Beko Basketbol Ligi 2008/2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat İNAL' Alıntı:
Galatasarayla özdeşleşmiş bir isim Fenerbahçe yolunda imiş. Klüpten bonservisi almaya kalmış iş.
Murat dostum cidden merak ettim kimmiş bu isim
sen söylemeden bir tahminde bulunayım şu an kadromuzda olan bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum
Bence bu isim Fatih Solak tır en azından bugünkü bloklarından sonra olabilir diye düşünüyorum

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Murat İNAL":1pjivork]Galatasarayla özdeşleşmiş bir isim Fenerbahçe yolunda imiş. Klüpten bonservisi almaya kalmış iş.

Fatih Solak karakterini gösteriyor insanlara bir kez daha ;)[/quote:1pjivork]

Normaldir Emre Paragözoğlu herkese örnek olmaya devam ediyor.

Ayrıca Fatih Solak zamanında Ülker forması giydi.Yabancılık çekmez.

Hıncal Uluç Fatih'e de birşeyler dokundurur - ki ne dokundursa haklıdır basketbol hayatı içinde -

Ama birileri gelip Fatih ve ailesini (fenalaşırsa) bizlere karşı korur yine.. ;)

hadi canım gördüğüm fatih ciddi gs'lidir ve fb milyon dolar verse yine gitmez.bu adam senin benim gibi taraftar.niye gitsin?

Fatih Solak´ı gözünüzde o kadar büyütmeyin arkadaşlar, sonra hayal kırıklığına uğrarsınız.

Fatih Solak değil mi bonservisi Ülker´de olduğu dönemde Fenerbahçe´de forma giyebilirim diyen. O dönemde Aydın Örs uzun rotasyonunu yeterli gördüğü için istememişti Fatih Solak´ı.

fatih solak istediği takıma gider. bu onun kendi kararıdır. ama sunu da bilmelidir Galatasaray taraftarının önüne hangi yüzle çıkacaktır. fenerbahçe onu aldı diyelim fatih solak'ın fb'ye yapacağı katkı sınırlıdır. yüzdeleri zaten onun o kadar da iyi bir uzun olmadığının göstergesi izlediğimiz son fransa maçındada zaten yaptığı birkaç blok dışında faydalı bir hareketi yoktu. orta mesafe attığı her şutu kaçırdı. yani giderse bizim için farkeden birşey olmaz sonuçta artık bizim sporcumuz değil. ama eğer anlaşırsa ayhan şahenk'e galatasaray taraftarının karşısına hangi yüzle çıkar merak ediyorum........

Ben Fatih'in oyununu beğenmem. Bazıları da beğenir. Bu teknik bir olaydır ve belki de zevk meselesidir.

Benim değinmek istediğim olay şudur. Fatih Galatasaray'da istediği süreyi alamadığı için takımdan ayrıldı. Fenerbahçe'ye giderse de alacağı süreyi hepimiz biliyoruz.

Fatih öyle bir seçim yapar mı göreceğiz?

inşallah Fatih Solaktır..top tutamayan bi adam Galatasaray'la özdeşse nolur özdeşmese nolur..zaman dursa bu herif 50 yıl basket çalışsa yine hiçbişi olmaz bundan..beyin namına bişi yok herifte..her maç ilk 5 başlar ortalama 6 dk oynar..1 de blok yapar her maç öyle bitirir sezonu..seneye de Aliağa 'ya geri döner..

Vidmar,Fatih aman aman :)

Galatasaray'a hizmette bulunmuş bir sporcuya beyinsiz diyemezsiniz haddinizi bilin millete laf etmeyi biliyorsunuz ama siz televizyondan sağa sola laf ederken o topu tutamayan adam sahada köpek gibi savaşıyordu...Eleştirmenin bir dozu var kimseye burda hakaret edemezsiniz ben burada ne moderatörüm ne de adminim yetkim de yok sıradan bir üyeyim ama burada Galatasaray'lı bir sporcuya satılmış damgası vurup üstüne de beyinsiz derseniz ben de burada size haddinizi bilmeniz gerektiğini söylerim
fatih solak da şampiyon olduğumuz galatasaray-kayseri maçını numaralıda izlemiştir bilgine...acaba siz o maçı nerede izlediniz?
Bir de size tek bir soru soracağım Levent bey:Beyinsiz dediğiniz adam Galatasaray'a sizden daha çok hizmet ettiğine göre şimdi siz ne oluyorsunuz...Ya da bir beyinsiz kadar bu klübe hizmet edemediğiniz halde nasıl ben Galatasaraylıyım diyorsunuz ya da bu beyinsiz bile kadar hizmet etti de sizin beyniniz neden bu kadarını hizmeti yapamadı...

fatih solak da şampiyon olduğumuz galatasaray-kayseri maçını numaralıda izlemiştir bilgine...acaba siz o maçı nerede izlediniz?

bende numaralı da izledim..o sene de numaralı kombinem vardı..geçen sezon da , bu sezon da..ee napcaz şimdi ?

elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz kulube,imkanlar dahilinde hizmet ediyoruz..kulube hizmet sadece lisanslı oyuncular için geçerli bi sebepse hayatta başarılar dilerim sana..

Fatih Solak içinse hakaret etmedim ki..basket için gerekli zekaya sahip değil dedim..hayatın başka alanlarında başarılı olabilir..lakin 50 yıl çalışsa yine bi halt olmaz basketbolculuk nağmına..saçını örsün fln takılsın işte podyumlarda..

onun Galatasaray'a hizmetide 3 sene boyunca kenarda yazdığı hikayeler ve romanlardır..daha fazlası değildir..

''beyin namına bişi yok herifte..''

bu cümleyi siz yazmışsınız,heralde bunun basketbol zekasıyla ilgili olduğunu iddaa etmek iktidar yalanlarıyla orantılı bir saçmalıktır
ben lisanslılarla ilgili birşey söylemedim...eğer o adam beyni olmadığı halde bu kadar hizmet edebiliyorsa siz neden beyniniz olduğunu iddaa ettiğiniz halde onun kadar hizmet edemediniz bu klübe bana bunun cevabını verin
bir de galatasaray büyük bir klüp diyorsunuz fakat beyni olan siz Levent Öktener'in galatasaray klübünde lisansı olmadığı halde beyni olmayan fatih solak'ın bu takımda basketbolcu olarak ve para alarak basketbol oynamıştır.Öyleyse Galatasaray beyinsizlerin oynadığı bir klüp müdür...

Efes, Spartak St. Petersburg'u 85-77'lik skor ile yeniş. Thornton 23 sayı, Kaya 20, Shumpert 15, Smith 13 sayı atmış. Kasun'un ufak bir sakatlığı olduğundan oynamamış.
Mithat Demirel, Erdemir ile anlaşmış...

Galatasaray'a hizmet etmek için insanların iq testine tabi tutulduğunu ya da Galatasaray'a hizmet etmiş herkesin Einstein olduğunu bilmiyordum.. teşekkürler aydınlattığınız için..

uçuk anlamlar çıkararak yazdığınız şeyin doğruluğunu ispat etme yanılgısına düşmüşsünüz klasik savunma mekanizması...
ama nolursa olsun beyinsiz dediğiniz adam çok büyük olarak nitelendirdiğiniz bir takımda gayet de oynamıştır bu bile herşeyi anlatıyor zaten lütfen milletin değil kendi başınızın içindekiyle ilgilenin...daha fazla düşürmeyin kendinizi savunma mekanizmalarıyla BEYNİ OLMAYAN BİR ADAMIN GALATASARAY'A HİZMET EDEMEYECEĞİ GAYET AÇIKKEN hala daha aksini savunmakta ısrar ediyorsunuz...iyi o zman siz bilirsiniz
einschtein'ı ise karıştırmanız ne derece haklı çıkma çabaları içinde olduğunuzu açıkça belli ediyor
amsize sadece şunu söylüyorum
Bir insanı, ancak gerçekten uyuyorsa uyandırmak mümkündür. Ama, eğer uyumuyor, uyku taklidi yapıyorsa, dünyanın bütün gayretlerini sarf etseniz, nafiledir
Mahatma Gandhi
artık siz de bırakın uyuyor numarasını da beyinsiz bir adamın Galatasaray'da oynayamadığını anladığınızı kendinize itiraf edin...

siz ordaki beyinsizin basketbol zekası içinde olduğunu anlamıyorsanız asıl siz kendi başınızın içindekiyle ilgilenin.. yok anlıyor da anlamamazlıktan geliyorsanız;
dünyanın bütün gayretlerini sarf etsem, nafiledir.
Mahatma Gandhi

kıvırmakta üstünüze yok...basketbol zekası olmayan birini anlatmak için ''beyin namına bişi yok herifte..'' diyorsanız bişiy demiyorum artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...