Tüm kadroyu alıp çöpe atacaksın. Bu kadar çapsız, kalitesiz ve sorumsuz adamı nasıl olur da biraraya getirirsiniz ya? Ennis, McGee, Mustafa falan filan, nedir bunlar allah aşkına yahu? Türklerden hiç bahsetmiyorum bile, kelimelere yazık. Gerçekten olacak iş değil. Biraz Russel, hepsi o, o da en fazla Merkezefendi'de falan oynayabilecek çapta. Yönetmeyi beceremiyorsanız bu işi bırakın ve kapatın şubeyi !! Yıllardan beri bu taraftara çektirdiğiniz eziyete yazıklar olsun. Yıllarca basketbol oynamış beni ve ben gibi birçoklarını basketboldan soğuttunuz artık. Geçip de ekran başına bu takımı izleme çilesini çektirmeyin lütfen. Yenilmez armadayı düşürdüğünüz şu hallere bakın. Kümede kalacak yeterlilikte bile değilsiniz. Bir de utanmadan küçümsenmeyecek rakamlara kombineler satıp milletin cebine de zarar veriyorsunuz. Destek istemeyi biliyorsunuz, ee siz ne yapıyorsunuz bu desteğe karşılık? O salonları doldurup son nefesine kadar destek veren büyük taraftarı haketmiyorsunuz. Hepinize yazıklar olsun...