Beko Basketbol Ligi | 10.Hafta | Pınar Karşıyaka 58 - Galatasaray Liv Hospital 71

Tribünleri boşaltamamak büyük bir acizlik . Lig tv spikerlerinin tutumunu da normal karşılıyorum . Arkalarında saldırmaya hazır hayvan sürüsü var .

Türkiye'de bu zihniyet değişmedikçe(ki değişcek gibi gözükmüyor) böyle şeylere çok rastlıycaz ne yazık ki ! BJK de KSK da aynı mantıkta. Ergin Ataman sizinle ömür boyu sözleşme imzalamak zorunda mı ? Her maç küfür ediyorlar adama, oysa zamanında yaptıklarını hatırlayan yok. Toplum olarak çok cahiliz, çookkkk !

Bu takım sahaya geri çıkarsa benim için bu senenin hiç bir önemi yok artık. 20-0 tescil edilsin yenilelim hiç önemli değil ama o sahaya çıkılmayacak bu kadar basit.

En ufak bir olayda salonu boşaltacaklarmış, sevsinler sizi, daha ne olay olacakmış çok merak ettim. Yazıklar olsun bu düzene. Karşıyaka ve spor kelimelerini de yanyana koymakta zorlanıyorum.

Hakem en ufak olayda tribünü boşaltırım dedi bakalım n´apacaklar? ya bu barbaros çıdal tam bir katıksız!...adama göre her şey güllük gülüstanlık. olay ufacık katılanlar azıcık...

Geçen sezon malum takımın taraftarı maç başlamasına dakikalar kala otobüsle gelip salona girmeye çalışan taraftarlarımıza taş ve şişelerle saldırıp bir kaç arkadaşımızın kafasını yardılar maçtaydım içeri girdikten sonra olan olaylar herkesin malumu. Bize karşı uygulanan hiçbir cezai müeyyide oynadığımız rakiplere uygulanmıyor. turgay demirel yıllardır babasının malı gibi oturuyor o koltukta bayanlarda hakemler talimatlı çıkıyor erkeklerde yapılanlar, ulan yeter artık rezilliğinizle bi kaybolun gidin ya hakikaten gidin...

Siz kurumsallaşmayla uğraşın başkan ve yardakçıları.Her yerde bizim ecdadımızı sevmedikleri (!) kalsın. Sen sadece cebine girecek parayı düşün.Senin de bu şerefsizlerden farkın kalmıyor sahip çıkmadıkça ekibine.Yazık.

Bence doğru olanı yaptı takım oynamakla..Tüm şartlara zorluklara karşı cevabımızı sahada verelim.(Bize yapılan hakzılıkların da farkındayım.)

1:41 fark 16 maç bitmiştir, yalnız her sene aynı terane bu yapılanlar artık en ağır şekilde cezalandırılmalı federasyon her tarafa karşı eşit olduğunu göstermeli ve her sene olay çıkararak maçın seyrini değiştireceğini sananlara artık dur demeli. Bu arada es geçmeyeyim elinize sağlık çocuklar..