BBL Digiturk'te...

Maçların dijital bir platformda yayınlanacak olmasından memnun musunuz?

  • Evet, memnunum.

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    147
Arkadaşlar Digitürk emin olun çok büyük projelerle bu işin içine giriyor, artık hava atışıyla beraber başlayan naklen yayınlar sona eriyor!
 
şampiyon takımın maçlarını kendi sahasında 300-400 kişiye oynadığı, lig de ortalama seyircinin 500 ü bulmadığı,hayati maçlara 2000 kişinin yalvar yakar gelmediği,basının futbol idmanlarından sonra yer verdiği,bir haftada ulusal tv lerde 3 tane programın olmadığı,adam akıllı 10000 kişilik tek salonunun 25 yıllık olduğu onada perdeler falan çekilen,finlandiya 2. kümesinden biraz daha fazla ilgi gören bi ligi bide şifreli kanalda verirseniz,bu forum ahalisinden bahsetmiyorum ama sokaktaki adamın zaten umrunda olmayan bu spordan artık bişey beklemeyin,bundan sonra tribüne daha zor adam çekersiniz,adam yarım gözüyle ntvde kanal değiştirirken falan denk gelip bakıyordu,diyor du ya gidelim bi maça falan,artık adam basketbol liginin oynandığından haberi olmayacak
ben who cares e verdim oyumu
banane demirelin şaibeli ligi!
 
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Digitürkü olan maç izleyebilecek de ya biz Digitürkü olmayanlar ne yapacağız.Yazıklar olsun federasyon başkanına bu ülkede artık basketbol reytingini düşürecek.İster inanın ister inanmayın ama dershanedeki arkadaşlarım bu durumdan sonra basketbolla ilgilenmiyeceğiz diyorlar.Basketbol bizim için öldü diyorlar.Bunlar öle 3 5 kişilik gruplar değil tabi 25 30 kişilik gruplar söylüyor bunları.
Neyse hayırlı olsun ne diyelim.Artık digitürk almak şart oldu.
 
Basketbola olan ilgi kesinlikle yarı yarıya düşecek belki de daha fazla düşecek. Maç izlemek için kahve yolları gözüktü.Gerçi hangi akıllı kahveci verir ki maçları .
 
bir arkadsimiz yazmiş verceksin 50 ytl izliyceksin diyor.parasi olmayan napacak?insan sadece kendisini düşünmezki?zaten ülke olarak ileriye gidememezin sebebi bu sadece kendmizi düşünmek.bizi yolunacak kaz misali yolmaya calişiyorlar.eger şifresiz vermiyceklerse ki vermeyecekler bir basketbol sevgimiz vardi onuda bitircekler.bazi arkadaslar d smart vermesinde kim verirse versin diyor.d smar benim babamin degil ama en azindan maç özetlerini veye tamamini gs tvde vermesine izin veriyor.bilginize.bence klüpler icin iyi basket severler icin kötü tabi şifreli verirlerse
 
Bu arada şimdi aklıma geldi, Premier Ligi haberini okuyunca.
Digiturk yeni kanal çıkardı Spormax diye ve şifreli yayın yapıyor. Yani Spor Paketine filan açık sanırım bu kanal.
Eyvah eyvah diyorum.
 
Benim evimde Digitürk olmasına rağmen ben bu işi hiç sevmedim hiç.50 Ytl falan da vermek zorunda değil kimse malesef gene talihsiz açıklamalar.
 
Burak Barut' Alıntı:
Benim evimde Digitürk olmasına rağmen ben bu işi hiç sevmedim hiç.50 Ytl falan da vermek zorunda değil kimse malesef gene talihsiz açıklamalar.
bende de d-smart var ama basketbol için gidip bir tane de digitürk alacağım
ama bende burak a katılıyorum belki bizler alabiliyoruz ama alamayacak taraftarlar ne yapsın ne olursa olsun bence bu basketbol izleyicisine ihanettir

ben her koşulda açık kanallarda yayınlanması taraftarıyım.ticari amaç güdülmeden yalnızca basketbol zevki için
 
ya geççeksiniz bu parası olmayan ayaklarını..o verdiğin 50 ytl yol su yemek olarak senin takımına geri geliyor zaten sene başlarında..2 yemeğinden kıs git 50 'yi digiye ver..he veremiyosan da izlemiceksin o zaman bu kadar basit..bu işin numaralısı kapalısı yok ne alakası var..ondan sonra kimi aldık , onu niye alamadık diye ağlamıcaksın bu forumda..verdiğin para sana geri dönüyor zaten bi şekilde..

sonuçta ortadaki para 200 küsür değil , 50 ytl abartmayin yok parası olmayan fln filan fakir fukara edebiyatlarına gerek yok..
 
Levent ÖKTENER' Alıntı:
ya geççeksiniz bu parası olmayan ayaklarını..o verdiğin 50 ytl yol su yemek olarak senin takımına geri geliyor zaten sene başlarında..2 yemeğinden kıs git 50 'yi digiye ver..he veremiyosan da izlemiceksin o zaman bu kadar basit..bu işin numaralısı kapalısı yok ne alakası var..ondan sonra kimi aldık , onu niye alamadık diye ağlamıcaksın bu forumda..verdiğin para sana geri dönüyor zaten bi şekilde..

sonuçta ortadaki para 200 küsür değil , 50 ytl abartmayin yok parası olmayan fln filan fakir fukara edebiyatlarına gerek yok..
valla uslubun hiç hoş değil levent bey
bu ülkede ben alırım murat alır eyüp alır digitürk ü ama alamayacak bir sürü insan var haberin olsun.
ama bunları senle tartışmaya gerek yok
 
50 lirayi kisip digiturk'e verecegime o parayi gidip direkt olarak kulube vermeyi tercih ederim. bunun da cesitli yollari var.

sifreli yayin giderek canimizi sikmaya basladi. keske 3 buyukler birlesip yayinlari satin alsa, kendi maclarini kendi kanallarinda verse ve kalan maclari da ulusal bir kanala degerinde satsa. bu yolla hem kanallarinin reklam gelirlerini arttirirlar hem de maclar genis bir kesim tarafindan izlenir.

ilgi azalir argumani da kisa vade icin gecerli bence. uzun vadede artan gelirler ile gelen basarilar ilgiyi tekrar bu spora cekecektir. ayrica bandirma, karsiyaka, antalya ve mersin'de salonlar yine dolu olacaktir. azalacak ilgi zaten gecici olan ilgidir. takimlari olmayan sehirlerdeki basketbolseverler maclari izleyemeseler de sonuclari takip etmeye devam edecektir.

bir de bu paranin nasil dagitilacagi konusu var. bence 3 buyukler + efes pilsen + turk telekom bu paranin disinda tutulmali ve bu paranin tamami diger dusuk butceli takimlara dagitilmali. ligin kalitesini, hic olmadi rekabeti artiracak bir etken bu. aklina yatarsa turgay bir yolunu bulur bunun, ornegin "yayin gelirinden kadrosunda 4ten az yabanci bulunduran takimlar faydalanabilir" der mesela..
 
yıllardır türk milletinin en büyük hobisi, zevki futbol şifreli kanalda veriliyor bu yetmiyomuş gibi sonra ikinci lig maçları, hazırlık maçları, milli maçlar, uefa maçları da şifreli verildi veeeee en son olarak basketbol maçları paralı bir platformun eline geçti.
zaten bu ülkede işsizlik, enflasyon, parasızlık sorunu hiç yok herkesin evinde digıtürk var dimi?????????
yolun bakalım milletinizi yolun aynen devam :claps
 
Federasyon başkanına helal olsun valla...Adam bi ihale ile bizi birbirimize katmayı başardı.Şimdi buradan böyle konuşmak kolay geliyor ama tribünde yan yana gelince ne olacak?? Bir GALATASARAY lıya yakışan hareketler hiç değil.Burda yapmamız gereken ortak akıl bulup ona göre hareket etmek aklın yolu bir sonuçta.Ben şöle yaparım rahatım vs. gibi lafların zerre kadar anlamı yok.Alırsanız alın bizi ilgilendirmez.Bizi ilgilendiren şeyler GALATASARAY BASKETBOL TAKIMI ile ilgiliolan şeylerdir...
 
Şamil Turançiftçi' Alıntı:
ntvspor da normal antende yok iç saha maçlarınada gittiğim için pek bişey değişmedi benim için ama insanlar genelde artık maçları izleyemeyecek tamam iyi para gider takımlara ligin kalitesi artar belki ama basketbolun rating'i açısında hiç güzel olmadı zaten ilgi eksikliğinden şikayetçi değilmi herkes takip edemicek artık ilgi gittikçe azalacak bu yüzden kötü oldu diye düşünüyorum

çok haklısın. bir ara o zamanki ismi 2.lig a kategorisi olan ligimizi de digiturk almıştı ve ilgi çok azalmıştı. ondan sonra mecburen trtye geçti. ama sonra d-smart aldı yine... ntv ligi son 2 senedir bazı yorumcuları hariç iyi yayınlıyordu. bence bu olay ligi sadece parasal olarak güçlendirir.
 

Üst