BBL 28. Hafta | Galatasaray MP 83 - 75 Banvit

Ôyle bir takım olduk ki,farklı yenemediğimiz için eminim ben dahil birçok taraftarımız üzülmüştür 8 sayı farklı averajlı galibiyetimize rağmen :) Helal olsun size yahu :)

Maçı izleyemedim ama takımımız son 15 maçtır yaptığı gibi gene kazanıp bu şampiyonluğun en büyük favorisi benim demeye devam etmiş.İnşallah bu serinin sonu kupa olacak inanıyoruz.

Bu Maçla ilgili bir konu var aslında konuşulması gereken maçın hakemi Mehmet Keseratar.

Kendisi kupa maçının kahramanıydı malum hak ettiği MVP ödülünü David Andersen'e kaptırmıştı.Ama TBF o maçtan sonra ilk kez bu hakemi bizim maça verdi.Bizden kimse de itirazda falan bulunmamıştır muhtemelen hatta farkında olan yönetici var mıdır? onu bile düşünüyorum.

Bu şekilde devam edelim final serisinde falan kendisini yine karşımıza koyarlar o zaman itiraz ederiz oynanmış maçların üstüne.

Mehmet Keseratar hakemmi anti Galatasaray lımı.Böyle maç yönetilirmi ya.aklınca 5 faulle oyundan atılan oyuncularla hızımızı kesecek.

Gerçi biraz kesti.İtiraf ediyorum.Çok iyi bir takım olmasak Banvite maçı verebilirdi.ama okadar mükemmel bir takım oldukki kimsenin yapacak bir şeyi yok.

Bu sene tahammül edeceksiniz Galatasaray düşmanları.Bu ligte bu takımı yenecek yok.Bunu görün bari bundan sonra adil olun.

Maşallah Galatasarayım.Allah sakatlık vermesin inşallah.

Seneye EL maçlarımızı sabırsızlıkla bekliyorum.Nasıl geçer bu yaz şarkısıyla beraber:)))))))

Takımı izleyemiyorum,haliyle kafa yoramıyorum ama Macvan'ın play-off'u kötü oynaması pek olası gelmiyor bana.Efes'in bir ay geride kalması işin tadını kaçırdı.Rakiplerin ileri doğru atabileceği adımlar sınırlı dursa da play-off'ta yeni bir lig başlayabilir o aradan kaynaklı.

Muazzam bir ilk yarı oynadık. İkinci periyodun başında 19 sayı olan farktan sonra aynı ciddiyetle mücadele etmek biraz zor oldu tabi. Çekişmeli geçmesini beklediğiniz bir maç daha devre bitmeden kopuyor, skor 35-16 oluyor falan. Değişik bir durum :)

Önemli olan kazanmaktı, kazanmak yetmedi ikili averajı da aldık.

Normal sezon liderliğine son bir maç. Ha gayret yenilmez armada!

1. öncelikle takım halinde harika bir oyun oynadık, takımı ve koçu tebrik etmek lazım. ama şu "son çeyrek farkın kapanması" sendromundan da bi kurtulalım artık.
2. Markoşvili'ye maskeyi çıkarmak yaramamış, dar açılı bir görüşle daha iyi oynuyordu sanki :) <=-P
3. Aroyyo'yu sene başında almalıydık, Hawkins'in yerine.
4. Hawkins'siz çok iyi takım olduk, o kesin.
5. Maça başlayan ilk 5'imiz ligin üstünde bir ekip, hem bireysel hem bir arada... bizi kim durdurur bilemiyorum. Allah nazardan saklasın.
6. bazen çıldırtsa da bu Gordon da komple bir oyuncu yahu. ama gene de Jamon mu, Jamont mu karar verebilmiş değilim.
7. Ndong'a hayranım. o boyla o hareketlilik, üstüne yakın ve az uzak mesafeli atışları ve serbest atışlardaki başarısı. 5 numara pozisyonunda daha verimlisi yok ligde. bazı arkadaşlar Antep maçından sonra Dorsey hayranlıklarını belirtmişler ama yaş sorunu hariç -ki en az 2 sene daha bu performansla oynar- Ndong'a değişilebilecek bir oyuncu göremiyorum ben. Andriç'i bile özlemiyorum artık.
8. Macvan'a ne oldu acaba? son haftalarda çok formsuz.
9. Hoca Macvan yerine Sertaç'a da biraz süre verebilirdi. hatta Sertaç'a süre vermeli. bundan bir şey olmaz dediğim bir adamdı Sertaç ama, oynadığı maçlarda çok iyi ışık verdi. vermekle kalmadı, "ben oynarım arkadaş" dedi. play-off'larda rotasyonda bize lazım olabilir. (göksenin'i ortaya çıkaran, Oktay hocanın cesaretiydi, aynısını koçtan da bekliyoruz.)
10. Ndong, Ersin, Furkan varken, kış döneminde hocanın uzun rotasyonu sıkıntısından sürekli bahsetmesi ve o dönem Furkan'ı kenara atması, küstürmesi gibi olaylar neden yaşandı? niye o dönem Avrupa maçlarında sıkıntı çektik? bugün yaptığını, o zaman niye becerememişti koç? diye insan düşünmeden edemiyor.
11. beyaz formadan gına geldi artık! PARÇALI FORMA GÖRMEK İSTİYORUM!!!
12. yeri değil ama sırası gelmişken ifade edeyim: hem beyaz, hem de diğer formaların kırmızısının, asıl rengimizle uzaktan yakından alâkası yok. yakadaki sarı-kırmızı'daki kırmızı (ben yanlış görmediysem) doğru tona sahipti. sene başında M.özyer formaların gecikmesi üzerine "kırmızılar istediğimiz şekilde değil" derken haklıymış, ama düzeltilememiş.
13. Bu kadar...

Arroyo ve Ersin Dağlı her maçta fark yaratıyorlar. Hele Ersin dün süperdi yine, özellikle Davis'i durduran tek uzunumuz oydu. Tebrikler...

Şu takımı Karşıyaka - FÜlker ve Banvit maçlarında izleyemedik yaa, Karşıyaka maçındaki Tribün raconu kesenleri toplayıp sopalamak lazım.

Yürüyedur ASLANım. DURDURAMIYACAKLAR

Öncelikle site yönetiminden sonra yaşı benden büyük olanlardan,bayanlardan ve kötü örnek olduğum için genç arkadaşlardan peşinen özür dilerim.

Uleeeennnnnn Turgay DEMİREL K O Y D U K M U Gördünmü büyük kimmiş öğrendinmi?

1. sıra için çok önemli bir galibiyet oldu. üst üste 15 galibiyet alan bir takım her türlü takdiri hakeder ama sadece istatistik değil, parkedeki oyuna bakınca da hakikaten iyi basketbol görüyoruz.

Lig 1.'liği çok ama çok önemli, saha avantajinı aldık ama playofflar başka bir dünya. Geçen sene de 1. bitirdik ama sonu gelmedi. O yüzden bu kez daha dikkatli olup, futbol şampiyonluğunun yanına basketi de koyup duble yaparız inşallah.

Play off ları kapalı gişe oynayarak takımımıza hak ettikleri değeri umarım veririz..
Tek korkum ikinci turda olası bir karşıyaka eşleşmesinde olayların tekrardan cereyan etmesi ve final serisini seyircisiz oynamak.malum delikanlı ve racon sahibi taraftarlarımız var.
en ufak bir sürtüşmede bize ceza yağdırmak için hazır bekleyen federasyonumuz var..

Ben de taraftarımızın play-off'a özel ilgi göstereceğini düşünüyorum. Çünkü play-off'lar başlayana kadar futbol sezonu bitmiş olacak ve şampiyonluğu almış olacağız orada. O zaman sıra basketbola gelecek ve inşallah beklenen şampiyonluğu hep beraber kazanacağız. Takım zaten üstüne düşeni yapacaktır.