BCL Son 16. 5. Maç | AEK - Galatasaray Nef

Russell olmayınca zorlanıyoruz illa ki dinlenecek adam. Kadro çok dar 5 yabancı Göksenin Sadık Muhaymin Mahir bu kadro ne lig ne BCL için yeterli derinlikte değil. İnşallah kazanırız.
 
Ristic’in performansi Russell geldikten sonra belirgin bir sekilde artti.Daha dogrusu Russell geldikten sonra Ristic hucumda kendi kimligini buldu diyeyim.Sadece Russell’in Risticle oynadigi ikili oyunlar degil Russell’in iceri drivelarinda Ristic cok iyi pozisyon aliyor ve gerek hucum ribaundu gerek Russell’in orayi dagitmasi sonrasi kendine alan yaratmasiyla cok rahat sayilar buluyor.Ristic bu zaten.Hucumda cok iyi bir bitirici.Bunun yani sira ribaundlarda da bizi rahatlatiyor.Onu son maclarda dogru sekilde kullanmamiz takimdaki olumlu birkac olaydan biri.
 
Sanirim Sadik gecen sezonun sonunda tavanini gordu.Bir daha o seviyeye ulasir mi ? Supheli..

Kotu sut atmasini falan gectim de hucumda haddini asarak oynamaya basladi.Kendini Mirotic falan mi sanmaya basladi anlamadim ki..Bu kadar topu yere vurmana gerek yok Sadik.Sen takimin yonlendiricisi falan degilsin.
 
Şu maçı kazansak bile gram zevk almıyorum bu takımdan, söve söve maç izliyorum. Elensek üzülmem, ligde 2 maç daha kazansak oraya bakmam bu sezon eziyet çekiyoruz resmen.
 

Üst