BBL Play-Off Çeyrek Final Serisi | Galatasaray MP-Tofaş

42-37 biraz hareketlendik,salon da ki kimseden ses çıkmıyor maalesef,bazen bursalıların sesi bile duyuluyor.Salon da ki taraftarlarımıza bir şey diyemem çünkü en azından oraya gitmişler,sağ olsunlar.

Yalnız ben bu Kenan Sipahiyi hiç sevmedim.Şimarık veled.

Can Korkmaz ın çok iyi 1 numara olacağını zannediyorum.2-3 sene içinde Galatasaray a çok faydalı olur.Afferim Can ilerlemeye devam et küçükAslan:)

Maç sonrası Ergin Hocanın açıklamalarına %100 katılıyorum

Yayıncı kuruluşa ve ligler koordinatörüne Türk basketbolunu ve Galatasaray’ı biraz daha ciddiye almalarını öneriyorum. 15 günlük bir aradan sonra futbol takımımızın şampiyonluk kutlamalarının olduğunu güne maç koymak veya yayıncı kuruluş olarak buna zorlamak basketbolu ciddiye almamaktır. Bundan dolayı insanlar maça gelemedi. Bugün play-off’a yakışan bir basketbol oynadık ama maalesef sadece play-off’lara 2 bin kişilik taraftarın önünde başlangıç yaptık. Oysa ki daha farklı bir günde maç oynansa Galatasaray taraftarı bu salonu hınca hınç dolduracaktır. Basketbolu ve Galatasaray’ı ciddiye alın. Galatasaray koşar adımlarla Türkiye’de şampiyonluğa doğru ilerliyor.

Seyirci takımı yalnız bırakması hoş olmadı. Özellikle ilk devredeki tutuk oyunda salondaki düşük atmosferin payı büyüktü. Bir an dünkü Efes maçı aklıma gelmedi değil ama devrede Ergin hoca kalın fırça darbeleriyle tabloyu toparladı neyse ki.

Arroyo kaldığı yerden devam ediyor. Guard bölgesinden yeterli desteği alamadı bugün, özellikle Ender çember dövdü ama takım savunması 2. yarıda rakibi sahadan silince hücumda da sıkıntı olmadı.

Furkan ve Ersin iyiydi bugün, Dong'a pek iş düşmedi. Macvan yine kötüydü. Jamont biraz daha hareketlenip ritm bulursa daha iyi olacak, hala 3. viteste gidiyor. Sabaha kadar potaya gitmesi lazım. Cenk'in son 1 aydır süren şut performansı devam ediyor. Maçı kıran üçlükleri soktu yine. Manu her zamanki Manu, her zaman güvenilir.

Genel olarak özellikle 2. yarıdaki oyunla kaldığımız yerden devam ettik diyebiliriz. Salı günü bitirip, kim gelecek bakalım.

Hastalığımdan (afedersiniz feci ishalim :S ) dolayı gidemedim maça. TV'yi açtığımda şok oldum, ilginin bu kadar az olacağını beklemiyordum açıkçası. Ayıp ediyoruz en kibar tabirle.

İlk yarı biraz korkutsa da, üçüncü periyot itibariyle "bu seri bizim" dedik adeta Tofaş'a. Arroyo'nun önderliğinde muazzam bir basketbol oynadık, savunmada pota altını kararttık ve sonuca gittik.

Gordon ve Macvan'ın toparlanması gerekiyor. Arroyo, Ersin ve Cenk ise takımın en iyileriydi.

Ergin hocanın komutanlığında, hedefe doğru ilerliyoruz. Yarı finale 1 kaldı.

Takımın maşallahı var, gençler girince de mekanizma aynen devam etti. İlk periyot da 15 günlük aranın rehaveti vardı, ama daha sonra takım ısınınca savunma geldi ve maç farklı bitti. Tebrikler...