Beko Basketbol Ligi 2008/2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Kandemir imzaladı
Beko Basketbol Ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyesi, daha önce prensipte anlaştığı antrenör Ahmet Kandemir ile sözleşme imzaladı.
Kulüp başkanı Erol Ertan, belediye binasındaki imza töreninde, yeni sezonun hazırlıklarına başladıklarını belirterek, bu doğrultuda öncelikle antrenör sorununu çözdüklerini söyledi.

Daha önce prensipte anlaştıkları Ahmet Kandemir ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirten Ertan, ''İyi bir kariyeri bulunan Kandemir ile birlikte önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum'' dedi.

Kandemir de geçmişte yakaladığı başarıları yeni sezonda Mersin Büyükşehir Belediyesi ile yaşamak istediğini söyledi.

Kulüp yöneticileri ve Mersinli sporseverlerin basketbola ilgisinin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Kandemir, ''Yeni sezonda iyi bir kadro kurarak Beko Basketbol Ligi'nde ilk 5'e girmeyi hedefliyoruz'' diye konuştu.

Kandemir, daha sonra kendisini 1 yıllığına Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
 
oyak renault a takımın coğu kalacakmıs , nedim yurtdışına gidecek , randle kalacak , wooldridge sorun cıkarıyo ve richard chaney ile görüşmeler sürüyormus

http://www.tblforum.com
 
Ermal için hayırlısı olsun. Bu sene Efes'in ayakta kalan oyuncusuydu. Ahmet Kandemir ise bakalım Mersin'de neler yapacak. Daha doğrusu bir türlü o patlamayı yapamayan mersin bu sene ne yapacak...
 
Efes Blatt gibi dünya çapında bir hocadan dilini yakınca Ergin Ataman'a yönelmiştir , bana göre o kulüp Efes . Bize gelmez bana göre öyle şartlar olmalı ki gelir ancak . Spor'un içinde herşey olur belki bize de gelir fakat Efes o zaman kimi getirecek onuda düşünüp ona göre bu durumu değerlendirmek gerekir "acaba E.Ataman bizemi gelecek ? " diye ..
 
Ergin Ataman imzalıyor!
Beko Basketbol Ligi'ni kupasız olarak bitiren Efes Pilsen, antrenör Ergin Ataman ile anlaşmak üzere. Beşiktaş Cola Turka'da iyi bir sezon geçiren Ergin Ataman, Efes Pilsenli yöneticilerle görüşmelerini sürdürdüğünü ve imzaya yakın olduğunu söyledi.

Ataman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yöneticilerle bu gece bir görüşme daha yapacağını ifade ederek, ''Efes Pilsen öne çıktı. Ufak detaylar var. İmzaya çok yakınız'' dedi.

Tecrübeli antrenör, dün Beşiktaş Cola Turka ile yollarını ayırmıştı. Efes Pilsen ise sezon bitmeden yabancı çalıştırıcısı David Blatt ile yollarını ayırmış ve sezonu Ekrem Memnun ile tamamlamıştı.
28.05.2008

Kaynak : AA
 
Kerem Tunçeri Efes ile anlaşmış, keşke biz alabilseydik!
 
Efes'e hayırlı olsun. Bakalım Ergin Hoca'nın Türkiye'deki son iki macerası pek iyi geçmemişti. bakalım Efes'te ne yapacak. Kerem'in Efes'e gitmesine ise üzüldüm...
 
hahaha dönüp bakmadım valla ne yazdın diye aklımda kaldıgı kadarıyla senin üzerine yıktım olayı Ali Emre bizi kandırdı diye :)

sonucta bize gelmedikten sonra istediği yere gidebilir ama gelirse faydalı olur diye de düsünmüyo değilim
 
Efes Pilsen , eski Karşıyakalı Quinton Hosley ile anlamış ...

***Kerem olayı ne kadar doğru sırf merak ettiğimden soruyorum :p :D
 
Hosley'nin hayali suya düştü!

Efes Pilsen, Pınar Karşıyaka'nın başarılı oyuncusu Hosley'den vazgeçerken ABD'li isim Maccabi ile anlaşma yolunda...

Efes Pilsen'in bütün yabancı oyuncularıyla yollarını ayırmasının ardından coach Ergin Ataman yaptığı açıklamada Hosley ile ilgilenmediklerini belirtti. Ataman gelecek sezon bütün yabancı oyuncuların Euroleague deneyimi yaşamış isimler olmasına dikkat edeceklerini belirterek Hosley'i düşünmediklerini söyledi.
Efes Pilsen'e transfer olarak Euroleague deneyimi yaşamak isteyen Quinton Hosley'nin de bu açıklamanın ardından Maccabi Tel Aviv ile anlaşması bekleniyor


maccabiden önce davrnmak gerekir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst