eger şifreli veya bi dekodere bağımlı olunursa basketbola ilgi hiç olmadığı kadar düşer.en makul çözüm skytürk weya show tvdir.
Arda Öztürk' Alıntı:Çok süper oldu.Ligin kalitesi bana göre 1 sınıf yukarı çıkacak.Başka neler olacak?
-İstanbullu arkadaşlar evde yatıp maç izlemek yerine salano koşacaklar.
-Anadoludaki taraftarlar yani benim gibiler daha büyük bir heycanla takımlarının şehirlerine gelmesini bekliyecekler
-Fenerbahce uşağı bir kanaldan kurtulduk
-Benim bildiğim kadar ile sadece digiturk değil,sky turk ve show tv de yayınlar yapacak.
-Bütcesi az olan takımlara ciddi anlamda sıcak para gelecek.
-Kazanan Türk basketbolu olacak.
Burak Barut' Alıntı:[quote="Arda Öztürk":1wwuqj6m]Çok süper oldu.Ligin kalitesi bana göre 1 sınıf yukarı çıkacak.Başka neler olacak?
-İstanbullu arkadaşlar evde yatıp maç izlemek yerine salano koşacaklar.
-Anadoludaki taraftarlar yani benim gibiler daha büyük bir heycanla takımlarının şehirlerine gelmesini bekliyecekler
-Fenerbahce uşağı bir kanaldan kurtulduk
-Benim bildiğim kadar ile sadece digiturk değil,sky turk ve show tv de yayınlar yapacak.
-Bütcesi az olan takımlara ciddi anlamda sıcak para gelecek.
-Kazanan Türk basketbolu olacak.
Onur Yavuz' Alıntı:Daha dün T. Telekom Arena fikrini desteklerken bugun ne değişti? Alın size;
Endüstriyel spor, kulübe daha fazla gelir...
Burak Barut' Alıntı:[quote="Onur Yavuz":16pg2tpq]Daha dün T. Telekom Arena fikrini desteklerken bugun ne değişti? Alın size;
Endüstriyel spor, kulübe daha fazla gelir...
Onur Yavuz' Alıntı:Telekom ile birleşme gündeme gelip Ankara taraftarının basketbola olan ilgisi azalacak diyenlere; bize ne basketbol sevgisinden, biz Galatasaray´ın alacağı oyunculara, hedeflerine bakarız diyenler vardı.
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın, yaşasın! Yoksa "endüstriyel spor, kulübe daha fazla gelir..." diyen yılan size dokunmaya mı başladı?
Farklı şeyler olduğunu düşünüyorsan, söyleyecek sözüm yok sana Burak : )Burak Barut' Alıntı:Arena olayından Telekom birleşmesine nereden geldik anlamadım.
Onlarında aynı şey olmadığını hatırlatayım abi.
Farklı şeyler olduğunu düşünüyorsan, söyleyecek sözüm yok sana Burak : )[/quote:1borhs4q]Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Burak Barut":1borhs4q] Arena olayından Telekom birleşmesine nereden geldik anlamadım.
Onlarında aynı şey olmadığını hatırlatayım abi.