Sorun İsmet Bademde değil bence.Murat Murathanoğlu acaip kıskanıyor takımmızı.
Gerek 3.05 programında gerekse radyo spor da salı günü yaptığı programda her soruda lafı dönüp dolaştırıp fener e getiriyor.Bo nun süper guard olduğunu söyleye söyleye fener taraftarı müthiş bir takımları var zannetti.Şut atamayan bo yu süper yıldız yapan Murat Murathanoğlu.
Maçı da anlatırken aslında o Galatasaray ın oyununu övmesi gerekirdi.Kaç haftadır toz kondurmadıkları Efes yerlerde sürünürken bu durumu apaçık Galatasarayın oyunu sağladı.
Kısa oyuncularımızın üstün fizik gücü her takımı ezeceği okadar belliki kısa Bo da satoda farmar da vujacic te ezilmeye mahkum.
Okadar Amerikada basketbol öğrenmiş Mutar Murathanoğlu bunları göremezmi.Görüyorda sadece yutkunuyor.
Anlattığı maçın tekrarını izlesin bakalım.Hawkins dışında Galatasaray hakkında tek övgü cümlesi kurmadı.İsmet Badem Muratın korkusuna konuşamıyor gibi geliyor bana.Adam Fenerli tamamda kardeşim sen yayıncı kuruluşun basketbol programlarını yönetiyorsun.
Adam gibi çık TV ne Galatasaray bu ligin en büyük favorisidir de.Çünkü gerçek bu.Ama söyleyemez.söylemediği gibi Galatasaray hakkında güzel bir cümle bile kuramıyor kıskançlığından.
Farketmez ama Galatasaray hakikaten çok ciddi bir takım.Bizde basket oynadık ne olduğunu görüyoruz.Korkutucu bir takım olduk.Keşke EL de oynasaydıkta daha çok göz önünde olsaydık.
Seneye inşallah Avrupadada şampiyon oluruz.EL şampiyonluğunu Türkiyeye getiren takım biz oluruz.Bu yol çok uzak değil.
Ergin Atamanıda gittikçe daha çok sevmeye başladım.İşini iyi yapan mükemmel bir koç.Birde Hasta Galatasaray lı olunca tadından yenmiyor.
Lig tv de dün, maç bittikten sonra Tufan ve bir yabancı basketbolcu yorum yaptı - adını hatırlayamadım şimdi- , oradaki sunucu yaklaşık 4-5 kez, EL'de bu kadar iyi olan Efes neden bir anda bu duruma düştü dedi. Yabancı eleman her seferinde Galatasaray'ın iyi savunma yaptığını ve bu durumu bizim bu noktaya getirdiğimizi söyledi. Sunucu bu cevaptan tatmin olmadı, gene neden birden böyle düşüş oldu dedi, adam en sonunda sıkıldı galiba salon değişikliğinden oyuncular etkilenmiş olabilir dedi.
Alain Digbeu , Efes in belalısı olan Asvel in eski oyuncusu , türk hatun yapmış buraya yerleşmiş