Beko Basketbol Ligi | 10.Hafta | Pınar Karşıyaka 58 - Galatasaray Liv Hospital 71

Kapasite farkını gösterip rahat kazandığımız bir maç oldu.. Ribaundçu ve sert uzunlarımız var 3 numaradan Cenk ve Hairston'la dış savunmada katkı da alıyoruz, Sinan da var tabii.. Kısalarımız takımın beyinleri Arroyo ile Ender de çok formda.. Bir haftada 3. önemli maçı da kazanmış bulunuyoruz, sanırsam ligde de averajla 3. sıraya geldik ve galibiyet serilerimize devam edeceğimizi düşünüyorum..

Maçın içinde yaşanan olaylara değinmek bile istemiyorum, bana 2 sene önce Mahmuti döneminde Sinan Erdem'de Fenerle oynadığımız maçı hatırlattı. O maçta da 3. çeyreğin son 2 dakikasına kadar 9 sayı öndeydik ve seyirciler boşaltılmamıştı, malum son topta kaybetmiştik o maçı..

Yeni yıla kadar zihinsel anlamda dinleneceğimiz döneme giriyoruz takım olarak.. Ligde 2 rahat iç saha maçı ve diğer haftaiçi Uşak deplasmanı var, ligde önümüzdeki 3 maçı da kazanıp TOP16 hazırlıklarımızı yapıp puan durumuna bakarız..

Ergin Hocama Öncelikle Erceg'i almamakla hem ona mesaj verdiği için hemde adaletli olduğu için Ve maça bu kadar iyi hazırlanıp maçın her anında domine ettiği için tebrik ederim.

Herkes haddini bilecek! Karşıyaka oyuncularına karşı en ufak bir kinim öfkem yok ama hayvan seyircisi haddini bilecek. Gerekirse sene sonuna dek izlemesin şerefsizler.

Ergin hocanın da dedigi gibi Hairston- Dixon savunması maçın kilidi oldu . Temiz bir galibiyet aldik . Önümüzde harika bir fikstür var. Yürüyedurun aslnlar. Bu arada erceg'in gora macından bir sakatlıgı oldugu icin bu gün kadroda domercant vardı.

En güzeli de turgay demirel Federasyonu'na rağmen, Karşıyakalı ayyaş ergenlerin küfürlerine rağmen eze eze yenmek... Bu takım bugün Türkiye'nin ve bence Avrupa'nın en pislik sahasından alnının akıyla ayrıldı. Salon boşaltılmadı, anonsla geçiştirilmeye çalışıldı, tahrik diz boyu idi aslanlarımız soğuk kanlılıklarıyla +10 aşağısına izin vermedi. Hepsine helal olsun. Onca adaletsizliğin, şerefsizliğin arasından alınmış tertemiz bir galibiyet.

Zor haftayı atlattık, bundan sert bir hafta olacağını düşünmem. İpleri elimize aldık mı durduramayacağımız takım yok. Hem bayan hem erkek basketbol takımlarımıza maşallah diyorum... İnşallah hep böyle devam eder.

Ligin başında yaşadığımız talihsiz sakatlıklar ve yenilgiler bizi epey yıprattı ancak öyle bir şey oldu ki sakatlanan oyuncularımızın yerine gelen oyuncular müthiş katkılar veremeye başladı son olarak Hairsto nın katkısını söyleyebiliriz. Son 3 maçta gerçek Galatasaray gibi oynuyoruz devamı gelecektir. Ben takıma ve Ergin Atamana sonuna kadar inanıyorum. Durumların ters gittiği zamanda bir kaç ülker sempatizanı arkadaş gelip hem takımı hemde Ergin atamanı yerden yere vurmuştu şimdi neredeler o arkadaşlar acaba.

Maçın başından beri kalitemizi ve farkımızı ortaya koyduk rahat denilebilecek bir galibiyet aldık. Olaylara gelecek olursak , bu olaylar beni korkutuyor açıkcası futbol dan sonra basketbolda da holiganizmin artması seyir zevkini alıp götürüyor benden yahu neden eğlenmesini bilemiyoruz...

Son olarak nur germen nasıl bir Galatasaray düşmanıysa yediğimiz tüm sayılarda adam sevinç çığlıkları atacaktı resmen YAZIKK.. Bu adam Galatasaray maçlarını yorumlamasın.!

Bu arada abi ne yaptın sen :)
Federasyon ve hakemlerin boşaltmadığı tribünleri 3-4 dakika kala takımımız boşalttı..Tebrikler Aslanlar....

Macvan nasıl bir insandır inanamıyorum gerçekten:) Resmen son 1 aydır iradesini koydu takıma. Lig CL antrenman farketmiyor tamamını sahaya veriyor. Hırsı ile de takımı ateşledi resmen isyan başlattı ve bu tüm takıma yayıldı. Olaylar hakkında konuşmak istemiyorum. Ne yaz ık ki olayı örtmeyip alevlendirmek için pusuda bekleyenler olacak. rövanşta birden salona koşacaklar intikam alınacak sonrası 3 maç seyircisiz. Ve olan bizlere oalcak gene. FB'ye bile gayet düzeyli duran taraftar KSK'yı kendine muhatap bile almamalı. En fazla FB maçındaki gibi bir ortam yapıp kıçlarına tekmeyi sahada oyuncuların vurmasını beklemek lazım

Helal olsun takıma, teknik ekibe, yöneticilere.... Bu şartlarda hakemlerin ve yayıncı kuruluşun kahpeliklerine rağmen o salonu YÜREĞİNİZLE BOŞALTTIĞINIZ için TEŞEKKÜRLER....

Bu arada MACVAN 'ın dirilişi süper oldu. Erceg bu kadar formsuzken Ersin Dağlı'nın sakatlığında verdiği katkı muhteşem. Geldiğinden beri çok vasat oynuyordu, ne hımbıl herif diyordum içimden. Ancak şu son bir ayda verdiği katkı süper. Hırsı tüm takımı etkiliyor. Son dönemde adamım HIMBIL :)

o durumda bile takımı sahaya cıkarıp cevik kuvvet kalkanları arasında mac yaptırdılar...çemişkezek spor olsa o salon bosaltılırdı ..işte basiretsiz yonetim ve profosyoneller