BCL Son 16 1. Hafta | Galatasaray NEF - JDA Dijon

Galatasaray NEF Erkek Basketbol Takımımız, BCL Son 16'da oynayacağı ilk maçta evinde Dijon'la karşılaşacak.
Mücadele Sinan Erdem Spor Salonu’nda 9 Şubat Çarşamba günü saat 20.00’de başlayacak.

Takımımızın oynaması gereken iki maç ertelenince, bu turdaki ilk maçına çıkacak. Dijon ise ilk maçında MHP Riesen Ludwisburg'a 95-73 mağlup olurken, Hapoel Holon'u ise 78-66 geçmeyi başardı.

Ekran Alıntısı.JPG
 
Dijon’un kadrosuna soyle bir baktim da yillar once Karsiyaka’da oynayan David Holston’u gorunce duygulandim :) Kendisi Bobby Dixon ekolu guardlarin ulkedeki ilk temsilcilerindendir :)
 
Gruptan çıkmak için çok kritik bir maç, sadece galibiyet değil ikili averaj için avantaj oluşturacak bir fark da gerekli. İnşallah Kerry ve Ndour dahil herkes tam performansla sahaya çıkabilecek durumdadır.
 
Şu ana kadar izlediğimiz takım sarı kırmızılı,sanki ağır çekimde hücum tekrarı gösterilen bir takımdı.Şimdi Galatasaray-Dijon maçı başlasın artık.Haydi çocuklar !
 
Rakip ekstra yüzdeli başladı, biz de ekstra kötü başladık. Takımda bir konsantrasyon eksikliği de var gibi hayırlısı olsun.
 
Ya niye bu kadar tutucusun arkadaş. Atsana Ndour'u sahaya Sadık arkasındaki ters eşleşmeyi bile itemiyor allah aşkına bak şu oyuna birazcık ya!
 
Dee BOST gibi oyuncu hangi branşta olursa olsun lazım, isyan eden takımın hakkını savunan mesaj veren ateşleyen ve bunların yanında ortaya efor performans koyan adamlar daima takımları bir tık yukarı taşıyor, Hagi Melo Hawkins Lasme vs vs
 

Üst