BCL Son 16. 5. Maç | AEK - Galatasaray Nef

Pistolis alacagin zaman mola almazsın final periyoduna Muhayminle başlarsın McGee saçmalıyor izliyorsun arada bir de hücum şutu çiz takım tıklandığında
 
Evet bcl maceramız yine kötü bitti, üç sezonda da çeyrek final göremedik galiba. Rezalet.
Ben hayatımda bu kadar çirkin basketbol oynayan gs takımı da ilk defa görüyorum.
 
Gecen sezon Pusica diye bir oyuncu gelmisti.3 mac falan oynamisti sonra Canaan alinmisti.O Pusica bile bu Mcgee’nin yaninda Laprovittola gibi kalir.

Ennis’te ayri bir milli felaket.Mcgee’yi yazip onu unutmayayim.
 
rakip inatla geriyor maçı, takıma motivasyon olsa bari. evet rakibin mevzu çıkarıp bize motivasyon vermesini bekleyecek kadar düştük oyundan.
 
Bizde bir tane Strelnieks kalitesinde oyuncu yok.En iyi kisamiz bu sezon Avrupa’daki caylak sezonunu geciriyor,diger ikisini toplasan 0 ediyor zaten.
 
McGee'yi göndermek yerine doğum gününü kutlamaca. daha artık staff'a topcusuna değişim demekten sıkıldım valla. ama şu McGee inanılmaz bir mevzu, hala şu takımın oyuncusu olması yönetime istifa çekme sebebidir.
 
5 yılda bir iyi sezon geçiriyoruz, kalan bütün seneler rezzilik ve zarar'dan başka birşey vermiyor.
Hersene aynı sorunlar değişen birşey yok.
Yatırım yok, ortaya konulan vizyon max 1 sene sürüyor, yatırım desen 10 sene'de bir yapılıyor.
Artık kapansın diyenlere en ufak birşey diyemiyorum galiba haklı olmaya doğru gidiyorlar.
 
İlk yarı 46 sayının yanlıs hatırlamıyorsam 29 u,Russel 17 + Ristic 12 olmak üzere 2 oyuncudan gelmişti.

2.yarı başlamadan önce Aek koçu olsanız mesela ne amaçlardınız ?

Biz zaten Mcgee'ye yenilmemisiz,Ennis'den sayı bile yememisiz,Caloiaro'yu kullanamamıslar,Sadık desen kendi kendine başka bir maç oynuyor.E o zaman bu 2 adamı durdurmaya çalışayım dersiniz.

Ristic'i Pistiolis durdurdu maçı 12 sayıyla bitirdi,işin ironik kısmı bu.Sadıkla o kadar ısrar etti ki Aek 3.çeyrek iyi oynamadıgı halde son çeyrege kafa kafaya girdi bizimle.Russell evet çok iyi maç çıkardı ama 2.yarı Jankovic liderliginde sertlik getirerek onuda sindirmeye çalıştılar.

Bugün Aek seyircisi son çeyregin son dakikalarına kadar hiç maçta bile değildi.Bunuda belirtmek lazım.
 
Bu takım en fanatik seyirciyi bile basketboldan soğutur. Ve taraftar hâlâ isyan etmiyorsa, kimse kusura bakmasın her şey müstahaktır. Yönetimin de işine geliyor tabiî, 25 milyon taraftardan 50 tanesini ciddiye alacak halleri yok.

Ancak bu kadar güzel anlatılırdı, milyonlarca taraftarı ilgilendirmeyen bir spor dalı basketbol. Kimsenin umrunda değil, başıboş bırakılmış kadın-erkek basketbol şubelerinden başarı beklemek hata olur. Koç değişsin şu olsun bu olsun diye yazıyoruz ama benim yazdığımı siz, sizin yazdıklarınızı sadece ben görüyorum. Bu rezalet yönetimi gördükten sonra dedirtmek istedikleri şeyi diyeyim bari "kapatın gitsin" 100 kişi mutsuz olur 25 milyonun haberi olmaz :(
 
Son 3dakika dayanamadim kapadim.
Benmi oyle hissetim bilmiyorum ama ennis'in kavgasindan önceki 4 5 dakikalik sekansda
Mcgee takımı ciddi sabote ettiğini düşünüyorum .

Maçın kırılma anı Muhayimin kacırdığı iki serbest atış.

Hoca Mola aliyor bir işe yaramiyor Hocaya kiziyorum bu vasatoyunculari buraya nasil getirdiniz.Kızamiyorum vasat oyuncular beceremiyor çizilenleri.

Geçen seneki Ekrem Hoca Mola aliyordu olmuyordu dönemiyordu takım ama o takımda kalite vardi Dee,Melo,Akon,Balcksher,Kravis
 
Ya senin takımında steps yapmadan top sürebilecek, boş turnikeye gittiğinde elindeki topu çemberden geçirebilecek oyuncu sayısı 3’ü geçmez daha neyi konuşuyoruz? Ben gerçekten yoruldum, zaten boşa çabalıyoruz. Herkes halinden memnun. Ligde kaza bela bir galibiyet alınsın, yine her şey güllük gülistanlık olur.
 

Üst