rakip çok fazla geldi çizgiye.
Samet'in üstüne çok geliyorlar hocam bana öyle geliyor. Koç zaten Samet ile bozuk, Göksenin de fırça çektiyse dayanamamıştır Samet.Samet saha içinde Göksenin ile takıştı sonra koç ile.
Jerusalem bütün maçlarını Sirbistanda oynar illa ki kazanacaktır ama aynı avantaj Paok ve. paok ve Benfica jerusalem'i deplasmanda yenemez. biz yenersek paok mağlubiyetini amorti etmiş oluruz. olur da Allah korusun kaybedersek bcl'yi kapatır lig kovalarız artık. ben bunların play-inle de olsa bcl kovalayacağını sanmiyorum. ksk tarifesi yapar daha Aralık ayına girmeden Avrupa'dan kopar lige abanırız.
O pozisyonda zaten dikkat ettiysen Samet seti oynuyordu Göksenin bomba gibi topu attı eline. Bu Samet benche geri geldi.Samet'in üstüne çok geliyorlar hocam bana öyle geliyor. Koç zaten Samet ile bozuk, Göksenin de fırça çektiyse dayanamamıştır Samet.
Samet'in takıma küsmesinden korkuyorum doğrusu. elimizde Samet gibi bir hazine varken kullanabilmek lazım.O pozisyonda zaten dikkat ettiysen Samet seti oynuyordu Göksenin bomba gibi topu attı eline. Bu Samet benche geri geldi.
Türk telekom mobil prime aboneliğiniz varsa 24 ay tivibu süper paket hediye ben öyle izliyorum haberiniz olsun.TOD Tv, S Sport Plus ve Exxen üyeliğim var ama bu maçı seyredemiyorum. Kaç yere daha üye olmam lazım?
Koç istiyor ve alıyorsan yine transfere onay veren yönetici gm sorumludur ki gm döneminde takımı sabote etmiş bir adamdan söz ediyoruz.Dee Bost kazığımız ilk yarının 8 dakika 6 saniyesinde sahada kalmış. 3'te 0 2'lik, 3'te 0 3'lük, 2 top kaybı ve 0 asist ile oynamış.
Sosyal medyada "Dee Bost'u Koç Mitrovic istiyor" şeklindeki haberler galiba doğru. Buğrahan'a 4 dakika, İsmet'e 5 dakika süre verip Dee'ye 8 dakika süre vermesinin başka bir açıklaması yok.
Valla ben Bost geldiğinden beri kıyameti koparan birisi olarak bugün beklentiyle oturdum ekran başına ama tam bir karavana. Bu bost bizim 6. yabancimiz olur bu gidişle.