BBL Play-Off Çeyrek Final Serisi | Galatasaray MP-Tofaş

Kazanacağımıza inanıyordum ama bu kadar farklı galip geleceğimizi tahmin etmiyordum. Tebrikler beyler, darısı şampiyonluğa inşallah. :)

Tebrikler yenilmez armada ikinci yarıda ki oyun farkı getirdi.Artık az kaldı Şampiyonluk için sadece 8 galibiyet kaldı.Biz onlara inanıyoruz.Allahın izniyle bu takım 8 maç daha kazanıp şampiyon olacak.

19 yaşıma geldim daha şampiyonluk görmedim.Aslan bursaya her geldiğinde gittim ara ara Abdi İpekçiye geldim.Yarın gene orada olacağım inşallah final serisinin son maçında da Abdi İpekçide şampiyonluk kutlamalarında

19 yaşıma geldim daha şampiyonluk görmedim.Aslan bursaya her geldiğinde gittim ara ara Abdi İpekçiye geldim.Yarın gene orada olacağım inşallah final serisinin son maçında da Abdi İpekçide şampiyonluk kutlamalarında

Dert etme, bu sene hep beraber görecez.
Ben 30 yaşındayım. 1989 - 1990 şampiyonluğunu hatırlamıyorum. Kısaca ben de görmedim. =)

Marko ile ilk basketimizi buluyoruz. 2 - 2

Ersin'in basketi ile 2 - 4 öne geçiyoruz.

Gordon'un basketi ile 4 - 6 öne geçiyoruz.

Ersinnnnnnnn smaçççççççççç 4 - 8

4 - 10 öndeyiz. Televizyon molası.

Ersinnnnnnnnnnn 4 - 12

Gordonnnnnnnnnn 3 sayılık bir basket. 4 - 15

Jamonttttttttttttttttttt Gordonnnnnnnnnnnnnnnnnn 6 - 17

Jamonttttttttttttttttttttttt Gordonnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 3 sayılık bir basket. 6 - 20

İnanılmaz bir detaydan söz ediyim Gordon oyundan çıkarken Arroyo tribünlere dönüp alkışlayın Gordonu diye işaret yaptı cidden tam bir takım olmuşuz be :))

Arroyooooooo 6 - 26

Tofaş 6 - 26 Galatasaray Medical Park / 1. Periyot Sonucu

Gordon 14 sayı 3 ribaunt 1 asist,Ersin 8 sayı,Arroyo ve Marko 2 sayı ile oynadı ilk çeyrekte..