BBL 6. Hafta | Galatasaray M.P. 90 - 66 TED Kolejliler

Geride kalan 5 haftada Beko Basketbol Ligi´nin yenilgisiz tek takımı olarak yoluna devam eden Galatasaray´ımız 17 Kasım Cumartesi günü ligin yeni takımlarından TED Ankara Kolejliler´i ağırlıyor. Rakibimiz Ankara Kolejliler ligde aldığı 3 galibiyet 2 mağlubiyetle 7. sırada bulunuyor.

17 Kasım Cumartesi 16:00
Yer: Abdi İpekçi Arena

TED Ankara Kolejliler

Ozan Çorbacioğlu
Erdal Bibo
Nedim Yücel
Mehmet Nezih Özbakir
Rifat Murat Kaya
Ali Berent Kavaklioğlu
Caner Erdeniz
Çağdaş Erdoğan
Jovo Stanojevic
Gökhan Yazicioğlu
Vanja Plisnic
Kirk Samuel Penney
Benjamin Michael Woodside

Zorlanacağımızı düşünmüyorum ama gevşemeye de gelmez tabi ki.

Umarım arayı açarız ve son periyotta Can ile Sertaç süre alır. Başarılar takımımıza.

Galibiyet alacağımızı düşünüyorum. Ama kesinlikle kolay bir mac olmayacak. Nedim Yûcel gibi iyi bir ribanutcu 4 numaraları var. Erdal Bİbo ve Murat Kaya bize karşi hep hirslı oynamışlardır. Berent de iyi ve tecrübeli bir guard. Yabancilarıda cok kaliteli oyuncular. Penny olsun Jovo olsun Woodside olsun kaliteli ve dikkat edilmesi gereken oyuncular. Penny-Jamont ve Jovo-NDong eşleşmeleri cok zevkli ve çekişmli olacak bence. Hafife almayip ciddiyetle oynarsak ki Ergin Hoca'nın buna izin verecegini sanmıyorum,rahat bir galibiyet alacağimızı sanıyorum. Aksi takdirde rehavete kapılırsak ûzüntüye kapılabiliriz. Ôzellikle Kirk'ın savunmasına dikkat etmek gerekiyor. Başarılar...

Tarihi bir fark kokusu seziyorum..Ilk periyot 23-6 , 25-8 ... acaba kac:)?

Yine çok iyi başladık maşaAllah. Cenk de iyi basladı 2de 2 ûçlúk.. Aman maşaAllah diyelim nazar değmesin. Biz CEnk'den tam da bunu istiyorduk zaten :)

22-10 ilk çeyrek skoru. Son hucumu Ender kötü kullandı. Jaka'nın sayı bulması sevindirici. Rakip attığı 10 sayıdan 6'sını serbest atıştan buldu.

10-0 seri yedik, ne oluyor yahu. Şut kaçırmaya başladık ve dışarıdan oynuyoruz genelde. Pota altını kullanmamız gerek.

Kaçtır kötü hücum ettik, adamlar iki üçlükle 22-20'ye getirdiler.

24-27 oldu. Gerideyiz.