BBL 8. Hafta | Galatasaray MP 64 - 60 Beşiktaş

İlginç bir haber gördüm Beşiktaşlı Cristhoper-Falker-Jerells'in 8 bin liralık kiralarını kulüp ödenmediği için evsahibi kapının önüne koymuş oyuncuları sorun çözülsede oyuncuların moralleri berbat deniliyor.
 
Ergin hoca`dan taraftara sitem var.Ergin hoca haklı artık futbol takımından daha büyük saygı daha büyük ilgiyi hak ediyor bu takım.
 
23-12 ilk çeyrek skoru. Hawkinsin 10 sayısı var. Rakip Vidmarla ayakta kalmaya çalışıyor. Vidmar çok zorladı pota altımızı. 5 Hucüm reb. verdik. Bizde ise Cenk çok gayretli oynuyor. Fark olmasına rağmen kolay geçecek gibi görünmüyor maç.
 
sanırım suana kadarki 3lük yüzdemizi görenler keskin bir şutör transferi için daha sesli konuşacaklardır=) yüzde dedim de yanlış anlamayın 0/9 bir yüzde yok yani=)
 
37-25 ilk yarı soncu. Çok reb. verdik. Özellikle Vidmar'a. Üçlük yüzdemiz berbat. İki oyun kurucu ile oynuyoruz ama nafile. Hawkins ilk yarı 15 sayı attı.
 
Çok kaçırsak da, savunmada iyiyiz. Bir tek Vidmar ayakta kaldı Beşiktaş'ta. N'Dong ve Cenk istekli. Hawkins'in 15, Macvan'ın 8 sayısı var. 37-25 yarı skoru...
 
İlk yarıya bakınca ,takım gayet istekli, 3sayıda problemimiz olmasa maç ilk yarıda biterdi heralde..Bir tek vidmarla nereye kadar..
 
Koskoca ilk yarıda sadece 1 (harf ile bir) üçlüğümûz var. Ah Henry ah :-( Vidmar'ı yıldız yapacağız böyle giderse. Çok ribaunt verdik. Savunma harika hücum berbat. Ama yine de 12 sayı farkla öndeyiz bir Euroleague !! takımına karşı. Hem de son 16ya kalmış ve hedefi son 8 olan bir euroleague !! takımına karşı..
 
İlk yarı sadece 4 asistimiz var. Ndong 9 reb. almış bizde 6'sı hucüm reb. Beşiktaş ilk yarı 9 hucüm reb. çekti. 3'ü Vidmarın. İlk yarı beşiktaş 9 top kaybı yapmış. Üçlük yüzdesine hiç girmiyorum.
 
Maçı alırız. Beşiktaş'ın maçı alması demek çok kötü oynamamız demek.

Ayrıca Jamont Gordon ve Cenk Akyol ikilisine güvenip 2-3 transferi yapmazsak ileride çok zorlanırız. Takımda her şeyi Hawkins yapıyor yahu!
 
43-41 önde gireceğiz son çeyreğe.

Maçın buraya gelmesinde en büyük faktör takımın Hawkins dışındaki geri kalanının mücadeleye ara vermeleri. Beşiktaş beklediğimden fazla yürek koydu ortaya. Maçı dengeledi. Bence bizden çok aşağı olan Beşiktaş üçüncü çeyrekte bizden daha fazla mücadele ortaya koyarak maçı dengeye getirdi. Biraz mücadele lazım, haydi!
 
10 sayı farkla önde giderken, maçı eşitlemeyi başardık. Takıma mutlaka bir hücum opsiyonu yaratacak oyuncu katılmalı. Domercant o adamdı ama büyük bir şanssızlıkla kaybettik. O bölgeye mutlaka transfer gerektiği bugün daha da belirgin oldu. Umarım kazanmayı başarırız.
 

Üst