Beko Basketbol Ligi | 10.Hafta | Pınar Karşıyaka 58 - Galatasaray Liv Hospital 71

Karşıyakalılar yeni ergenler gibiler. Mahallede söz sahibi olmak için gidip gelip, mahallede sözü geçen abiye sataşıyorlar.

Aferin kaf kaf böyle devam. "Ahırınıza" basketbol salonu deyin, sonra da sizden daha aşağılık olan yorumcu tayfasının sizi pohpohlamasını bekleyin.

Maç içindeki rezillikleri göstermeyip, İngiltere ligi özetini veren yayıncı kanal. Aferin lan size tam zamanıydı EPL haberlerinin, West Bromwich 'in menajer değiştirdiğini öğrenemesem uyuyamazdım sanırım.

Aferin kurumsal yönetim! Kurumsallık tamamlanınca bi ara sporculara sahip çıkmayı da projelendirmek lazım. Uzun vadede başarılamayacak bir iş gibi görünmüyor. 2 - 3 yıldır o salonda bi adam dövmedikleri kalmıştı, bir sonraki level a geçerek göz bebeğiniz şube sorumlumuzu da dövdüler sonunda.

Macvan nin pas alisverisine katkisi muazzam. Umarim boyle devam eder, cunku yavas hucum setlerimize akicilik getirdi, bu da boş dis atislar bulmamizi sagliyor.Cenk de bu ara bunlari affetmiyor.Malik de bir sut ritmine girerse ki bunun emareleri var, hucumumuz tam oturmus olacak.Zaten iceri penetreleri ve ribound katkilari gayet iyi. Savunmada pota altimizin sertlesmesi rakibi duzen disi ucluklere itiyor ve bocalamasini sagliyor.Bir sure fiksturumuz rahat, Arroyo nun dakikalarini bu surede azaltmamiz gerekir diye dusunuyorum.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Senelerce Galatasaray kaptanlığı yapmış Nur germen e de Galatasaray düşmanı dendiyse bu form de PES diyorum artık.

Eleştiri boyutları nın geldiği noktaya bak???????????

Galatasaray uçağı kaçırıp geceyi İzmir'de geçirmiş. Maç yaklaşık 90 dakika sürse. Karşıyakalı fanatik taraftarlar yüzünden maç yarım saat rötar yapsa, maç başa baş geçir 15 dakika kadar uzasa en az 2:15, bir saat duş ve giyinme süresi 45 dakika da havalimanı süresini eklemek lazımdı. Toplamda 4 saat süre bırakmak lazımdı. Federasyonda bu hesabı yapacak bir zeki personel çalışıyor mu ki, maçı 20:15'e aldılar?

Eğer en başında doğruları yapsaydik bugün elimiz rahatti. Evet gelenler verimli oldu lakin sezon'un geri kalaninda hamle şansımız yabancı oyuncu bazında kalmadı.

Maça gelince. Neden çekilecek misiz? Simdi daha güzel olmadı mı?

Senelerce Galatasaray kaptanlığı yapmış Nur germen e de Galatasaray düşmanı dendiyse bu form de PES diyorum artık.

Galatasarayın kaptanlığını yaptığı halde bu kadar düşmanca yorum yapa bilmesi onun karaktersizliğinin göstergesidir çok açık ve net. Merak ediyorum kaç tane maçı yorumlarken izlediniz ? . Böyle adamları gelip burada savunuyorsunuz üstüne üstlük eleştiri yapılıyor diyorsunuz kusura bakmayın.! ben bu adamı eleştiririm. Dün ve ondan önce ki maç yorumlarında hep Galatasaray ı aşağıya çekmeye yönelik yorumlarını hepimiz biliyoruz bunu duymazdan gelmeniz ne kadar da enteresan... Galatasarayın ekmeğini yemiş çok futbolcu ve basketbolcu tanıyorum ayrıldıktan sonra yerden yere vuran, bu tür kişileri dile getirilmelidir ki gerçek Galatasaraylıları görelim.

Son olarak eleştirin geldiği noktada bir problem yok, forum da ki herkes gerçekleri görmeye başladı ki böyle yorumlar yapılıyor. Ama siz bakış açınızı değiştirip tarafsız şekilde bakmadığınız için bu şekilde yorumlar yapıyorsunuz.. O kadar iyi oynayan bir takıma tek iyi lafı olmayan bir insanı gelip burada eleştiremezsiniz derseniz buna gülerim kusura bakmayın . Gerçekleri görelim ve bu kişilere daha çok prim vermeyelim. Lütfen sizde bu kişileri daha çok poh pohlamayın gülerim yoksa :)

Birinin Galatasaray kaptanlığı yapmış olması Galatasaray düşmanlığı yapmayacak anlamına gelmiyor malesef. Bakınız Turgay DEMİREL!

Ve bu forum eleştiri için var, sınırı ve saygıyı aşmadan!

Takıma helal olsun salonu öyle boşalttırılar adama.

Bunlar her sene aynı şeyleri yapıyor. Ve ne hikmetse hiçbir şey olmamış gibi maçı devam ettiriyorlar. İstanbulda olsa hemen tribünü dışarı alırlar.

Sözde şeref tribününde şerefsizin biri Özyere saldırıyor yumrukluyor o kişi belli kim olduğu belli. Koçlarıyla aynı masada rakı içen adamlar bunlar. Twiterdan dün ahkam kesen ana avrat küfür eden bu şahısa Spor büro istanbulda davrandığı gibi davranacak mı bakalım.

Özyer bugün çıkmış şikayetçi olmayacağım diyor münferit olay diyor senin yapacağın iş bu kadar olur işte.

Ergin ataman çiçekle karşılayacağız diyor. Ya he he he yiyorsa gelsinler bakalım neyle karşılıyoruz.

Siz hesap sormazsanız yönetim olarak icrat yapmazsanız tribün gerekeni yapınca laf yapmayacaksınız !

Basketbola da Bulaştırdınız

Dün oynanan Pınar Karşıyaka – Galatasaray Liv Hospital Basketbol karşılaşmasında Basketbol Şube Koordinatörümüz Murat Özyer’e yapılan çirkin ve aşağılık saldırı sporda şiddet olaylarının varmış olduğu düzeyin açık bir göstergesidir.

Planlı ve güdümlü olduğu her açıdan belli olan bu saldırı, bir toplumsal taşkınlık vakası veya basit bir polisiye olay olarak nitelendirilemez. Şiddetle kınadığımız ve mevcut Pınar Karşıyaka yönetiminin tamamen dışında planlanmış olduğuna inandığımız bu olay, basketbolumuza sızan mafyavari bir anlayışın somut örneğidir.

Galatasaray Spor Kulübü olarak başta Basketbol Federasyonu olmak üzere, emniyet güçlerimizden medyaya kadar tüm kurumların bu kirli ortamın temizlenmesi için bir seferberlik ilan ederek çok titiz bir çalışmanın acilen başlatılmasını ve basketbolumuzun bu olayları gerçekleştiren ve özendiren güçlerden bir an önce temizlenmesini istiyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

Takıma helal olsun salonu öyle boşalttırılar adama.

Bunlar her sene aynı şeyleri yapıyor. Ve ne hikmetse hiçbir şey olmamış gibi maçı devam ettiriyorlar. İstanbulda olsa hemen tribünü dışarı alırlar.

Sözde şeref tribününde şerefsizin biri Özyere saldırıyor yumrukluyor o kişi belli kim olduğu belli. Koçlarıyla aynı masada rakı içen adamlar bunlar. Twiterdan dün ahkam kesen ana avrat küfür eden bu şahısa Spor büro istanbulda davrandığı gibi davranacak mı bakalım.

Özyer bugün çıkmış şikayetçi olmayacağım diyor münferit olay diyor senin yapacağın iş bu kadar olur işte.

Ergin ataman çiçekle karşılayacağız diyor. Ya he he he yiyorsa gelsinler bakalım neyle karşılıyoruz.

Siz hesap sormazsanız yönetim olarak icrat yapmazsanız tribün gerekeni yapınca laf yapmayacaksınız !

Hocam bu işi kan davası şeklinde sürdürmemiz bizim için daha hayırlı olur. Aynı şeyleri bende düşünüyorum fakat federasyon bize çok ağır cezalar verebiliyor, bu da bizi yaralaya bilir o dönem de. Sakin olalım ve ülker maçında ki baskıyı taraftarlığı gösterelim onlara.. Dünkü maçta olduğu gibi, oyuncularımız gerekeni yapacaklardır zaten.

Birinin Galatasaray kaptanlığı yapmış olması Galatasaray düşmanlığı yapmayacak anlamına gelmiyor malesef. Bakınız Turgay DEMİREL!

Ve bu forum eleştiri için var, sınırı ve saygıyı aşmadan!
sınırı saygıyı aşmadanmı?.Bu nasıl uyarı.Ben kimseye küfür etmedim saygısızlık yapmadım.

Uyarı yaparken biraz dikkat edin.

Nur Germen Galatasaray lı olduğu bilindiği için tarafsızlık adına ortadan konuşmuş olabilir.

Kulübe emek vermiş insanları eleştirirken eleştirenler sınırı aşmasın.Bu nedir ya.

Biz basketbol şehriyiz vik vik vik.
Merak etmeyin bu çirkefliklere rağmen bizim iç saha maçında KSK'ye karşı sahaya yabancı madde atma , maçı iptal olma noktasına getirme gibi bir durum olmaz.Sahadaki masum oyuncuya Galatasaray taraftarı bişey yapmaz.Geçen sene kendileri salonda tahrik ettikleri için olay çıkmıştı , artık zaten deplasman yasağı geldi.Bunlar o kadar insanlıktan uzak ki deplasman taraftarı olmamasına rağmen evlerindeki maçta sahadaki oyuncuya madde atıp , gereksiz yere maçı durduruyor.Kendilerine zorla Galatasaray'ı rakip yapma arayışındalar , halbuki bizim rakibimiz değiller.İpekçi'deki maça seyircileri gelmeyeceği için herhangi bir tatsızlık olmaz oyunculara madde atmak maçı durdurmak gibi.

Yahu bunları kaale almayın , kaale alındıklarını hissettiklerinde kendilerini rakip olarak görüyorlar ve bu hoşlarına gidiyor.Her önümüze gelen takımı rakip sayacaksak bütün kulüp taraftarları çirkefliğe başlar büyük takımlarla rekabetteymiş gibi gözükmek için.Evcilleştirilebilecek bi düzeyde de olmadıklarından kendi hallerine bırakın.Galatasaray taraftarı İpekçi'de KSK takımına çirkeflik yapmaz.Ancak KSK taraftarı gelseydi olumsuzluklar olurdu.

Nur Germen Galatasaraylı değildir .! Galatasaray'ın ekmeğini yemiş ama her fırsatta Galatasarayı yerden yere vuran bir kişiliktir.! Nedendir ki tarafsız konuşmuş dediğiniz kişi nin her zaman Galatasarayın rakiplerini övmesi ne kadar gariptir . Hala böyle bir adamı savunuyorsunuz ya :)Kulübe emek vermiş ama klüb ile bağlantısı koptuğunda hemen arkadan vuran bir kişidir Nur germen.! Böyle adamı saygı çerçevesinde gelir forumum da eleştirirm sizin karışma hakkınız bulunmuyor.! SINIR KAVRAMINI SİZDEN ÖĞRENMİYORUM , YORUMLARIMI FORUMDA GEREKLİ UYARILARI DİKKATE ALARAK YAZIYORUM .!

Hocam bu işi kan davası şeklinde sürdürmemiz bizim için daha hayırlı olur. Aynı şeyleri bende düşünüyorum fakat federasyon bize çok ağır cezalar verebiliyor, bu da bizi yaralaya bilir o dönem de. Sakin olalım ve ülker maçında ki baskıyı taraftarlığı gösterelim onlara.. Dünkü maçta olduğu gibi, oyuncularımız gerekeni yapacaklardır zaten.

Yönetim olarak birşey yapılmıyorsa taraftar tepkisini koyacaktır bu bir kaçınılmaz. Hem geçen sene hem bu sene yapılanlar ve orda ki polisin davranışları , karşıyaka yönetimin davranışları bardağı taşırıyor artık. Neden sineye çeken hep biz oluyoruz anlamıyorum.

Nur Germen'in yorumlarını ben de hiç beğenmiyorum. Adamda GS antipatisi var bu çok belli. Bu şahsın geçmişte GS bünyesinde bulunmuş olması daha da üzüntü verici bence.

sınırı saygıyı aşmadanmı?.Bu nasıl uyarı.Ben kimseye küfür etmedim saygısızlık yapmadım.

Uyarı yaparken biraz dikkat edin.

Nur Germen Galatasaray lı olduğu bilindiği için tarafsızlık adına ortadan konuşmuş olabilir.

Kulübe emek vermiş insanları eleştirirken eleştirenler sınırı aşmasın.Bu nedir ya.

Ahmet bey,

Okuduğunuzu anlayamama gibi bir sorununuz var sanırım. Önceki mesajınızda yazdığınız "eleştirinin boyutuna bak" lafınıza karşı yazılmış bir cevaptı. Saygı ve sınırı aşmadan her türlü eleştiri yapılabilir diye. İnsanların ne düşüneceğine karışamazsınız. Nur Germen'in söylediklerini herkes beğenmek zorunda değil. Önceki mesajımda da belirttim Galatasaray kaptanlığı yapmış olmak bir kıstas değil Galatasaray düşmanlığı yapıyor olmak için. En güzel örneği de Demirel! bundan sonra atacağınız mesajlar lütfen konu ile ilgili olsun yoksa silinecektir.

Yönetim olarak birşey yapılmıyorsa taraftar tepkisini koyacaktır bu bir kaçınılmaz. Hem geçen sene hem bu sene yapılanlar ve orda ki polisin davranışları , karşıyaka yönetimin davranışları bardağı taşırıyor artık. Neden sineye çeken hep biz oluyoruz anlamıyorum.

Bence karşı bir saldırı şeklinde değilde yönetime uyarı şeklinde bir şeyler yapılması daha mantıklı olur , belki yönetimin aklı başına gelir de görür bu haksızlıkları ama nerede .

Basketbol Şubemizin en önemli ve el üstünde tutulan adamı ! Sayın Murat Özyer yumruklu saldırıya uğradı. Takımımız çevik kuvvet desteği ile maçı tamamladı sonuç kendisinin daha önceleri şubemizi pek çok defa sahipsiz bıraktığı gibi yavan bir açıklama ile sahipsiz kaldı, acı ama gerçek... Galatasaray ve Arma sevdalısı taraftarın zekâsını, sakinliğini ve olgunluğunu hiç kimse hafife almasın aksi halde sonuçları hiç hoş olmayabilir. Basketbol Şubesi sahipsiz değildir. Bu işi yapamıyorsanız Taraftara kimse suç bulmasın turgay demirel çiftliğinde onların kuralları ile bu iş böyle gitmez. Benden söylemesi...