BBL 3. Hafta | Anadolu Efes 73 - 83 Galatasaray Medical Park

Bu kadar fazla hücum riboundu ver bu kadar fazla top kaybet Efes'i 10 sayı farkla yen çok yönlü takım olmak winner olmak sanırım böyle birşey...
Helal olsun ama 3lük yüzdesi çok kritikti bugün 12/17 sanırım girmeseydi kazanmamız imkansızdı...

Takımı ve Ergin hocayı cidden tebrik ederim. Çok şükür kazandık bugün.

Bir notta lig tvye. 50 TL verip digitürkplayden satın alacaktım ligi, artık vazgeçtim. Maçı anlatacan sunucular tüm oyunu efes üzerinden anlattılar. Biz iyi hücum ediyoruz adam bunu anlatacağına efes şunu yapamadı diyor. Biz iyi savunma yapıyoruz, farmar iyi değil diyor. Böyle taraflı ve kasıtlı anlatım görmedim ben. Yuh artık.

Bir de Oktay Hocayı kenarda görünce maçın başında unutmuşum bir ara bizim hoca sandım.

Ergin Ataman: Gordon sezon başından beri eleştiriliyordu. Gordonun antremenda ne yaptığını biliyordum. Ona bugün çok büyük sorumluluk verdik.
İsmet Badem: Bu kadro Eurocup için yeterli mi?
Ergin Ataman: Eurolegue'nin tozunu atmış bir takımı ezici bir üstünlükle yendik. Onları yendiğimize göre kadro yeterlidir. Biz Eurolegue'de olsak Final Four'un favorilerinden birisi olurduk.

Kazanan takım olmak;ne kadar para harcanırsa harcansın rakibe boyun egmemek ve hedefi büyülemek mantıklı hareketlerde bulunmak bu seneki takımın ozetidir...

Ergin Ataman: Gordon sezon başından beri eleştiriliyordu. Gordonun antremenda ne yaptığını biliyordum. Ona bugün çok büyük sorumluluk verdik.
İsmet Badem: Bu kadro Eurocup için yeterli mi?
Ergin Ataman: Eurolegue'nin tozunu atmış bir takımı ezici bir üstünlükle yendik. Onları yendiğimize göre kadro yeterlidir. Biz Eurolegue'de olsak Final Four'un favorilerinden birisi olurduk.
ismet badem e iyi kapak oldu Ergin Hoca nın bu cevabı.
tebrik ediyorum takımı. Bu takım efes ten daha iyi bir takım olduğunu gördük. oyunu rolantiye almasak daha farklı bile bitebilirdi maç.
oyuncular birbirine alıştıkça daha yağ gibi kayan bir takım olacağız. o zaman gordon un içeriye Furkana a veremediği 2-3 pas gibi paslarıda kaçırmamış oluruz ki buda bizi daha üst seviyelere taşır. Bunun için daha çok maç ve zaman gerekiyor.

Efes'e karşı son 10 yılda izlediğim en üstün oyunumuzu oynadık. Maçın hiç bir anında acaba diye düşünmedim. Ama hala hücumda iyi organize olamıyoruz. Engin e çok iş düşecek umarım sakatlık olmaz da güzel bir sezon yaşarız.

Alan Digbeu böyle mi yazılıyor bilmiyorum ama Gordonu beğenmiş. Engin ve Ender gibi takımın as oyun kurucuları sahada az süre almamasına rağmen Gordon işini iyi yaparak onlara ihtiyaç düşmedi diyor.

Bu arada Farmar üzerindeki yoğun baskıya rağmen yine yapmış yapacağını. 23 sayı 5 ribaund 7 asist.

farmar ve j. gordon formaları değiştirseler eğer galatasaray efesi 30 sayı üzerinde yenerdi ve yine idda ediyorum biz farmar-gordon forma değişikliği ile eurolegue f4 ünü oynar ve büyük ihtimalle şampiyon olurduk o kadar iyi takımız vessalam.. Bu takımı kuranlara milyonlarca kez teşekkür etsek azdır... Kapak süperdi:D ergin hocam ellerinden öperim.. soru : eurocup için kadro yeterlimi kapak:) :
son dönemde euroleague in tozunu attıran takımı sahada ezerek yenen takımım var biz euroleagude olsak f4 ün büyük favorisi olurduk:D ahaaa helal be ergin hoca... senin zekan ve basketbol bilgin bu ülkeye oldukça fazla:D

galibiyet çok güzel, dış oyuncularımız çok iyi oynadı. zaten hawkins-domercant 2 ve 3 numarada yan yana oynayınca insan onları görüp korkuyor:)
maçla ilgili tek aklıma takılan, pota altını biraz daha kullanmamız gerekiyor, ama zamanla hücum setleri oturunca bence bu sorun da yavaş yavaş çözülür.