BBL Play-Off Çeyrek Final Serisi | Galatasaray MP-Tofaş

Arkadaşlar bi sıkıntım var.Takım çok güzel oynadı ellerine sağlık ama 5 yıldır maçlara giderim ilk kez maç sonu tribüne çağrılan takımın gelmediğini gördüm.Sonra çıkıp taraftar sahip çıksın falan demesinler kusura bakmasın.Maç öncesi oyuncular tek tek çağrıldı sadece Ender-Furkan-Ersin-Sertaç-Arroyo geldi

Maç bizim açımızdan oldukça iyi geçti. Tribünler ligdeki son TOFAŞ maçına göre oldukça sakindi, maç devamlı kontolümüzdeydi.

Başta Gordon olmak üzere Arroyo, Manucar, Ndong gayet iyiydiler. Cenk ve Ersin de üzerlerine düşeni yaptılar.

Yalnız Furkan savunması haricinde Space Jam de yetenekleri alınmış basketbolcular gibiydi. Hücumda en azından potalı atışları atması lazım. Ender e hiç girmiyorum, tribünden yapacağı tahmin edilirken karşısındakinin tahmin etmemesi mümkün değil, haliyle de top kaybı kaçınılmaz oluyor. TOFAŞ maçlarında sıkıntı olmadı ama ilerisi için sıkıntı yaratabilir.

İzleyemedim ama bu kadarı cidden abartı.Takım önemli bir bölümde kendi sınırları içinde en üstü oynuyor,yaşanan sıkıntılara rağmen sınırlar pek de aşağıda değil üstelik.Haliyle etrafa bakmak için kafamızı kaldıramıyoruz.Umarım sezonu bu şekilde noktalarız.

Gerçek bir şampiyon gibi geçtik seriyi maşallah. Takım buldozer gibi oldu, ezip geçiyor. Bütün oyuncular tam zamanında vites arttırdı, özellikle Gordon adeta Kobe'ye bağladı dün ilk yarıda. O da böyle oynarsa kimse duramaz önümüzde. Karşıyaka ile müthiş bir seri olacak, taraftarın da bu müthiş takıma hakettiği desteği verip bundan sonra bütün maçlarda İpekçi'yi fullemesi lazım artık. Bu sene o sene beyler, bu sene o sene.

Sınavlardan dolayı maçları kaçırıyorum. Sadece skorlarını takip ediyorum. Maçın tamamını yada özetini nasıl izlerim ?

Digiturk Play sitesinde giriş yapmadan SEÇ İZLE > SPOR > BEKO BASKETBOL LİGİ > BBL PLAY OFF kısmında maçlar oynandıktan sonra yükleniyor. İstediğin maçı seçtikten sonra giriş yaparak izleyebilirsin.