Bekliyoruz Sevdamızı...

Yıllar sonra ilk kez oynayacağımız Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı öncesinde çok güzel bir hava yakalayıp Ankara´da kupayı kaldıran taraf olmuştuk. Hocasıyla, oyuncusyla, taraftarıyla unutulmaz bir gün yaşamıştık.

O mutluluğun tekrarını yaşamak için hiçbir engel yok. Aksine başta federasyon olmak üzere kapatılacak bir hesapımız var. Unutmadık göz göre göre çalınan şampiyonluğumuzu, ödenen diyeti...

Bekliyoruz sevdamızı 16 Ekim 2011 Pazar günü Ankara´da haykırmak için, eşlik edecek olan var mı?
 
Gelmek istiyorum bakalım umarım bir aksilik çıkmaz.Bu arada Ankara'dan Konya'ya son hızlı tren seferi kaçta bilen var mıdır?
 
Diana Taurasi-Tina Charles-Alba Torrens-(Epiphanny Prince veya İvanka Matic) oynayacak diye biliyorum 1'i kadroya dahil olamayacak heralde.İlk 3'ün kadroya %100 gireceğini düşünürsek.
 
Teşekkürler Kubilay.

O değil de, forumda bu konuya ilgi az, katılım mı az olacak acaba yoksa erkeklerin maçının geçmesi mi bekleniyor. Anlarız ileride. :)
 
Enes, ilk iletine yanıt verdim sanıyordum, yaş ilerliyor...

Mümkünse Mersin´den kimse gelmesin maça, keyfinizi bozmaya hiç gerek yok. Biz Ankaralılar ve çevre illerden gelen renktaşlarla gereken desteği veririz.

İlgi konusunda ise, muhtemelen çarşamba günkü maça yoğunlaşmaya çalışıyor herkes. Hafta sonu olması nedeniyle Ankara´daki maça ilginin sağlam olacağını düşünüyorum, çoğu kişi dillendirmese de.
 
Alınıyorum ama yapma böyle. :) O değil Mersin'in ismi çıkacak yani :)

2 sene önce Ankara'daki Cumbaba maçına Mersin'den gidilmişti yine ve kupa alınmıştı, hakkımızı yeme basketbol maçlarında iyi sayılırız. :)
 

Üst