Ntv'ye güle güle...İzlemeyecek arkadaşlar için biraz üzülsemde Digitürk kullanan biri olarak sevindim,artı karşı yakanın amigoluğunu yapan bir kanalın gitmeside beni ayrıca sevindirdi...Sonuç olarak mutluyum ben...
Çağlar Bey, size bir ömür boyu mutluluklar diliyor ve ülkemize Galatasaraylı bireyler yetiştirmenizi diliyorum. Yetiştireceğinizden de eminim.S.Çağlar Gençoğlu' Alıntı:Şansa bakın, geçen hafta eşim evililik yıldönümü hediyesi olarak eve Digiturk aldı
Dilerim bu ihaleden kazanan Türk basketbolu olur.
izlenmez herhalde.yani dsmart' tan da yayınlanacaksa DİGİTURK niye bu kadar bedel ödeyipte alsın ki ? eğer show ve sky dan verirlerse maçları sadece digiturk ' ü olanlar izleyecekler ve sanırım paket farketmeyecekTuncay Genc' Alıntı:dsmart üzerinden izlene sky ve show yayınlarında basketbol izlenebilecek mi?
izlenmez herhalde.yani dsmart' tan da yayınlanacaksa DİGİTURK niye bu kadar bedel ödeyipte alsın ki ? eğer show ve sky dan verirlerse maçları sadece digiturk ' ü olanlar izleyecekler ve sanırım paket farketmeyecek[/quote:1c3q0fpr]Recep Sarımeşe' Alıntı:[quote="Tuncay Genc":1c3q0fpr]dsmart üzerinden izlene sky ve show yayınlarında basketbol izlenebilecek mi?
Abi sayemde almış oluyorsun ama cihaz kullanılmış olduğundan sorun olabiliyor ama her türlü kanal var bence al...Hem BBlde dıgıturkteymişHüseyin Karaçil' Alıntı:ligtv siz hayat olmaz artık bu saatten sonra. hem eurosport da varmış.