BCL 2. Hafta - Hapoel Jerusalem 99-96 Galatasaray Ekmas

Samet gayet de iyi girmisti oyuna. Ust uste hucum ribaundlari, orta mesafe. Goksenin’e al da at diye pas verildi, alakasiz bicimde Samet’e atti topu ve cat kenara aldi. Hocanin boyle sacmaliklari var, bir adama sure verip ilk hatasinda kenara aliyor. Kim ozguvenle oynayabilir, bir de kovdu Samet’i molada. Macin su ana dek adamlari Yeboah ve Muhaymin.
Bu takımda artık Göksenin yerine Muhaymin ilk beş başlamalı hem daha atlet hem de enerjisi yüksek.
 
Göksenin haddini bilmeli biraz. Yeteneği baz alındığında normal şartlarda malzemeci bile olamayacağı yerde kaptan yapıldığı için 7/24 şükretmesi gerekirken, takım arkadaşlarına ukalalık yapmakla mı meşgul?
 
Sadık az savunmanı geliştir be abi!!
Rezalet savunma yapıyor herif, buğrahanla ikisi girdi içine etiller maçın.
 
Bu kel iyi giden takımı durmadan niye bozuyor angut herif. Adamlar 2 dk oynadı erittiler farkı takıma bak rezil herifler.
 
Bost dene satış elemanı gevşeği getirenin'de destekleyeninde Allah belasını versin.
Umarım çapraz bağların kopar dee hoştttt.
 
4. çeyreğe girerken rakip 24 kez çizgiye gelmiş.

Bu istatistik takımın çok faul yapması ile açıklanamaz. Belli ki hakemler sıkıntılı. Zaten gerek Galatasaray Sözlük'te gerekse burada hakemlerden yakınanlar var.

Bu arada Mitrovic durmadan oyuncu değiştiriyor. İyi oynayan da kötü oynayan da resmen 3 dakika sahada kalabiliyor. 15'e çıkan farkın 2'ye düşmesi bunla ilgilidir. Takımı çorba ediyor eleman.
 
Göksenin kazması yine sırtı dönük oynayacağım diye hücumu rezil etti. Dönüşünde sayıyı yedik ve geri düştük.
 

Üst