BBL 8. Hafta | Galatasaray MP 64 - 60 Beşiktaş

Bu arada istatistiğimiz de harika : 1/15 üçlük oranı.
 
43-41 3. periyot skoru.

Döndüler. Ergin hoca 1 mola bile almadı. Engin Ender, Gordon oyun kurucularımız. Katkısı nedir acaba ?
 
Şimdi alt sayfalarda birçok eleştiri okuycaz,şu gitsin bu gelsin daha bir çok yorum ama şunu da es geçmeyelim.Bu takım hücumda bu kadar kötü olmasına rağmen mücadelesiyle bir euroleag takımını yenebileceğini gösterdi.(40sn kala 3 oyuncu top için yerden yere attı kendini.)
eleştiri tabi yapalım ama takımın hakkını verelim..
 
bu takıma arroyo yeter diyorsunuz ya yetmez arkadaş. bir arroyo bir kalın 5 numara bir de şutuna çok güvenebileceğimiz bir 3lükçü gerekiyor. vidmar pota altında çok başarılı işler yaptı bugün. Karşılık veremedik vidmarın hücumlarına savunmada. hawkins'i erişilemez bir yerde korumamız gerekiyor.
 
Maç sonunda Ergin Ataman da bizim gibi yorum yaptı. David Hawkins ve diğerleri dedi. Ben Ndong'u da Hawkins'in yanına koyuyorum aslında. Takımımıza Domercant yerine mutlaka bir lider daha katılmalı. Jamont Gordon felaket özellikle.
 
Yenilmez armadayı tebrik ederim. Sekizde sekiz yaptık.
 
Evet hala demeyelim bu takımda bilmem kaçtane oyun kurucu var da yenisine ne gerek var diye.. Hawkins'ten başka topu eline alıp yön verecek oyuncu yok.. Öyle bir oyuncu olsa daha müsait pozisyonlarda şut atarız ve yüzde yükselir.. Gordon'a bu sorumluluk verilmez belli oldu iyice..
 
Son 4-5 dakikasını izleyebildim ama eksiğimiz belli. Şutör lazım bu takıma. Ergin hoca da maç sonunda güzel bir değerlendirme yaptı, sadece Hawkins'in eline baktığımızı söyledi. "Hücumda felakettik" dedi aynen.

Kazanmak güzel. 8'de 8 yaptık, kolay bir şey değil bu. Ergin hoca ve aslanlarına tebrikler.
 
daha rahat bir galibiyet bekliyordum bugün ama biraz sıkıntılı oldu gerçekten hawkıns hariç takımın geri kalanı vasat bir oyun ortaya koydu özellikle ender gordon felakettiler.buna rağmen beşiktaşı oyunun bir kaç dakikalık bölümü hariç ortak etmedik.hücum gücümüzü etkili kullandığımızda rahat ve farklı galip geliriz hücum gücümüzü kullanamadığımızda savunma ile galip geliriz bu konuda çok rahatım.
 
potayı dövdüğümüz bir günde %16 3lük atarak maçı zora sokmak normal ama kazanmak önemliydi.

domercant seviyesine çıkmak zor ama skorer oyuncu ihtiyacımızı kapatınca bu tarz sıkıntılar yaşayacağımızı sanmıyorum.

bu arada ergin hoca harbi büyük koç. son dkda Beşiktaşın hiç beklemediği bir şey yaptı alan savunmasına geçti Beşiktaşlı oyuncular napacağını şaşırdı markota topu panyaya fırlattı.
 
Hücum opsiyonu almak gerektiğini tekrarlamak gerekiyor. Hawkins her zaman bu istatistiği ortaya koyamaz. Oyun kurucularımızdan gerekli skor katkısını alamadık. Sizce şutor mü yoksa oyun kurucu mu?
 
Sıkıntı büyük . Özellikle 1 numara pozisyonumuz felaketti. Yaptıkları , olumlu tek bişey yok. Haliyle şut yüzdemizde dibe vurmuş oldu. Lakovic'in kontratından biran önce kurtulup net bi şutör ve oyun kurucu takıma kazandırılmalı. Gordonla falan yürümez bu iş . Apacık ortada.
 

Üst