G
Guest
Misafir
Arkadaşlar Digitürk emin olun çok büyük projelerle bu işin içine giriyor, artık hava atışıyla beraber başlayan naklen yayınlar sona eriyor!
bende de d-smart var ama basketbol için gidip bir tane de digitürk alacağımBurak Barut' Alıntı:Benim evimde Digitürk olmasına rağmen ben bu işi hiç sevmedim hiç.50 Ytl falan da vermek zorunda değil kimse malesef gene talihsiz açıklamalar.
valla uslubun hiç hoş değil levent beyLevent ÖKTENER' Alıntı:ya geççeksiniz bu parası olmayan ayaklarını..o verdiğin 50 ytl yol su yemek olarak senin takımına geri geliyor zaten sene başlarında..2 yemeğinden kıs git 50 'yi digiye ver..he veremiyosan da izlemiceksin o zaman bu kadar basit..bu işin numaralısı kapalısı yok ne alakası var..ondan sonra kimi aldık , onu niye alamadık diye ağlamıcaksın bu forumda..verdiğin para sana geri dönüyor zaten bi şekilde..
sonuçta ortadaki para 200 küsür değil , 50 ytl abartmayin yok parası olmayan fln filan fakir fukara edebiyatlarına gerek yok..
Şamil Turançiftçi' Alıntı:ntvspor da normal antende yok iç saha maçlarınada gittiğim için pek bişey değişmedi benim için ama insanlar genelde artık maçları izleyemeyecek tamam iyi para gider takımlara ligin kalitesi artar belki ama basketbolun rating'i açısında hiç güzel olmadı zaten ilgi eksikliğinden şikayetçi değilmi herkes takip edemicek artık ilgi gittikçe azalacak bu yüzden kötü oldu diye düşünüyorum