1. öncelikle takım halinde harika bir oyun oynadık, takımı ve koçu tebrik etmek lazım. ama şu "son çeyrek farkın kapanması" sendromundan da bi kurtulalım artık.
2. Markoşvili'ye maskeyi çıkarmak yaramamış, dar açılı bir görüşle daha iyi oynuyordu sanki
<=-P
3. Aroyyo'yu sene başında almalıydık, Hawkins'in yerine.
4. Hawkins'siz çok iyi takım olduk, o kesin.
5. Maça başlayan ilk 5'imiz ligin üstünde bir ekip, hem bireysel hem bir arada... bizi kim durdurur bilemiyorum. Allah nazardan saklasın.
6. bazen çıldırtsa da bu Gordon da komple bir oyuncu yahu. ama gene de Jamon mu, Jamont mu karar verebilmiş değilim.
7. Ndong'a hayranım. o boyla o hareketlilik, üstüne yakın ve az uzak mesafeli atışları ve serbest atışlardaki başarısı. 5 numara pozisyonunda daha verimlisi yok ligde. bazı arkadaşlar Antep maçından sonra Dorsey hayranlıklarını belirtmişler ama yaş sorunu hariç -ki en az 2 sene daha bu performansla oynar- Ndong'a değişilebilecek bir oyuncu göremiyorum ben. Andriç'i bile özlemiyorum artık.
8. Macvan'a ne oldu acaba? son haftalarda çok formsuz.
9. Hoca Macvan yerine Sertaç'a da biraz süre verebilirdi. hatta Sertaç'a süre vermeli. bundan bir şey olmaz dediğim bir adamdı Sertaç ama, oynadığı maçlarda çok iyi ışık verdi. vermekle kalmadı, "ben oynarım arkadaş" dedi. play-off'larda rotasyonda bize lazım olabilir. (göksenin'i ortaya çıkaran, Oktay hocanın cesaretiydi, aynısını koçtan da bekliyoruz.)
10. Ndong, Ersin, Furkan varken, kış döneminde hocanın uzun rotasyonu sıkıntısından sürekli bahsetmesi ve o dönem Furkan'ı kenara atması, küstürmesi gibi olaylar neden yaşandı? niye o dönem Avrupa maçlarında sıkıntı çektik? bugün yaptığını, o zaman niye becerememişti koç? diye insan düşünmeden edemiyor.
11. beyaz formadan gına geldi artık! PARÇALI FORMA GÖRMEK İSTİYORUM!!!
12. yeri değil ama sırası gelmişken ifade edeyim: hem beyaz, hem de diğer formaların kırmızısının, asıl rengimizle uzaktan yakından alâkası yok. yakadaki sarı-kırmızı'daki kırmızı (ben yanlış görmediysem) doğru tona sahipti. sene başında M.özyer formaların gecikmesi üzerine "kırmızılar istediğimiz şekilde değil" derken haklıymış, ama düzeltilememiş.
13. Bu kadar...