Formalite icabı olduğundan unutmuşuz.
50-59 öndeyiz
50-59 öndeyiz
Burak Elmas vede Yönetimin olmadığı bir şubede işler Bütçeye göre vede Ekrem Hocaya göre gayet iyi gidiyor.
Hoca ihtiyaç duyulan hiç bir maçta varlık gösteremedi.Anlayamadığım için soruyorum; işler bütçenin düşük olmasına ve yine Ekrem Hocanın yetersizliğine rağmen iyi gidiyor mu demek istedin?!
Öyleyse; kadro yetersizliğine katılıyorum fakat Coach için ayni şeyi düşünmüyorum. Evet şu ana kadar hatalar yaptı, Bahcesehir maçı, Gaziantep maçı kaybedilmeyebilirdi. Ama bir takım kurdu. En azından ne oynadığını bilen bir takım var fakat eksik parçalardan dolayı zaman zaman aksıyor... Şu takımda benchte oturanlar yerine Can, Yigit ve bir de ribaund toplayan bir 5 numara olsaydı daha iyi bir oyun kurgusu oluşur ve ilk 3e çok rahat oynama imkanı olurdu.
Aslında sezon başı eleştirileri hatırlarsak, çok yanildiğimiz da ortada. Bu denli bir başarı neredeyse kimse beklemiyordu, hele ki Melosuz başlangıçta takım çok kötüydü ve iyicene karalar baglamıştık...
Aslında ana problem şu; eksik o kadar belli ama bunu gidermek için hiçbir çalışmanın olmaması. Bu hususta da Ekrem Hoca bu takım bana yeter takviyeye gerek yok demiyorsa kendisinde bir suç olduğunu düşünmüyorum...
Gülersin gülersin 1 uzun alıp Ekrem Hocadan daha iyi bir koç getir.2 milyonla tam olarak neye güleceğiz? Hedef BCL ise 5-1 gruptan çıkmışız zaten?
Hoca ihtiyaç duyulan hiç bir maçta varlık gösteremedi.
Yabancıların kendi becerileri ile atılan sayılar dışında çizilen oyun görmedim.
Benchte unutlan oyuncular Gökşenin sevdası yüzünden kaybetiğimiz maçlar var.
Bu sezon başlamadan zaten yazmıştım
Ekrem Hoca Güldürmezde Öldürmezde
Yabancılar attığı sürece takım zaten hücümü çok yüksek potansiyelde.
Dee Bost'un 8mt den 3 e 1 giderken attığı üçlüğü Ekrem Hoca çizdi ise tam eyvallahlar olsunYabancıların kendi becerileriyle attığı sayılar derken bir açabilir misin ne demek istediğini?! Ekrem Hoca bu adamlarla birlikte bir takım kurmadı, bu şekilde onların üzerinden oyun kurgusu yok, adamlar becerikli ve atiyorlar biz de kazanıyoruz mu, nedir?! Çizilen bir tane oyun yok şu ana kadar öyle mi?! Eyvallah sevmiyor olabilirsin, yetersiz görüyor olman da anlaşılır ve saygi görür. Çizilen bir tane oyun yok, yabancılar yetenekleriyle sayı atıyor biz de ligde 3. Avrupa'da grup lideri olarak üst çıktık, öyle mi?!
Hoca Melo tanımıyormuş bile söylediler aldık diyor daha bunun üstüne konuşmaya luzüm bile yok sanırım