalarının payı da vardır. Marko ve Macvan bugün beklenilen katkıyı veremedı ne yazik ki. Sayı farkı avantajinı da biz kazanmış olduk 8 sayı ile kazanarak. Artîk ligi lider bitirdik diyebiliriz inşaAllah. Tebrikler koça tebrikler takıma...

İlk yarı muhteşemdi. 2. yarıda biraz düşüş oldu ama yine hedeflenen sonucu aldık. Tüm rakiplerimize 2li averajda da üstünlük sağlamış durumdayız. Bundan sonra ha tavuklar gelmiş ha ülker farketmez ...

Bu galibiyetle beraber Banvit,Fenerbahce ve Karsiyakanin bizi siralamada gecme ihtimali kalmadi.Sadece 4 mac eksigi olan Efesin bizi gecme şansı var.Haftaya Hacettepeyi yenersek garantiliyoruz yani.Liderligi Ankarada kutluyoruz demek bu :)