BBL Digiturk'te...

Maçların dijital bir platformda yayınlanacak olmasından memnun musunuz?

  • Evet, memnunum.

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    147
Ntv'ye güle güle...İzlemeyecek arkadaşlar için biraz üzülsemde Digitürk kullanan biri olarak sevindim,artı karşı yakanın amigoluğunu yapan bir kanalın gitmeside beni ayrıca sevindirdi...Sonuç olarak mutluyum ben... :)
 
Turgay Paşa olduğu sürece basketbol değişmez, zihniyet değişmez. Para filan çözüm değil. Dünya Şampiyonasında ki Bayrağı alıp dalgalandırmakla olmaz bu işler. Salon yapılacak hala. Kaldı 1.5 sene. Hala salon bkliyor millet. Nerede kazıklar filn. Traş. Herkes cebini dolduruyor. Ne paralar var, ne kazançlar var oralarda. Brakmaz kimse. Son gün saçma sapan birşeyler olur çıkar.

Bir Efes vardı onuda bitirdiler son yıllarda. Çomak soktular, yazık ettiler. Gene dirilmeye çalışıyorlar ama kolay değil. Bu sistemle zor.
 
S.Çağlar Gençoğlu' Alıntı:
Şansa bakın, geçen hafta eşim evililik yıldönümü hediyesi olarak eve Digiturk aldı :)
Dilerim bu ihaleden kazanan Türk basketbolu olur.
Çağlar Bey, size bir ömür boyu mutluluklar diliyor ve ülkemize Galatasaraylı bireyler yetiştirmenizi diliyorum. Yetiştireceğinizden de eminim. :)

Bundan Türk basketbolu kazançlı çıktı mı, bilmem; ama siz bayağı bir kazançlı çıkmışsınız. Buradan öyle görünüyor. : )
 
Çağlar Bey, size bir ömür boyu mutluluklar diliyor ve ülkemize Galatasaraylı bireyler yetiştirmenizi diliyorum. Yetiştireceğinizden de eminim. :)

Bundan Türk basketbolu kazançlı çıktı mı, bilmem; ama siz bayağı bir kazançlı çıkmışsınız. Buradan öyle görünüyor. : )[/quote]


Onur Bey iyi dilekleriniz çok teşekkür ederim. Darısı başınıza :)
Eşimle ilk çıkmaya başladığımız zaman ilk sorularımdan biri "Hangi takımlısın" olmuştu. "Beşiktaş'lıyım" cevabına karşı benim cevabım "Bu dakikadan itibaren Galatasaray'lısın" olmuştu. Bu durum, hayırlı evlat konusunda ki hassasiyetimi yeterince ifade ediyordur umarım. :)
 
ankette niye kararsızım yok vallahi ben kararsız kaldım. Show dan maç vermeleri bence en iyisi ama o kadar para döken haklarını sonuna kadar kullanır hatta sömürür; ben olsam o parayı veren öyle yapardım.
Bu digitürk kendi kanalları ve platformu kullanan bazı kanallardan oluşuyor bildiğim kadarıyla. Benim merak ettiğim üye olan kişi digi kanalları dışında kalan ve uydudan yayın yapan diğer açık kanallarıda başka uydu alıcısı kullanmadan izleyebiliyormu? Galiba dsmartda böyleymiş.
 
dsmart üzerinden izlene sky ve show yayınlarında basketbol izlenebilecek mi?


Skytürk ve Show Tv'den yayınlanan maçlar Dsmart üzerinden de şifresiz olarak izlenebilir.
 
Tuncay Genc' Alıntı:
dsmart üzerinden izlene sky ve show yayınlarında basketbol izlenebilecek mi?
izlenmez herhalde.yani dsmart' tan da yayınlanacaksa DİGİTURK niye bu kadar bedel ödeyipte alsın ki ? eğer show ve sky dan verirlerse maçları sadece digiturk ' ü olanlar izleyecekler ve sanırım paket farketmeyecek
 
Recep Sarımeşe' Alıntı:
[quote="Tuncay Genc":1c3q0fpr]dsmart üzerinden izlene sky ve show yayınlarında basketbol izlenebilecek mi?
izlenmez herhalde.yani dsmart' tan da yayınlanacaksa DİGİTURK niye bu kadar bedel ödeyipte alsın ki ? eğer show ve sky dan verirlerse maçları sadece digiturk ' ü olanlar izleyecekler ve sanırım paket farketmeyecek[/quote:1c3q0fpr]

Show Tv. ve Skytürk maç yayınlarını, yapılan anlaşma gereği ve rekabeti koruma kanuna göre hangi hususta olursa olsun, sadece Dsmart üzerinden yaptığı yayınlara şifre uygulayamaz.
 
bizde nasılsa digitürk var ve hizmetleri de güzel...sırf olimpiyat için trt3'ü bile açtılar daha ne olsun verdiğiniz paranın hakkını her sene yaptıkları yeniliklerle sonna kadar veriyorlar bu sene premier lig maçlarını mert aydın yorumlarsa süper olur ki sanırım böyle olacak bu bile işin ciddiyet oranını gösterir işe saygıyı gösterir öyle ömer üründülü koymakla olmuyor yorumcu diye...
basketbolumuz da oldukça gelişecek ve digitürk de her evde olacak zaten kablodan daha ucuz ve nba tv'yi de alırlar heralde yakında
 
Gözden kaçan bir husus var...

Madde 4.1. Yayın Hakları:

Yayın haklarını almaya hak kazanan televizyon kanalı/medya grubu, tercih ettiği taktirde ve TBF?nin işbu TVD?de belirttiği esaslar dahilinde BBL müsabakalarını, sezon öncesi TBF?nin yazılı onayını alarak, kendi yayın grubu içerisinde bulunan bir (1) (A-Grubu) veya en fazla iki (2) TV kanalında canlı olarak naklen yayınlayabilir. Bu iki TV kanalından en az bir tanesinin işbu TVD?de ?A-Grubu? olarak tanımlanan bir kanal olması gerekmektedir.

Hem SkyTurk'te, hem Show TV'de yayın yapılması gibi bir durum söz konusu değil.

Show TV reklamlarından feragat edemeyeceğine göre, maçların bir kısmı "B Grubu Kanal" tanımındaki Digiturk üzerinde, diğer bir kısmı ise "A Grubu Kanal" olan SkyTurk'te yayınlanır.
 
daha önceki bi topicte de belirtmiştim digiturk'un almasını istiyorum diye , öyle de olmuş..hayırlı olsun..en azından maç öncesi , maç sonrası , basketbol ile dolu programın olcağı bi kanal hazırlıyacaklarnı düşünüyorum..özellikle LİG tv'nin basketbol kanalını oluşturucaklarsa -ki oluşturucak güçleri var enfes olur basketbol için ülkemizde..maddi olarakta büyük bi kazanç olucaktır kuluplerimiz için..

basketbol sevgisinin arttığı günlerde maçların şifreli olması neden felaket anlamadım..bütün dünyada böyle bu iş..madem çok seviyosun basketbol'u vericen her ay 50 ytl paşa paşa..bugün maça gitmeye kalksan , 2 maça gitsen biletti yoldu zaten 50..e digi her ay 50 veriyoruz galiba tam bilmiyorum çok değil sonuç olarak..

çok sevindim valla hayırlı olsun basketbol için..hafta sonları premier ligdi basketboldu , turkcell super ligdi çiçek gibi haftasonları bizi bekliyor.. :)
 
Ntv Dışarı diyen biz kazandık sonunda :) Ne iyi ettik de aldık şu dıgıturkü :) :) Eğer futboldaki gibi yaparlarda büyük takımların maçlarını her hafta verirlerse bu sene çok zevkli bir sene olacak.Basketbola doyarız ve o Fenerntvdende kurtuluruz.Osman Sakallıoğlu simdi anlat bakalım maçları :)
 
Hüseyin Karaçil' Alıntı:
ligtv siz hayat olmaz artık bu saatten sonra. :) hem eurosport da varmış.
Abi sayemde almış oluyorsun ama cihaz kullanılmış olduğundan sorun olabiliyor ama her türlü kanal var bence al...Hem BBlde dıgıturkteymiş :)
 

Üst